Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، تا به این لحظه کشورهای روسیه با  9,709، آمریکا با 7,529، عربستان با 2,736، شیلی با 2,353 و مکزیک با 2,112 مورد بیشترین شمار مبتلایان به ویروس کرونا را در 24 ساعت گذشته داشته اند.

آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در تصاویر زیر تا لحظه نگارش این گزارش مشاهد می کنید، این آمار دقیقه ای به روز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصاویر و منابع از سایت ورد اُ میترز که آمار لحظه ای مبتلایان و کشته شدگان را به تفکیک به روز رسانی می کند.

آمریکا

رئیس جمهور سابق آمریکا در اقدامی نادر در یک سخنرانی به صورت علنی عملکرد دونالد ترامپ و مقامهای دولت فعلی را بدون آنکه مستقیما از آنها نام ببرد مورد حمله قرار داده و از نحوه پاسخ دهی این دولت به بحران شیوع کروناویروس در آمریکا انتقاد کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه اوباما در سخنانش خطاب به فارغ‌التحصیلان چند دانشگاه و برخی کالج‌هایی که به صورت سنتی متعلق به سیاهپوستان بوده‌اند، گفت: این همه‌گیری ویروس بیش از هر چیز سرانجام به صورت کامل روی این ایده که بسیاری از افراد مسئول می‌دانند دارند چه کار می‌کنند، خط بطلان کشید.

از سویی به دنبال انتقاد باراک اوباما از نحوه عملکرد دولت ترامپ در پاسخ با شیوع ویروس کرونا، مشاور تجاری کاخ سفید روز یکشنبه به تندی از انتقادات او پاسخ داده‌است.  پیتر ناوارو در مصاحبه با شبکه‌ای بی‌سی نیوز گفت: من خوشحال هستم که آقای اوباما شغل جدیدی به عنوان دبیر مطبوعاتی جو بایدن (نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات ۲۰۲۰) پیدا کرده است. 

در خبری دیگر «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه‌ با یکی از رسانه های این کشور گفت که رئیس جمهور ایالات متحده حزب کمونیست چین را در زمینه شیوع کرونا مقصر می داند و گزینه هایی در این زمینه در دست کار دارد.مایک پمپئو روز شنبه در مصاحبه ای ویژه با نشریه «بریت بارت» در این باره گفت که با رایزنی با همتایان خود و ترامپ، در پی طرح ریزی ساز و کار دقیقی علیه چین در زمینه کرونا هست.

پمپئو در این مصاحبه گفت، باید اطمینان حاصل شود که جلوی چنین موردی گرفته خواهد شد. رئیس جمهور آمریکا بودجه سازمان جهانی بهداشت را قطع کرده و ما قادریم  تواناییهای این سازمان را ارزیابی کنیم تا بتوانیم آمریکاییها را ایمن نگه داریم و اطمینان حاصل کنیم که چنین چیزی دیگر رخ نمیدهد. من با همتایانم در حال گفت‌وگو هستم  و دونالد ترامپ نیز متعهد به انجام این کار است. ما ساز و کار دقیقی را انتخاب میکنیم.

پمپئو با اتهام زنی علیه چین گفت که این کشور مانع تحقیق محققان آمریکایی در این کشور در زمینه یافتن منشا کرونا شده است.

شمار مبتلایان در این کشور از مرز1,515,302 تَن عبور کرده است. با فوت 214تن دیگر شمار جان باختگان نیز به 90,327 عدد رسیده است.

مکزیک 

شمار مبتلایان در این کشور از مرز47,144 تَن عبور کرده است. با فوت278 تن دیگر شمار جان باختگان نیز به 5,045 عدد رسیده است. پیش تر خبرگزاری رویترز نوشت که اپیدمی کرونا در مکزیک می تواند میلیون ها نفر را به سمت فقر سوق دهد. کرونا زندگی حداقل  70 میلیون مکزیکی ، 56% از جمعیت این کشور که درآمد کافی برای تأمین نیازهای اساسی خود را ندارند تحت تاثیر قرار می دهد.

دولت مکزیک نیز اعلام کرد: بیش از346 هزار شغل رسمی بین اواسط ماه مارس و اوایل آوریل از دست رفته اند.

شیلی

با افزایش رو به رشد آمار همه گیری ویروس کرونا در شیلی که از اوایل ماه مه چشمگیر بوده است، سانتیگو (پایتخت شیلی)، روز شنبه، اولین روز از قرنطینه سراسری خود را پشت سرگذاشت. مقام های شیلی اعلام کردند که در پی افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا، هزاران قبر جدید در گورستان اصلی پایتخت حفر شده است. 

به گزارش پایگاه خبری فرانس 24، هفته جاری میزان ابتلا به ویروس کووید19 در شیلی افزایش یافت و دولت را ناگزیر به قرنطینه اجباری ساکنان شهر «سانتیاگو» پایتخت این کشور واقع در آمریکای جنوبی کرد.روزانه بین 350 تا 500 مورد ابتلا به کرونا در شیلی به ثبت می رسید، تا اینکه این میزان در پایان هفته افزایش یافت و روز چهارشنبه 2600 مورد و روز پنجشنبه نیز همین تعداد ثبت شد.رییس گورستان اصلی پایتخت شیلی گفت: ما این لحظه تاریخی را درک می کنیم و به قبرهای بیشتری نیاز داریم، زیرا دیدیم که چه اتفاقی در دیگر کشورها رخ داد.

حدود دو هزار قبر جدید در این گورستان برای مقابله با پیامدهای کرونا حفر شده است.

شمار مبتلایان در این کشور از مرز43,781 تَن عبور کرده است. با فوت29 تن دیگر شمار جان باختگان نیز به 450 عدد رسیده است.

انگلیس

بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس اذعان کرد عملکرد دولتش مردم این کشور را دچار دلسردی کرده است. به نوشته خبرگزاری «رویترز»، جانسون در یادداشتی در یک روزنامه انگلیسی نوشت:‌ درک می‌کنم که مردم در برابر بعضی از مقررات جدید احساس نا امیدی می‌کنند.وی افزود:‌ در تلاش هستیم کاری انجام دهیم تا کنون سابقه نداشته است، خارج کردن کشور از قرنطینه، به شکلی که هم ایمن باشد و هم این‌که خطر قربانی شدن تلاش‌های سخت شما را به‌دنبال نداشته باشد.

وی افزود: درک می‌کنم که آنچه از شما می‌خواهیم، پیچیده‌تر از آن است که فقط در خانه بمانید اما این مشکل پیچیده‌ای است و باید به مردم بریتانیا اعتماد کرد.

نتایج یک نظرسنجی که روز یکشنبه در روزنامه «گاردین» منتشر شده است نشان می‌دهد 42 درصد از مردم انگلیس با نحوه مدیریت بحران شیوع کرونا از سوی دولت مخالف هستند.

در مقابل 39 درصد از شرکت‌کنندگان عملکرد دولت جانسون را قابل قبول توصیف کرده‌اند.روز شنبه، پلیس لندن ۱۹ نفر را به دلیل شکستن عامدانه محدودیت‌ها و قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی و اعتراض به این اقدامات بازداشت کرد.

شمار مبتلایان در این کشور از مرز243,303 تَن عبور کرده است. با فوت170 تن دیگر شمار جان باختگان نیز به  عدد 34,636 رسیده است.

روسیه

به گزارش رویترز، وزارت بهداشت روسیه امروز شنبه دربیانیه ای اعلام کرد که روند ابتلا و فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا در این کشور افزایش یافته است.بر اساس این گزارش، طی 24 ساعت گذشته 94 مورد جدید فوت و 9709 مورد جدید ابتلا به کرونا در روسیه ثبت شده است.

به گزارش این خبرگزاری، شمار فوتی‌های ناشی از بیماری کووید 19 در روسیه به 2631 نفر و تعداد مبتلایان هم با 9709 مورد افزایش به281,752 نفر رسیده است.

همچنین گزارش‌ها در این خصوص حاکی از آن است: تاکنون 67,373 نفر از مبتلایان به کرونا نیز در روسیه بهبود یافته و حال 2,300 تن نیز بحرانی گزارش شده است.

عربستان سعودی

سخنگوی وزارت بهداشت عربستان امروز یکشنبه از موارد جدید ابتلا به کرونا دراین کشور خبر داد. به گزارش  روزنامه عکاظ، محمد العبد العالی سخنگوی وزارت بهداشت عربستان امروز یکشنبه از موارد جدید ابتلا به کرونا دراین کشور خبر داد.

وی افزود: طی 24 ساعت گذشته 2736 مورد جدید ابتلا به کرونا در عربستان ثبت شده است که با احتساب این موارد شمار مبتلایان به کرونا در عربستان به 57752 نفر افزایش پیدا کرده است.

وی مبتلایان جدید را از مکة مکرمة با (۵۵۷)، ریاض (۴۸۸)، مدینة منورة (۳۹۲)، جدة (۳۵۷)، دمام (۲۸۶)، الهفوف (۱۴۹)، الجبیل (۱۴۹)، طائف (۸۱)، الخبر (۵۱)، قطیف (۲۴)، تبوک (۱۸)، ظهران (۱۵)، بیش (۱۵)، بیشة (۱۴)، بریدة (۱۲)، الهدا (۹)، القریع (۹)، حائل (۹)، سبت العلایة (۷)، بقیق (۶)، القنفذة (۶)، ینبع (۵)، القوز (۵)، الرین (۵)، العقیق (۴)، حفر الباطن (۴)، الخرج (۴)، الدرعیة (۴)، خمیس مشیط (۳)، أحد رفیدة (۳)، محایل عسیر (۳)، القری (۳)، أملج (۳)، صامطة (۳)، المظیلف (۳)، حوطة بنی تمیم (۳)، راس تنورة (۲)، صفوی (۲)، ثریبان (۲)، نمرة (۲)، منفذ الحدیثة (۲)، المزاحمیة (۲)، رجال ألمع (۱)، عنیزة (۱)، البدائع (۱)، الرس (۱)، خیبر (۱)، الخرمة (۱)، أم الدوم (۱)، رابغ (۱)، شواق (۱)، نجران (۱)، شرورة (۱)، الشعبة (۱)، وادی الدواسر (۱)، رویضة العرض (۱) و تمیر با (۱) دانست.

محمد العبد العالی اعلام کرد: طی ساعات گذشته 10 نفر دیگر بر اثر کرونا جان باخته اند که شمار فوتی های ناشی از کرونا در عربستان به 312 نفر رسیده است.

سخنگوی وزارت بهداشت عربستان همچنین از بهبودی 2056 نفر دیگر در این کشور از چنگال کرونا هم خبر داد و شمار بهبود یافتگان را 25722 نفر اعلام کرد.

ایران

در ایران نیز جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی یک هزار و ۸۰۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. او  با اعلام این مطلب، اظهار داشت: از بین مبتلایان جدید، ۳۴۰ مورد بستری و ۱۴۶۶ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۲۰ هزار و ۱۹۸ نفر رسید و  متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶ هزار و ۹۸۸ نفر رسید.

وی افزود: خوشبختانه تا کنون ۹۴ هزار و ۴۶۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند البته ۲۷۰۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و همچنین تا کنون ۶۸۶ هزار و ۹۳۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: وضعیت خوزستان همچنان قرمز است و استان لرستان در وضعیت هشدار قرار دارد و تقاضا ی ما همچنان رعایت بهداشت فردی، پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است.

310311

کد خبر 1389281

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا روسیه انگلیس مکزیک شیلی عربستان ایران ویروس کرونا شمار مبتلایان در این کشور جدید ابتلا به کرونا سخنگوی وزارت بهداشت ت ن عبور کرده ویروس کرونا روز یکشنبه ساعت گذشته روز شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۵۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات/ هشدار درباره راه افتادن حمام خون در رفح/شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد دویست و یازدهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

حمله موشکی مجدد حزب‌الله لبنان به پایگاه صهیونیستی ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۱۹:۳۴

حزب‌الله لبنان از حمله جدید به یک پایگاه رژیم صهیونیستی خبر داد.

 حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که در راستای حمایت از مردم غزه و مقاومت فلسطین، مجاهدان ما بعد از ظهر امروز-شنبه-ساعت ۳:۳۰ دقیقه پایگاه صهیونیستی الرادار در مزارع اشغالی شبعا را هدف حملات موشکی قرار دادند.

در این بیانیه آمده است که این پایگاه به‌طور مستقیم مورد اصابت قرار گرفت.

حزب‌الله لبنان در بیانیه دیگری نیز اعلام کرد که امروز ساعت ۲:۱۰ دقیقه تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی در پایگاه الراهب را با سلاح مناسب هدف قرار داده است.

مقاومت اسلامی در لبنان صبح امروز نیز سربازان ارتش اشغالگر را در حالی که در داخل مقر «بیاض بلیدا» در حال فعالیت بودند، با گلوله‌های توپ هدف قرار داد.

مقاومت لبنان در بیانیه خود اعلام کرد که این هدف گیری در حمایت از مردم فلسطین و نوار غزه و در پشتیبانی از مقاومت آنها انجام شده است.

گانتس: تا این لحظه پاسخ رسمی درباره توافق تبادل دریافت نکرده‌ایم ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۱۹:۳۴

عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم تا این لحظه پاسخ رسمی درمورد پیشنهاد آتش‌بس دریافت نکرده و منابع سیاسی در انتشار اخبار عجله نکنند.

 بنی‌گانتس، عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفت: منابع سیاسی را نصیحت می‌کنم که صبر کنند و منتظر اظهارات رسمی باشند و دیوانه وار رفتار نکنند.

وی خطاب به منبع سیاسی که همواره ناشناس است، تاکید کرد: درمورد این اظهارنظر مبنی بر «با یا بدون توافق به رفح حمله خواهد شد» صبور باشد و در انتشار اخبار عجله نکند.

بنی گانتس افزود: تا این لحظه پاسخ رسمی به پیشنهاد مطرح شده وجود ندارد بنابراین به تمام منابع سیاسی تمام تصمیم‌گیرندگان پیشنهاد می‌کنم که منتظر اخبار جدید رسمی باشند ‌و خویشتنداری کرده و بر احساس محاسبات سیاسی با دیوانگی رفتار نکنند.

وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه تا این لحظه پاسخ رسمی دریافت نکردیم، گفت: کابینه جنگ به محض دریافت جواب آن را بررسی خواهد کرد.

سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۱۹:۳۳

پس از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمیت شناختن کشور فلسطین، سازمان همکاری اسلامی از همه کشورهای جهان خواست تا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.

به گزارش روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطن افزود که این اقدام مهم با قوانین بین المللی و قطعنامه های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش های بین المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جسله شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

سازمان ملل: هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۱۹:۳۳

 بر اساس اعلام آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) هر روز ۳۷ کودک در غزه بر اثر حملات و بمباران ارتش رژیم صهیونیستی مادر خود را از دست می‌دهند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با بیان اینکه جنگ در غزه به عنوان جنگ علیه زنان ادامه دارد، افزود: از هفتم اکتبر ( ۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون در نتیجه حملات ارتش [رژیم] اسرائیل علیه ساکنان غزه بیش از ۱۰ هزار زن شهید و ۱۹ هزار زن دیگر نیز زخمی شدند.

آنروا در اطلاعیه ای که امروز در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر کرد، افزود که [ رژیم ] اسرائیل همچنان زنان را در جریان حملات مداوم خود به نوار غزه مورد هدف قرار می دهد و به طور متوسط ، روزانه ۳۷ کودک در غزه مادرانشان را از دست می دهند.

این نهاد بین المللی اضافه کرد که شرایط زندگی در نوار غزه به ویژه برای بیش از ۱۵۵ هزار زن باردار یا شیرده وحشتناک است و آنها در دسترسی به آب و تاسیسات بهداشتی با مشکل مواجه جدی هستند.

شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه تشکیل جلسه می‌دهد ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۱۹:۳۲

قرار است شورای امنیت طی روزهای آینده نشستی را به درخواست الجزایر درباره گورهای جمعی غزه برگزار کند.

شورای امنیت طی روزهای آینده نشستی را پشت درهای بسته به درخواست الجزایر درباره گورهای جمعی نوار غزه برگزار خواهد کرد. به گفته منابع احتمالا این نشست روز سه‌شنبه برگزار شود.

بر اساس گزارش الجزیره، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل خواهان انجام تحقیقات بین‌المللی مستقل درباره گورهای جمعی در بیمارستان‌های الشفا در شهر غزه و مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس شده است. 2 گور جمعی در بیمارستان الشفا با ۵۰۰ جسد و سه گور جمعی در مجتمع پزشکی ناصر با ۳۹۵ جسد پیدا شده است.

المرت: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۱۹:۳۱

ایهود المرت از اسرائیلی‌ها خواست تا خیابان‌ها را با میلیون‌ها مخالف جهت محاصره گروه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی و بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی پر کنند. وی این گروه را غیرقانونی است که رژیم صهیونیستی را به سمت فروپاشی سوق می‌دهد.

 ایهود المرت، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی در مقاله خود در روزنامه عبری زبان «هاآرتص» افزود: اکثریت قاطع اسرائیلی‌ها معتقدند که تنها انگیزه گسترش جنگ و حمله به رفح حفظ آینده سیاسی نتانیاهو است، زیرا حمله به رفح به هیچ وجه به نفع اسرائیل نیست.

وی همچنین تاکید کرد که نتانیاهو در داخل حباب جدا از واقعیت زندگی می‌کند و در آن حباب به خود و دیگران می‌گوید که برای ادامه حیات اسرائیل می‌جنگد و ماموریت تاریخی او مقابله با جهان برای دفاع از اسرائیل در برابر تمام کسانی است که می‌خواهند اسرائیل را نابود کنند.

المرت با اذعان به اینکه گفتن این موضوع از نظر احساسی دشوار است، اعتراف کرد که «مهم است درک کنیم که اسرائیل از این رویارویی پیروز بیرون نخواهد آمد» او در عین حال بر لزوم درک این موضوع تاکید کرد که همه اهداف صحبت‌های مداوم نتانیاهو در مورد «پیروزی کامل» را درک کنند.

شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۱۹:۳۱

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر سال ۲۰۲۳ میلادی تاکنون، به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری فلسطینی سما، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، دشمن صهیونیستی سه مورد جنایت علیه ساکنان این منطقه انجام داد که بر اثر آن ۲۶ نفر شهید و ۵۱ نفر نیز مجروح شدند.

وزارت بهداشت فلسطین همچنین افزود: در نتیجه حملات مستمر ارتش رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه، از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون ۳۴ هزار و ۶۵۴ فلسطینی شهید و ۷۷ هزار و ۹۰۸ نفر نیز مجروح شدند.

سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد ۱۴۰۳/۰۲/۱۵ - ۱۹:۳۰

سازمان ملل اعلام کرد غزه به ۴۰ سال قبل بازگشته است و بازسازی آن در بهترین شرایط ۸۰ سال طول می‌کشد.

 سازمان ملل هزینه بازسازی نوار غزه را حدود ۴۰ میلیارد دلار تخمین زد و تاکید کرد بازسازی ویرانی‌های عظیم و بی‌سابقه‌ای که در اثر تجاوز طولانی مدت رژیم صهیونیستی به نوار غزه وارد شده، ممکن است ۸۰ سال به طول انجامد.

به گزارش الجزیره، عبدالله الدردری، دستیار دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر دفتر منطقه‌ای کشورهای عربی در برنامه توسعه سازمان ملل متحد، در کنفرانسی خبری در امان پایتخت اردن اعلام کرد، بازسازی نوار غزه یک کار بسیار هزینه بر و زمان بر خواهد بود. بر اساس تصاویر ماهواره‌ای برآورد هزینه‌ها حدود ۱۸ میلیارد دلار است اما روی زمین و در عمل وضعیت بسیار متفاوت است و این برآورد نهایی نیست.

وی افزود: برآورد اولیه برنامه توسعه سازمان ملل متحد برای بازسازی همه چیزهایی که در غزه ویران شده، حدود ۴۰ میلیارد دلار است و این ماموریتی است که جامعه بین‌الملل از جنگ جهانی دوم تاکنون هرگز با آن برخورد نکرده است.

وی با اشاره به بحث و بررسی بازسازی غزه با برخی کشورهای عربی و وجود نشانه‌های مثبت در این زمینه، افزود: اتکا به چارچوب‌های سنتی برای بازسازی به این معناست که ممکن است این کار دهه‌ها طول بکشد و مردم فلسطین چند دهه از رفاه بهره مند نباشند. بنابراین مهم است که مردم را به سرعت در خانه‌های مناسب اسکان دهیم و به حالت عادی اقتصادی و اجتماعی بازگردانیم .

در همین حال، ارزیابی ساخت‌وسازها نشان می‌دهد غزه نزدیک به ۸۰ سال برای بازسازی تمام واحدهای مسکونی تخریب‌شده به زمان نیاز دارد و این در صورتی است که سرعت بازسازی معقول باشد.

الدردری تاکید کرد کل آواری که تاکنون در غزه انباشته شده است به ۳۷ میلیون تن می‌رسد و با توجه به افزایش بسیار زیاد و روزانه آن، آخرین داده‌ها نشان می‌دهد این آوارها تقریبا ۴۰ میلیون تُن است.

وی با اشاره به اینکه ۷۲ درصد ساختمان‌های مسکونی به طور کامل یا جزئی تخریب شده است، خاطرنشان کرد: توسعه انسانی غزه با تمام مولفه‌های آن اعم از بهداشت، آموزش، اقتصاد و زیرساخت‌ها حدود ۴۰ سال به عقب رفته‌اند و این به معنای آن است که ۴۰ سال تلاش و کوشش و سرمایه گذاری‌ها در نوار غزه بر باد رفته است.

اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات

منابع خبری گزارش دادند که پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات بین حماس و رژیم اسرائیل بر سر آتش بس در غزه و توافق مبادله اسیران حاصل شده است.

 شبکه اخبار قاهره به نقل از یک منبع بلندپایه در هیئت امنیتی مصر که میانجگیری در روند مذاکرات بین [رژیم] اسرائیل و حماس را انجام می دهد، افزود که دو طرف در مورد بسیاری از موارد اختلاف نظر به اجماع رسیدند.

این منبع به شبکه اخبار قاهره گفت که هیئت حماس وارد مصر شده و پیشرفت محسوسی در مذاکرات حاصل شده است.

در همین حال یک منبع امنیتی مصر به رویترز گفت که نتایج مذاکرات امروز در قاهره با دفعات قبل متفاوت خواهد بود.

این منبع که به نام آن اشاره ای نشده است با بیان اینکه «ما در بسیاری از موارد به توافق رسیدیم» در عین حال تصریح کرد: اما چند نکته باقی مانده است.

وی افزود: این بار اوضاع بهتر به نظر می رسد، اما اینکه آیا به زودی توافقی حاصل می شود بستگی به این دارد که آیا اسرائیل آنچه را که برای دستیابی به آن لازم است ارائه می دهد یا خیر.

پیشتر جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیاتی از این جنبش امروز (شنبه) در سایه تماس‌های اخیر با واسطه‌های مصری و قطری برای ادامه مذاکرات آتش‌بس وارد قاهره خواهد شد.

حماس افزوده است: ما بر روحیه مثبتی که هنگام بررسی طرح پیشنهادی اخیر برای آتش‌بس در غزه نشان دادیم، تاکید می‌کنیم.

این جنبش فلسطینی در ادامه این بیانیه تاکید کرد که ما و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطین بر رسیدن به توافقی که به توقف جنگ، خروج نیروهای اشغالگر از غزه و بازگشت آوارگان به خانه‌های خود منتهی شود، مصمم هستیم.

در همین رابطه یک مقام فلسطینی به المیادین گفت که خلیل الحیه ریاست هیات حماس در سفر به قاهره را برعهده دارد.

از سوی دیگر یک منبع مسئول در جنبش حماس در گفت وگو با تارنمای العربی الجدید اعلام کرد که قاهره توانسته به شکل قابل قبول و رضایت‌بخشی در مورد طرح آتش‌بس در غزه دست‌ یابد و آن را به حماس و رژیم صهیونیستی ارائه داده است.

منبع مذکور اشاره کرد که حماس موافقت اولیه خود را با این طرح اعلام کرده و خواستار ضمانت‌های واضح آمریکا در مورد آن شده است.

جنبش حماس اعلام کرد که هیات این جنبش در قاهره متشکل از خلیل الحیه، زاهر جبارین و محمد نصر خواهد بود.

هشدار یونیسف درباره وقوع فاجعه در رفح

صندوق کودکان سازمان ملل(یونیسف) درباره وقوع فاجعه برای بیش از 600 هزار کودک فلسطینی در صورت حمله رژیم صهیونیستی به رفح هشدار داد.

 با بالاگرفتن احتمالات درباره حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح، صندوق کودکان سازمان ملل«یونیسف» درباره پیامدهای این اقدام هشدار داد.

به گزارش الجزیره، فرحان حق، معاون سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد سازمان یونیسف هشدار داده است عملیات زمینی در رفح می‌تواند برای بیش از 600 هزار کودک فلسطینی فاجعه بیافریند.

فرحان حق تصریح کرد تقریباً همه کودکان در رفح مجروح یا معلول هستند یا اینکه از سوءتغذیه، آثار بعد از وارد شدن شوک و اضطراب به شدت رنج می‌برند.

براساس گزارش میدل ایست نیوز، این سخنان مقام سازمان ملل در حالی مطرح می‌شود که یک عضو ارشد دموکرات در کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا علام کرد: ما بسیار نگران استراتژی نظامی تل‌آویو در غزه هستیم.

در همین رابطه نشریه پالتیکو به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت تل‌آویو به دولت بایدن و سازمان‌های امدادی اطلاع داده است که طرحی برای تخلیه ساکنان از رفح تدوین کرده که این طرح شامل انتقال ساکنان از رفح به منطقه المواصی در سواحل غزه است.

سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله نظامی رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب غزه احتمالا منجر به «حمام خون» خواهد شد.

تدروس ادهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: ما به شدت نگران این هستیم که عملیات نظامی گسترده اسرائیل در رفح در جنوب نوار غزه به حمام خون منجر شود و ضعف سیستم بهداشتی در غزه را افزایش دهد.

براساس گزارش المیادین، کشورهای اروپایی، سازمان ملل و آمریکا از رژیم صهیونیستی خواسته‌اند طرح حمله به شهر رفح را کنار بگذارد اما بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم همچنان بر حمله به این شهر به بهانه از بین بردن حماس تاکید دارد.

به گفته ینس لارکه، سخنگوی دفتر هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل حمله به رفح علاوه بر تلفات انسانی به منزله یک ضربه قوی به روند کمک رسانی در سرتاسر نوار غزه است چرا که گذرگاه رفح در قلب عملیات بشردوستانه است.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، این سازمان و شرکای آن به شکل فوری برای ازسرگیری خدمات پزشکی تلاش می‌کنند اما سیستم پزشکی نمی‌تواند با افزایش مجروحان و شهدا در صورت انجام حمله به رفح تعامل داشته باشد.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد سه بیمارستانی که در حال حاضر به صورت جزئی فعالیت می‌کنند در صورت حمله به رفح به سرعت از کار می‌افتند و استفاده از بیمارستان اروپایی در غزه نیز ممکن نخواهد بود.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: در صورت وقوع عملیات اسرائیل در جنوب غزه ما مراکز پزشکی جدیدی را در مرکز و شمال غزه و یک بیمارستان میدانی جدید در رفح ایجاد می‌کنیم.

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد مقادیر زیادی از تجهیزات پزشکی انبار شده در رفح را به یک انبار جدید در نزدیکی شمال غزه منتقل کرده است.

این سازمان خواهان آتش‌بس در غزه برداشتن موانع برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

نیویورک‌تایمز: اسرائیل برای خاتمه جنگ غزه تحت فشار جهانی قرار گرفته است

رسانه آمریکایی نوشت رژیم صهیونیستی برای پایان‌دادن به جنگ فاجعه‌بار در غزه، تحت فشار کشورهای جهان و حتی متحدان خود قرار گرفته است.

 جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه در حالی وارد دویست‌ویازدهمین روز خود شده که فشارها بر تل‌آویو برای خاتمه‌دادن به حملات به مردم و زیرساخت‌های این باریکه افزایش یافته است.

در جدیدترین اقدام، ترکیه تصمیم گرفت تجارت با رژیم صهیونیستی را به حال تعلیق درآورد؛ اقدامی که نیویورک‌تایمز آن را نشانه «افزایش فشارهای جهانی بر اسرائیل برای آتش‌بس در غزه می‌داند»، آن‌هم در حالی‌که تل‌آویو بر حملات به غزه تا آنچه «نابودی حماس» می‌خواند، پافشاری می‌کند.

بر اساس آمار جدید، تعداد شهدای جنگ غزه از هفت اکتبر تاکنون به ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر و تعداد مجروحان به ۷۷ هزار و ۸۶۷ نفر افزایش یافته و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم به هیچ کدام از اهداف خود در جنگ از جمله نابودی حماس و تضعیف گروه‌های مقاومت در غزه نرسیده است.

نیویورک‌تایمز روز جمعه نوشت در حالی که حملات فاجعه‌بار اسرائیل به غزه ادامه دارد، انزوای بین‌المللی تل‌آویو سیر صعودی به خود گرفته است؛ با این حال چشم‌اندازی برای پایان جنگ دیده نمی‌شود.

برخی کشورها روابط خود را با تل‌آویو کاهش داده و یا قطع کرده‌اند. متحدان نزدیک رژیم صهیونیستی مانند آمریکا، انگلیس و آلمان در حالی‌که همچنان حمایت قوی خود را از آن ابراز می‌کنند اما با صدای بلندتری از اوضاع انسانی در غزه و محدودیت ورود کمک‌های انسان‌دوستانه به این باریکه انتقاد می‌کنند.

کلمبیا پس از بولیوی به دومین کشور آمریکای لاتین تبدیل شد که روابط خود را با تل‌آویو قطع می‌کند. در روزی که بولیوی تصمیم خود را اعلام کرد، کلمبیا و شیلی گفتند سفرای خود را از سرزمین‌های اشغالی فرامی‌خوانند و هندوراس هم چند روز بعد اقدام مشابهی را در پیش گرفت. بلیز هم روابط دیپلماتیک با اسرائیل را قطع کرده است.

بحرین و اردن هم که اسرائیل با آن‌ها همکاری نزدیک امنیتی دارد، سفیران خود را در پرتو خشم عمومی از افزایش تلفات انسانی در غزه فراخواندند.

به گزارش نیویورک‌تایمز، حملات رژیم صهیونیستی همچنین تلاش‌های آمریکا برای برقراری توافق به منظور عادی‌سازی روابط دیپلماتیک ریاض-تل‌آویو را با مانع روبرو کرده است؛ اقدامی که نتانیاهو امید زیادی به آن داشت که بخشی از میراث او باشد.

دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به‌عنوان مهم‌ترین متحد اسرائیل نشانه‌هایی مبنی بر عقب‌نشینی از حمایت نظامی از تل‌آویو بروز نداده است؛ حتی با وجود هشدارها درباره عملیات نظامی اسرائیل در رفح، جایی که میزبان بیش از یک میلیون آواره فلسطینی است.

نیویورک‌تایمز در ادامه گزارش خود می‌نویسد: «اقدامات ترکیه و دیگران نشانگر این است که جنگ در غزه که نزدیک به هفت ماه از آن می‌گذرد، چگونه خسارت فزاینده‌ای را به جایگاه جهانی اسرائیل وارد می‌کند».

رسانه آمریکایی نوشت اسرائیل و ترکیه در سال‌های اخیر روابط نزدیکی را با یکدیگر داشته‌اند و در سال ۲۰۲۲ احیای روابط دیلپماتیک را اعلام کردند و تبدیل به شرکای نزدیک تجاری شدند تا جایی‌که ترکیه در سال ۲۰۲۳ تقریبا ۴.۶ میلیارد دلار صادرات به اسرائیل داشت.

با این حال و پس از شروع جنگ غزه، روابط آنکارا-تل‌آویو رو به وخامت گذاشت و خشم صهیونیست‌ها پس از اینکه «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه جنبش حماس را «یک سازمان آزادی‌بخش» توصیف کرد، برانگیخت.

دیگر خبرها

  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • شمار قربانیان سیل در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • روز شمار هفته بسیج سازندگی کشور
  • شمار قربانیان سیل مهیب در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • شمار قربانیان سیل بزریل به ۵۷ نفر افزایش یافت + تصاویر
  • اسرائیل و حماس به توافق آتش بس نزدیک شدند+ جزئیات/ هشدار درباره راه افتادن حمام خون در رفح/شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان