Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@04:15:39 GMT

بررسی تطبیق سیاست‌های کلی نظام با برنامه‌های توسعه

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۱۹۲۶

بررسی تطبیق سیاست‌های کلی نظام با برنامه‌های توسعه

خبرگزاری فارس: به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، نشست تخصصی «بررسی نتایج فراتحلیل تطبیق سیاست‌های کلی نظام با برنامه‌های توسعه بعد از انقلاب اسلامی»، روز شنبه 27 اردیبهشت 1399 در کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع با حضور سید مصطفی میرسلیم، رئیس کمیسیون زیربنایی و تولیدی دبیرخانه مجمع، رؤسا و دبیران کمیته‌های تخصصی این کمیسیون، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، ابتدا رئیس کمیته حمایت از تولید ملی، صنعت، معدن و فن آوری به ارائه «فراتحلیل تطبیق سیاست‌های کلی در برنامه‌های توسعه بعد از انقلاب اسلامی» پرداخت و پس از توضیحاتی پیرامون نتایج این فراتحلیل، اعضای نشست، نظرات و پیشنهادهای خود را در زمینه مباحث مطرح کردند.

در پایان این نشست، سید مصطفی میرسلیم، در جمع بندی مباحث ارائه شده، گفت: آینده‌نگری از ملزومات اساسی و ضروری در برنامه‌های توسعه است که در تدوین برنامه هفتم در سال آینده باید مد نظر قرار گیرد.
وی همچنین ضرورت ایجاد کارگروهی متشکل از روسای کمیته‌های تخصصی این کمیسیون را مورد تأکید قرار داد و ضمن انتقاد از پایین بودن میزان رشد اقتصادی در برنامه‌های توسعه، گفت: برنامه‌های توسعه باید با رویکرد واقع گرایانه و عقلانی تدوین گردد.
رئیس کمیسیون زیربنایی و تولیدی دبیرخانه مجمع گفت: رویکرد برنامه‌های توسعه در خصوص تحولات سیاسی و اقتصادی پیش رو در سطح کشور، طوری تنظیم شود که فرایند اجرای آن دست خوش بی ثباتی در واکنش به تحولات سیاسی و اقتصادی نگردد.

منبع: فردا

کلیدواژه: سیاست های کلی نظام برنامه های توسعه برنامه های توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم

در نشست تخصصی نقد و بررسی  برنامه محفل  که به میزبانی دانشکده صدا و سیمای قم در محل سالن شهید آوینی و با حضور برخی عوامل برنامه، کارشناسان، منتقدان و برنامه سازان برگزار شد، محمدحسین هاشمی گلپایگانی،تهیه کننده برنامه محفل، ساده و صمیمی بودن این مجموعه را از جمله اهداف پیش بینی شده برای تولید آن بیان کرد.

وی افزود: نیت گروه سازنده از همان ابتدا ایجاد حال خوب برای مردم بود نه آموزش مفاهیم سنگین قرآن.

هاشمی گلپایگانی با اشاره به فرایند سخت و زمان گیر انتخاب ۱۰۰ سوژه از میان ۳ هزار سوژه برای تولید برنامه افزود: برنامه محفل حاصل تلاش ۲۵۰ نفر از متولدین دهه هفتاد است که تقدیم مردم عزیز کشورمان شد.

حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان از کارشناسان برنامه محفل هم، عملی و کاربردی نشان دادن قرآن کریم و مفاهیم آنرا از نقاط قوت این مجموعه تلویزیونی عنوان کرد.

در این نشست ضمن پاسخ عوامل برنامه محفل به سوالات مطرح شده از سوی حاضران، از آقایان محمد حسین هاشمی تهیه کننده، مهدی زاد حسینی سردبیر و حجت الاسلام غلامرضا قاسمیان کارشناس برنامه محفل تجلیل شد.

برنامه تلویزیونی محفل در ایام ماه مبارک رمضان امسال از شبکه ۳ سیما به روی آنتن رفت و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • طرح الزام ثبت رسمی اموال غیرمنقول در آستانه نهایی‌شدن
  • مراحل پایانی طرح الزام ثبت رسمی معاملات غیر منقول در مجمع تشخیص
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود