Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@14:12:40 GMT

۷ زمان مناسب برای داشتن رابطه‌ی جنسی

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۳۹۰۰

۷ زمان مناسب برای داشتن رابطه‌ی جنسی



۱- رابطه جنسی در صبح
صبح یکی از زمان‌های مناسب برای داشتن رابطه جنسی است. در واقع در ساعت‌های آغازی روز، علاوه بر انرژی بیشتر، میزان ترشح هورمون تستسترون (هورمون جنسی مردان) و اکسی توسین (هورمون عاطفی زنان) نیز افزایش می‌یابد. این سیکل، باعث ترشح بیشتر هورمون اندروفین و شادی می‌شود. نتیجه‌ی این روند، صمیمیت و وابستگی بیش از پیش همسران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توصیه‌ی مناسبی برای آغاز یک روز خوب به نظر می‌رسد، این طور نیست؟



۲- رابطه جنسی هنگام مریضی و کسالت
با آمیزش جنسی در فصل سرما، از بروز سرماخوردگی جلوگیری کنید. رابطه‌ی جنسی به شکلی باورنکردنی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. موقع مریضی، با وجود آن که نمی‌توانید رابطه‌ای پرهیجان داشته باشید، رابطه‌ی جنسی، مکانیسم دفاعی بدن شما را مقاوم خواهد کرد.


۳- رابطه جنسی قبل از کنفرانس یا ارائه‌های حیاتی
یکی از زمان‌های مناسب برای برقراری رابطه جنسی قبل از کنفرانس یا سخنرانی‌های مهم و پر استرس است. براساس تحقیقات، رابطه‌ی جنسی باعث آرامش اعصاب، کاهش فشار خون و اضطراب می‌شود. براساس آمار‌های دقیق، کسانی که پیش از سخنرانی خود، رابطه‌ی جنسی داشته اند، کمترین میزان اضطراب را تجربه کرده اند.


۴- رابطه جنسی بعد از بحران‌های روحی
اگر می‌خواهید اضطراب و ناراحتی‌های یک روز سخت کاری را از خود دور کنید، رابطه‌ی جنسی با همسرتان بیش از هر چیز به کمکتان می‌آید. مطالعات نشان می‌دهد که هیجان ناشی از یک رابطه‌ی جنسی گرم و پرشور، روحیه شما را تقویت می‌کند و اضطراب و ناراحتی تان را از بین می‌برد. هم چنین در مواقعی که علّت عصبانیت شما عواملی جز همسرتان است، رابطه جنسی خشن می‌تواند باعث تخلیه‌ی انرژی و آرامش تان شود.


۵- رابطه جنسی در روز چهاردهم سیکل قاعدگی
روز چهاردهم قاعدگی نیز از زمان‌های مناسب برای رابطه جنسی است. پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که در سیکل ماهانه زنان، حدود دو هفته، دریچه‌ی مهبل تا ۲۰% بازتر می‌شود و زوج ها، در این دوره، آمیزش و ارگاسم راحت تری را تجربه می‌کنند. روز چهاردهم این سیکل، به علّت تخمک گذاری بالا، مناسب‌ترین زمان برای آمیزش و بارداری است.


۶- رابطه جنسی بعد از ورزش
یکی از بهترین زمان‌ها برای داشتن رابطه جنسی بعد از ورزش کردن است. هنگام ورزش، ترشّح بیشتر هورمون تستسترون، میل بیشتری برای برقراری رابطه‌ی جنسی ایجاد می‌کند. طیّ آزمایش‌هایی که در دانشگاه تگزاس بر روی عکس العمل زنان دوچرخه سوار انجام گرفت، مشخص شد که پس از ۲۰ دقیقه دوچرخه سواری و تحریک با دارو، جریان خون در ناحیه اندام تناسلی آن‌ها تا ۱۶۹% افزایش یافته است.


۷- رابطه جنسی بعد از ترس و هیجان زیاد
یکی دیگر از بهترین زمان‌ها برای برقراری رابطه‌ی جنسی، بلافاصله بعد از کار‌های پر هیجان و نفس گیر مانند ترن هوایی، پرش بانجی، بندبازی و یا دیدن یک فیلم ترسناک است. براساس مطالعات، با ترشّح هورمون آدرنالین (هورمون هیجان) شهوت و میل جنسی افزایش یافته و بدن، عکس العمل بهتری هنگام رابطه نشان می‌دهد.

            منبع:بیتوته

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رابطه جنسی پارسی خبر میل جنسی رابطه جنسی بعد رابطه ی جنسی زمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • رونمایی از مدل موی جدید دیوید بکام + عکس
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟