Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کارگروه اجرایی فراکسیون انقلاب اسلامی گفت: تنها مسیر برای انتخاب کاندیداهای تصدی ریاست و اعضای هیئت رئیسه، فراکسیون های سیاسی مجلس است. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۶ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

علیرضا زاکانی منتخب قم در مجلس یازدهم و رئیس کارگروه اجرایی فراکسیون انقلاب اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم،  درباره  اختلاف نظر برخی منتخبان مجلس بر سر کاندیداهای مطرح برای تصدی ریاست مجلس که بعضاً به فضای رسانه ای نیز کشیده می شود، گفت:  ارزیابی بنده از اینگونه رفتارهای سیاسی، اختلاف نظرهای طبیعی  و رایج است ولی در عین حال با توجه به موقعیت حساسی که در آن قرار داریم، تسری اینگونه اختلاف نظرات به فضای رسانه ای را توسط هر شخصی که باشد، غلط می دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجلس در یک مسیر مشخصی دارد و آن این است که تعدادی از منتخبان در روندی قانونی خود را نامزد تصدی برخی مسئولیت های مجلس از جمله رئیس و هیئت رئیسه مجلس می کنند. البته درستش این است که این مسئله از مسیر فراکسیون های سیاسی مطرح و پیگیری شود و هر مسیری غیر از مسیر فراکسیون به جز جنبه مشورتی و هماهنگی درون گروهی هیچ خاصیت دیگری ندارد.

یادداشت|مجلس یازدهم اسیر حواشی‌ای نشود که آن را از رأس امور ساقط می‌کند

رئیس کارگروه اجرایی فراکسیون انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در همین راستا نیز فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی، اقدامات لازم را انجام خواهد داد و بنده این قول را می دهم که از دل فراکسیون جز ندای وحدت و انسجام و حرکت در مسیر اصلاح صدایی بیرون نخواهد آمد.

زاکانی در واکنش به این سوال که برخی ها معتقدند دلیل کنار رفتن شما از رقابت برای ریاست مجلس به دلیل توافق بر سر مسئولیت دیگری همچون ریاست بر مرکز پژوهش ها بوده، تصریح کرد: همه کارهای مجلس ریاست مجلس نیست و کارهای مهمتری همچون انسجام، وحدت و هم افزایی نیروهای انقلاب برای خدمت به مردم در اولویت بالاتری قرار دارد  و بنده نیز با کنار رفتن از رقابت برای تصدی ریاست مجلس در راستای تحقق وحدت و انسجام نیروهای انقلاب حرکت کردم.

انتهای پیام/

R1455/P/S1,15/CT1 واژه های کاربردی مرتبط علیرضا زاکانی مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علیرضا زاکانی مجلس علیرضا زاکانی مجلس فراکسیون انقلاب اسلامی ریاست مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۲۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند

عضو ائتلاف مردمی نیرو‌های انقلاب تاکید کرد: امنا معتقد است که دیکته کردن رئیس مجلس از بیرون درست نیست و همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند.

مقداد ذکی زاده، فعال رسانه‌ای و عضو ائتلاف مردمی نیرو‌های انقلاب (امناء) در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت: یکی از شاخصه‌های اصلی کارآمدی مجلس، اجرای دو وظیفه قانون گذاری و وظیفه نظارت بر اجرای قانون اساسی است.

وی افزود: متاسفانه در ادوار گذشته، شاهد سوء استفاده از این ابزار‌های نظارتی توسط نمایندگان مجلس بوده‌ایم.

ذکی زاده اظهار داشت: اگر نمایندگان دغدغه واقعی نظارت داشته باشند و برای مردم و موکلان خود کار کنند، از این ابزار‌ها در جهت پیشرفت کشور، آبادانی نظام و رفاه مردم استفاده خواهند کرد.

وی افزود: در لیست نهایی امنا برای دور دوم انتخابات در تهران، ۱۵ نفر از ۳۰ نامزد دور اول حضور دارند.

ذکی زاده اظهار داشت: ائتلاف امنا در شهرستان‌ها به طور متمرکز لیستی ارائه نخواهد داد و هر کدام از اضلاع امنا در شهر‌های خود نماینده خواهند داشت؛ تنها لیست متمرکز امنا مربوط به شهر تهران و حوزه انتخابیه اطراف آن است.

وی افزود: مجموعه امنا برخلاف بعضی از مجموعه‌های دیگر، که یک مدل دیکتاتور مآبانه پیش گرفته بودن اعضای خود را از حضور در لیست‌های دیگر منع نکرد.

ذکی زاده اظهار داشت: معیار اصلی امنا، تعهد به گفتمان و ادبیات این ائتلاف و پیشبرد منافع مردم است. افراد حاضر در لیست امنا، میثاق‌نامه‌ای را امضا کرده‌اند که تعهدات آن‌ها را مشخص می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر، تمرکز اصلی امنا بر برگزاری انتخابات با حداکثر مشارکت مردم است. پس از تشکیل مجلس، نمایندگان در مورد ریاست آن تصمیم خواهند گرفت.

عضوائتلاف مردمی نیرو‌های انقلاب (امناء) تاکید کرد: امنا معتقد است که دیکته کردن رئیس مجلس از بیرون درست نیست و همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند.

دیگر خبرها

  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • اخطار محسن رضایی به تک‌روی و سهم‌خواهی برخی جریانات / سعید محمد به گله‌مندی پرداخت
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم