Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@02:12:45 GMT

اقدامات شرکت رامک از اولین روز‌های شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۵۰۴۰

اقدامات شرکت رامک از اولین روز‌های شیوع کرونا

دکتر حجازی معاون بازاریابی و فروش شرکت فرآورده‌های لبنی رامک در مصاحبه‌ای در مورد اقدامات این مجموعه در زمان شیوع ویروس کرونا سخن گفت. شرکت رامک با هدف رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی، برنامه‌ای جامع و همه جانبه را در حوزه‌های مختلف طراحی کرده است.

این روز‌ها که همه با ویروس کرونا درگیر هستند، هر مجموعه و شرکتی در تلاش است تا راهکار‌هایی برای مقابله با این ویروس ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
شرکت رامک نیز در این مدت در تلاش بوده تا برنامه‌ای جامع و همه جانبه در حوزه‌های مختلف طراحی کند و قدمی در این راه بردارد.
اقدامات رامک در دوران کرونا
با شیوع کرونا به دلیل ارتباط مستقیم مواد غذایی با سلامت مردم، حساسیت‌ها در این بخش افزایش یافته و برنامه‌های اساسی توسط شرکت رامک در این حوزه طرح ریزی و اجرا شد. در گام نخست، پروژه ضدعفونی کردن و مه پاشی مستمر کلیه سالن‌های اداری، تولید و شعب توزیع، به همراه قراردادن مواد ضدعفونی کننده، ماسک‌های محافظ و دستکش‌های یکبار مصرف در دسترس تمامی پرسنل خانواده بزرگ رامک در اولویت اجرا قرار گرفت.
قرار دادن دستگاه بادی اسکنر در تمامی ورودی‌های کارخانه و شعب توزیع، در کنار راه اندازی تونل‌های ضدعفونی کننده در کلیه ورودی‌ها، بخش دیگری از اقدامات پیشگیرانه در مقابله با خطرات احتمالی ویروس کرونا در رامک بوده است. تدوین، طراحی و اطلاع رسانی‌های لازم در خصوص پروتکل‌های بهداشتی، بخش مهم دیگری از این رویکرد بود، که با هماهنگی‌ها و سرعت عمل تیم‌های داخلی رامک، به صورت کامل و به سرعت اجرا شد.
آنگونه که دکتر حجازی بیان کرده است، بر اساس اقدامات فوق، از اسفند ۹۸ تا به امروز حدود ۶۰۰ میلیون تومان، برای رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در شرکت فراورده‌های لبنی رامک هزینه شده است. شرکت رامک علاوه بر رعایت این استانداردها، گواهینامه‌های جدیدتری در حوزه کنترل کیفیت و سلامت غذا نیز اخذ کرده است.
اقدامات رامک در راستای مسئولیت اجتماعی در دوران کرونا
رامک در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و با توجه به شرایط فعلی و تاکید ویژه ارگان‌های نظارتی به ماندن تمامی شهروندان در خانه، با هدف تشویق هموطنان به این موضوع، طرحی خلاقانه و سرگرم کننده را در فضای مجازی پیاده سازی کرد. تیم بازاریابی رامک، جشنواره بزرگ خونه بمونی با لبخند را در دو بخش سرگرمی‌های خونه بمونی و پنیرپیتزای مخصوص بردن برگزار کرد. رویکرد رامک در هر دو بخش این جشنواره، ترغیب کلیه هموطنان عزیز به بهره برداری مناسب و حداکثری از فرصت در خانه ماندن و همراهی با جمع گرم و صمیمی خانواده‌ها در این ایام بود.
جشنواره بزرگ خونه بمونی با لبخند در دو بخش سرگرمی‌های خونه بمونی و پنیرپیتزای مخصوص بردن، با هدف ترغیب کلیه هموطنان عزیز به بهره برداری مناسب و حداکثری از فرصت در خانه ماندن و همراهی با جمع گرم و صمیمی خانواده‌ها در این ایام برگزار شد.
در هر دو بخش، از مخاطبان دعوت می‌شد که از سرگرمی‌های خود و خانواده در دوران قرنطینه خانگی یا پختن پیتزا در کنار خانواده‌شان، عکس و فیلم تهیه کرده و با قرار دادن آن در شبکه‌های اجتماعی، سایرین را به ماندن در خانه تشویق کنند. همانطور که پیش بینی می‌شد، این بخش با استقبالی چشمگیر و غیر قابل پیش بینی مواجه شد و در طی تنها ۲۰ روز، بیش از۸۰۰۰ محتوای تصویری با هشتگ خونه بمونی و مخصوص بردن در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که از حیث استقبال مخاطبان، در زمره موفق‌ترین پویش‌های اجرا شده تا به امروز است.
باید گفت که اقدامات رامک با فعالیت‌های خیرخواهانه نیز همراه بوده است. در ایام کرونا علاوه بر اهدای دو دستگاه تنفس مصنوعی به مبلغ ۳۵۵ میلیون تومان، ۲۰ میلیون تومان کارت هدیه نیز برای پرسنل محترم بیمارستان علی اصغر شیراز، که یکی از مراکز کنترل ویروس کرونا در این شهر بود، توسط این مجموعه اختصاص یافت.
لازم به ذکر است که شرکت رامک در این دوران، نه تنها هیچ تعدیل نیرویی نداشته بلکه با همکاری سازمان کار و امور اجتماعی استان فارس و خیریه حکمت، اقدامات لازم در خصوص تهیه محصولات لبنی در سبد معیشتی اهدایی به کارگران عزیز بیکار شده در این ایام را با مبلغ نزدیک به ۵۰ میلیون تومان انجام داده است.
شرکت فراورده‌های لبنی رامک عضو هلدینگ و گروه صنعتی و بازرگانی دلتا است و اولین تولیدات خود را در سال ۱۳۷۴ به سفره مصرف کنندگان عزیز ایرانی رساند. این مجموعه درحال حاضر نزدیک به ۲ هزار نفر نیرو داشته که در این شرکت مشغول به فعالیت می‌باشند.
رامک در سال‌های گذشته موفق شده که همواره صادرات گسترده‌ای را به کشور‌های حوزه خلیج فارس از جمله قطر، کویت، عراق، امارات و کشور‌های حوزه سی آی اس از جمله ارمنستان، تاجیکستان، گرجستان، افغانستان و پاکستان داشته باشد و جایگاه ویژه‌ای را برای کشور عزیزمان و برند ملی رامک در سطح منطقه ایجاد کند.

علاقه مندان برای خواندن گزارش کامل می‌توانند به لینک این گزارش و یا سایت bit.ly/3cDbTG5 مراجعه کنند

منبع: تابناک

کلیدواژه: ویروس کرونا روز خیام روز قدس رزمایش مساوات حسین کاظم پور اردبیلی دعای روز بیست و سوم رمضان فرآورده های لبنی شرکت رامک شیوع کرونا پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا مواد غذایی ضدعفونی ویروس کرونا روز خیام روز قدس رزمایش مساوات حسین کاظم پور اردبیلی دعای روز بیست و سوم رمضان میلیون تومان ویروس کرونا شرکت رامک دو بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۵۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فاضلی هریکندی صبح دوشنبه در نشست شورای قضائی و شورای اطلاع رسانی استان البرز که در اداره کل بازرسی استان برگزار شد، انجام بسیاری از اقدامات را مستلزم همکاری بین دستگاهی و برون دستگاهی دانست و گفت: نقش دستگاه‌های تابعه قوه قضائیه در همکاری نزدیک و مشترک با دادگستری کل استان برجسته‌تر است و به عنوان بخشی از یک سیستم واحد در انجام امور به یکدیگر کمک می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در برخی از موارد انجام وظایف یک مجموعه بدون تعامل و همکاری دیگری امکانپذیر نیست، از همکاری نزدیک ادارات کل بازرسی، پزشکی قانونی، ثبت اسناد و املاک، زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی، تعزیرات حکومتی و دیوان عدالت اداری و سازمان قضائی نیروهای مسلح استان با دادگستری در انجام مأموریت‌های مشترک تقدیر کرد.

رئیس کل دادگستری استان البرز ضمن تشریح برخی محورهای برنامه عملیاتی ۱۴۰۳ دستگاه قضائی که مبتنی بر سند تحول و تعالی قوه قضائیه تدوین شده است تأکیدات رئیس قوه قضائیه در اجرای این برنامه و سند تحول را نشانه اهمیت هر یک از محورها دانست و گفت: فصل سوم «نظام مدیریتی اجرای برنامه تحول» این سند بر تدوین برنامه‌های عملیاتی با مشارکت واحدهای سازمانی ستادی و دادگستری استان‌ها با محوریت سند تحول و بر اساس فرامین ابلاغی مقام معظم رهبری تاکید کرده است.

فاضلی هریکندی مطرح کرد: این هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی با هدف همسوسازی برنامه‌های ابلاغی بین دستگاه‌ها انجام شده و انتظار می‌رود از آنجایی که این برنامه معیار ارزیابی استان و هر یک مدیران خواهد بود به صورت مستمر مورد پیگیری قرار گیرد. به منظور تسریع در رسیدگی به پرونده‌های تشکیل شده و گزارش‌های ارسالی به مراجع قضائی، ضرورت دارد گزارش‌های ارسالی مستند و مستدل و بدون ایرادات شکلی و محتوایی باشد.

بخش دیگری از سخنان وی در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز در محدوده و حریم شهرها و اراضی کشاورزی بود که در این رابطه متذکر شد: جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در حوزه وظایف اصلی دستگاه قضائی نیست و دادگستری کل و بازرسی استان نقش نظارتی دارند و وظیفه دستگاه‌های متولی است که قانون را اجرایی کنند اما با توجه برخی مشکلات در حوزه اجرای قانون، دادگستری کل استان البرز در حوزه جلوگیری از تغییر کاربری غیرمجاز ورود داشته است.

وی با اعلام اینکه در سال گذشته از تغییر کاربری ۱۲ هزار و ۸۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به ارزش ۵۱۴ هزار میلیارد تومان که غالباً در مراحل اولیه تفکیک، قطعه بندی و دیوارکشی بودند جلوگیری شده است تصریح کرد: بررسی‌هانشان می‌دهد که واگذاری انشعابات غیرمجاز توسط دستگاه‌های خدمات رسان در تسریع و گسترش تغییر کاربری‌ها نقش مهمی داشته است که ضرورت دارد اقدامات قضائی در برخورد با تخلفات این حوزه در اولویت قرار گیرد.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال در امور اراضی و منابع طبیعی استان البرز در حوزه مقابله با تغییر کاربری اراضی زراعی به ظرفیت‌های «قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی و ایجاد قطعات مناسب فنی، اقتصادی» اشاره و با ذکر برخی مصادیق کوتاهی دستگاه‌های متولی از جمله شهرداری‌های استان در حوزه ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم شهرها به اداره کل بازرسی البرز مأموریت داد تا ضمن نظارت بر اجرای قوانین و مقررات، ترک فعل‌ها در حوزه را شناسایی و به دادگستری کل استان گزارش دهد.

مدیران شهری در قبال تخلفات و جرایم، مسؤولیت دارند

وی با اعلام اینکه دادگستری کل استان البرز این آمادگی را دارد تا در همه مراحل اعم از دادسراها، دادگاه‌های بدوی و تجدیدنظر به گزارشات و پرونده‌های حوزه مدیریت شهری به صورت ویژه رسیدگی کند، به همه دادستان‌های استان از جمله دادستان عمومی و انقلاب کرج دستور نظارت و پیگیری این امور و تعقیب کیفری متخلفان را داد و تصریح کرد: علاوه بر واحدهای نظارتی شهرداری، شهرداران و تمامی مدیران شهرداری‌ها در صورت عدم نظارت و جلوگیری از تخلفات و جرایم حوزه مدیریت شهری و عدم گزارش آن مسؤولیت دارند.

وی با اشاره به برخی از مصادیق جرایم حوزه مدیریت شهری از جمله ارتباطات سو مالی با پیمانکاران و سازندگان مجاز و غیرمجاز و در نتیجه عدم اقدام به موقع و آگاهانه متولیان مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در حوزه شهری و ترک فعل مدیران در نظارت و جلوگیری از اقدامات سو کارکنان و مدیران مربوطه متذکر شد: دادگستری کل البرز در برخورد با متخلفان و مجرمان از وظایف ذاتی خود به ویژه در رسیدگی سریع و قاطع به جرایم کوتاه نخواهد آمد و شدیدترین برخورد قضائی در سریع‌ترین زمان در انتظار این افراد است.

رئیس کل دادگستری استان البرز به تعقیب، بازداشت، صدور احکام و قطعیت و اجرای آرای محکومیت برخی از مدیران و کارکنان شهرداری و شوراها در سال قبل از جمله در شهرهای ساوجبلاغ، فردیس، اشتهارد، طالقان، کمالشهر و کرج اشاره و اضافه کرد: به تمامی پرونده‌های مرتبط با شهرداری‌های استان البرز به صورت ویژه و تحت نظارت معاونت پیگیری پرونده‌های خاص دادگستری کل استان رسیدگی می‌شود و مشمول هیچیک از ارفاقات قانونی نخواهند شد.

رصد عملکرد بانک‌ها در تخصیص اعتبارات

حسن مددی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز نیز ضمن تقدیر از اقدامات مدیران دستگاه‌های تابعه قوه قضائیه در همکاری نزدیک با دادسراها، تصریح کرد: امسال با توجه به شعار سال، یکی از موضوعات مورد پیگیری برای تحقق این شعار، بحث عملکرد بانک‌های استان در تخصیص منابع به بخش‌های تولیدی خواهد بود.

صیانت از کارکنان، صدور اسناد اراضی کشاورزی، صدور اسناد اراضی شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر، صدور سند بافت‌های فرسوده، صدور اسناد دستگاه‌های دولتی، صدور اسناد مالکیت اراضی اوقاف، صدور استاد رودخانه‌ها و صدور اسناد شهرک‌های صنعتی از دیگر موضوعات طرح شده توسط دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز بود.

در این نشست محمدتقی حاجی‌مشهدی، مدیرکل بازرسی استان البرز با ارائه گزارشی از عملکرد مجموعه خود با اعلام رسیدگی به ۱۲۰ پرونده در سال ۱۴۰۲ از تهیه ۳۲۸ گزارش در این خصوص خبر داد که در موضوعاتی از قبیل اصلاح امور، تعقیب کیفری، تعقیب اداری، درخواست ابطال مصوبه و استحضاری را شامل می‌شود.

وی در بخش دیگری از گزارش خود به چندین مورد اقدام برای ساخت شهرک‌های غیرقانونی در استان البرز اشاره کرد که رئیس کل دادگستری استان البرز به دبیر شورای تحول و تعالی قضائی دادگستری استان دستور داد ضمن بررسی این موضوع، اقدامات مقتضی برای قلع و قمع بناها و اعمال قانون را پیگیری کند.

اَرتین کمالی، مدیرکل پزشکی قانونی استان البرز نیز با تشریح اقدامات مجموعه خود اعلام کرد که اکنون ۷۸ درصد مکاتبات پزشکی قانونی با مراجع قضائی از طریق CMS انجام می‌شود و ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری این میزان به ۱۰۰ درصد برسد.

اصغر فتحی، مدیر کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان البرز در سخنان خود به پیگیری موضوع اشتغال و حرفه آموزی زندانیان در سال جاری تاکید کرد و متذکر شد: اکنون از نظر عملکرد دو برابر جلوتر از وضعیت هدف برنامه سال ۱۴۰۳ هستیم اما بخشی از خروجی این تلاش‌ها متأثر از موانع موجود در تخصیص اعتبارات اشتغالزایی توسط بانک هاست.

کد خبر 6097940

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • هزینه‌کرد ۲۰۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم در حوزه توزیع برق چالدران
  • هزینه‌کرد ۲۰۰۰ میلیاردریالی دولت سیزدهم در حوزه توزیع برق چالدران
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • برخورد با جرایم سازمان‌یافته در حوزه عفاف و حجاب/ دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • «چشم و چراغ خونه» روی دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج)
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص