Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@13:33:48 GMT

ترامپ فاقد طرح واحد ملی برای مبارزه با کروناویروس است

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۱۳۷۰

ترامپ فاقد طرح واحد ملی برای مبارزه با کروناویروس است

کارشناسان حوزه سلامت عمومی، رهبران تجاری و مقام‌های فعلی دولت می‌گویند، رویکرد شلخته دولت در مدیریت بحران شیوع کروناویروس باعث در خطر قرار گرفتن ایالات و آسیب پذیری آمریکا نسبت به موج بالقوه دیگر و با پایان باز شیوع بیماری در پاییز امسال شده است.

در روز‌های اخیر کاخ سفید به دنبال به رخ کشیدن کنترلش بر نحوه پاسخ دهی به بحران شیوع ویروس بوده و در همین راستا دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به بازدید از یک مرکز توزیع رفت تا موجود بودن تجهیزات پزشکی و ایمنی شخصی را تحسین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کایلی مک انانی، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید نیز برای نخستین بار توضیح داد که دولت دارای یک طرح آمادگی برای همه گیری بیماری است.

با این حال کاخ سفید همچنان فاقد یک راهبرد ملی برای گرفتن آزمایشات است، در حالی که به گفته کارشناسان این راهبرد برای پیشگیری از موارد دیگر شیوع بیماری در آینده کلیدی به حساب می‌آید. در همین حال کاخ سفید در زمینه چگونگی کاستن از محدودیت‌های مربوط به کند کردن شیوع ویروس، ایالت‌ها را به حال خودشان رها کرده است.

ترامپ در روز‌های اخیر در ضمن تشویق ایالت‌های آمریکا به بازگشایی فضای اقتصادی عنوان کرد که در اهمیت آزمایش گیری گسترده "مبالغه" شده است. روز پنجشنبه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا یکسری دستورالعمل‌های مربوط به کمک به رستورانها، بار‌ها و محل‌های کار به منظور اجازه به بازگشت کارمندان و مشتریانشان را صادر کرد، اما این دستورالعمل‌ها در مقایسه با نسخه‌های افشا شده قبلی سخت گیری کمتری داشتند.

برخی کارشناسان گفتند، عدم وجود یک دستورالعمل روشن فدرال در زمینه بازگشایی‌ها می‌تواند در روند بازیابی اقتصادی در آمریکا اخلال ایجاد کند. مارک زندی، اقتصاددان ارشد در انستیتوی مودیز آنالیتیکس گفت: یک شرط لازم داشتن یک اقتصاد سالم داشتن مردمی سالم است. این نوع بازگشایی نامنظم و تدریجی و استفاده از معیار‌های متفاوت برای تصمیم گیری‌ها درباره باز کردن فضا نشان می‌دهد که ما در آستانه پذیرفتن یک ریسک بزرگ هستیم.

مشکل عدم وجود دستورالعمل‌های منسجم از سوی کاخ سفید طی روز‌های اخیر با یکسری مشاهدات مخرب یک مقام ارشد سابق حوزه واکسن در آمریکا همراه شد که مدعی شد به شکلی نامناسب از پستش کنار گذاشته شده است. ریک برایت که تا اواخر آوریل و پیش از تنزل رتبه‌اش، رئیس سازمان توسعه و تحقیقات پیشرفته بیومدیکال آمریکا بود، گفت: در حال حاضر ما برای این پاسخدهی یک روند واحد رهبری نداریم و فاقد یک نقشه اصلی برای این پاسخ‌دهی هستیم در حالی که این دو چیز بسیار اهمیت زیادی دارند.

برایت خاطرنشان کرد: آمریکا در صورتی که یک برنامه پاسخ ملی هماهنگ‌تر را ارائه نکند با تاریک‌ترین زمستان تاریخ مدرن خود مواجه می‌شود. وی تاکید کرد: پنجره فرصت‌های ما در حال بسته شدن است.

کاخ سفید از همان ابتدا اجازه داد، ایالات خودشان برنامه‌های پاسخ‌شان به همه گیری ویروس را تهیه کنند. دولت آمریکا حتی یک دستور واحد کشوری برای الزام در خانه ماندن مردم منتشر نکرد و این منجر به انواع و اقسام احکام ایالت‌ها در زمان‌های مختلف و با سطوح مختلف محدودیت‌ها شد. در عین حال ایالت‌ها در مواجهه با کمبود‌های گسترده کالا‌های پزشکی ضروری، مجبور شدند خودشان به تامین تجهیزات ایمنی شخصی، دستگاه‌های تنفس مصنوعی و تجهیزات آزمایشگاهی بپردازند.

ترامپ نیز در برابر استفاده از اختیارات فدرالش برای مجبور کردن شرکت‌ها به تولید و فروش تجهیزات به دولت آمریکا مقاومت کرد. مقام‌های ایالات بدون داشتن دستورالعمل‌های فدرال مشخص، شروع به رقابت علیه یکدیگر و با دولت فدرال کردند و این وضعیت باعث شد که هر کس در زنجیره تامین اقلام پزشکی هر طور که دلش خواست عمل کند و به سراغ فروشنده‌های خصوصی و بازار بازرگانی به منظور دستیابی به یکسری اقلام کمیاب و گرانقیمت رود.

ایمش آدالجا، مقام ارشد مرکز امنیت سلامت در دانشگاه جانز هاپکینز گفت: ما پرسش‌هایی درخصوص توانمان در تامین میزان کافی دستگاه‌های تنفس مصنوعی داشتیم و اینکه شما اساساً کاری کنید که ایالت‌ها با یکدیگر در این زمینه و برای دستیابی به تجهیزات ایمنی شخصی وارد رقابت شوند، نباید در زمان همه گیری ویروس رخ دهد.

دولت آمریکا در داخل خودش نیز فاقد یک جبهه واحد بود و آژانس‌های مختلف برای نشان دادن کنترلشان بر امور با یکدیگر وارد رقابت شدند و دستورالعمل‌های متناقض و مختلفی را ارائه کردند. در ابتدا آلکس ایزار، وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا رهبری تیم ضربت کاخ سفید برای مقابله با کروناویروس را برعهده داشت، اما حدود یک ماه بعد مایک پنس معاون رئیس جمهور جانشین او شد. آژانس فدرال مدیریت وضعیت اضطراری آمریکا بعداً وظیفه رهبری رساندن کالا‌های ضروری به ایالت‌ها را به عهده گرفت، اما در همین حال جارد کوشنر، مشاور ارشد کاخ سفید نیز رهبری آنچه که یک "تیم ضربت در سایه" برای تعامل با بخش خصوصی عنوان شد را به عهده داشت. حالا گمان برده می‌شود که آژانس فدرال مدیریت وضعیت اضطراری آمریکا از نقش خودش عقب نشسته و این ماموریت را به وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا واگذار کرده است.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا نیز در سراسر دوران همه گیری ویروس عمدتاً غیبت داشت و رئیس آن رابرت ردفیلد که به شکلی نامنظم در کنفرانس‌های خبری کاخ سفید درباره کرونا شرکت می‌کرد، نارضایتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و کارشناسان بیرون از کاخ سفید را برانگیخت. لارنس گوستین، پروفسور سلامت عمومی در دانشگاه جورج تاون گفت: من فکر می‌کنم مردم همچنان جانشان را از دست خواهند داد، چون این آژانس سلامت عمومی دیگر در چشم نیست و اعتبارش را از دست داده و در امور آن مداخلات سیاسی می‌شود.

اخیراً دولت آمریکا دست به اتخاذ یک سری گام‌ها برای بهبود چگونگی پاسخ‌دهی به همه گیری ویروس زد، اما به گفته آدالجا، این اقدامات مثبت دولت در زمانی بیش از حد دیر انجام می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دونالد ترامپ پارسی خبر آمریکا ویروس کرونا همه گیری ویروس دستورالعمل ها دولت آمریکا ایالت ها کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۱۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه

آمریکا و ۱۷ کشور دیگر خبر دادند طرحی برای آتش‌بس در غزه و آزادی اسرای صهیونیست به جنبش حماس ارائه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، کاخ سفید اعلام کرد که ۱۷ کشور از جنبش حماس درخواست می‌کنند که اسرای صهیونیست موجود در غزه را در مقابل «آتش‌بس و بازگشت آوارگان به شمال» آزاد کند.

طبق گزارش العربیه، کاخ سفید اعلام کرد: توافق پیشنهادی برداشتن هرگونه مانع برای بازگشت آوارگان به شمال غزه را شامل می‌شود. این توافق توافق فوری و طولانی مدت در غزه را شامل می‌شود. شاخص‌ها نشان می‌دهد که امکان آتش‌بس در غزه وجود دارد اما ما به‌طور کامل از این امر مطمئن نیستیم.

آمریکا همچنین مدعی شده «پاسخ حماس به پیشنهادهای مطرح شده به هیچ وجه تشویق‌کننده نیست».

این در حالی است که حماس باهار تاکید کرده در مذاکرات انعطاف لازم را از خود نشان داده و این رژیم صهیونیستی است که به ادامه جنگ و کشتار مردم فلسطین اصرار دارد.

کاخ سفید همچنین تاکید کرد پیشنهاد مطرح شده به حماس با ضمانت‌های آمریکا قطر و مصر است.

در این راستا، یک مسئول آمریکایی به اکسیوس گفت: اطلاعات به دست آمده در روزهای اخیر نشان می دهد که حماس به دنبال تعویق توافق تبادل اسرا نیست. حماس آماده نشستن بر میز مذاکرات است. شاخص‌ها نشان می‌دهد که امکان پیشرفت در مساله توافق تبادل‌اسرا وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کودتا در کاخ سفید/ تلاش‌های نافرجام برای برکناری سخنگوی دولت بایدن
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه‌ای در مذاکرات غزه شد
  • رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد + ویدئو
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه