Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: در سال گذشته 9 هزار و 795 بازرسی ادواری و موردی از واحدهای کار استان صورت گرفت که نسبت به مدت مشابه قبل 10 درصد افزایش داشته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاهاجتماعی استان قزوین ، رضا گروسی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استانقزوین با اعلام این خبر اظهار کرد: سال 97 هشتهزار و 867 بازرسی از واحدهای مشمول قانون کار در استان صورت گرفت که ازاین تعداد سه هزار و 828 مورد بازرسی دوره‌ای و پنج هزار و 39 فقره بازرسیموردی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: در سال 98 نیز تعداد بازرسی‌ها از واحدهای کار استان باافزایش 10 درصدی به 9 هزار و 795 فقره رسید که از این تعداد چهار هزار و 49مورد بازرسی دوره‌ای و پنج هزار و 746 فقره بازرسی موردی بود.
وی اضافه کرد: بر اثر افزایش بازرسی‌ها و نظارت‌ها میزان حوادثناشی از کار از 478 مورد در سال 97 به 408 مورد در سال 98 رسید که 14.64درصد کاهش را نشان می‌دهد.
وی افزود: همچنین تعداد حوادث منجر به فوت در کارگاه‌های مشمول قانونکار استان نیز با 16.67 درصد کاهش از 18 مورد به 15 فقره رسید که جا دارداز اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته در این زمینه قدردانی کرد.
گروسی خاطرنشان کرد: در کنار افزایش بازرسی‌ها و نظارت‌ها تعدادبرگزاری کلاس‌های آموزش ایمنی برای کارگران استان نیز از 125 به 134 موردافزایش یافت و تعداد شرکت کنندگان در این کلاس‌ها نیز از سه هزار و 764 نفربه چهار هزار و 397 نیز رسید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین تصریح کرد: همچنین کلاس‌های آموزش ایمنی برای کارگران و کارفرمایاننیز از 11 هزار و 368 به 17 هزار و 461 نفرساعت افزایش یافت که 53.60 درصدافزایش را نشان می‌دهد.
وی اضافه کرد: در سال جاری نیز نظارت و بازرسی از واحدهای کار با جدیتدنبال خواهد شد به گونه‌ای که در آخرین بازرسی صورت گرفته، یک کارگاهساختمانی ناایمن و خطرناک به استناد ماده 105 قانون کار پلمب شد و ادامهفعالیت آن منوط به اخذ مجوز مقام قضایی و با هماهنگی بازرس کار و پس ازایمن سازی شرایط خطرناک صورت خواهد گرفت.
گروسی تصریح کرد: اداره بازرسی کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعیاستان براساس رویکرد پیشگیری حداکثری از وقوع حوادث ناشی از کار تاکیدبیشتری بر نظارت و بازرسی از کارگاه‌های ساختمانی دارد و از فعالیتکارگاه‌های متخلف به استناد ماده 105 قانون کار جلوگیری کرده و ادامهفعالیت آنها را به رفع نواقص ایمنی منوط می‌کند.
در استان قزوین 16 هزار کارگاه فعال مشمول قوانین کار وجود دارد که 165 هزار کارگر در آنها مشغول فعالیت هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی واحدهای کار اجتماعی استان استان قزوین صورت گرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۶۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه

به گزارش خبرنگار مهر، جت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ظهر شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم و توسعه دهیم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر (۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: از جمله نکات مهم رهبری توجه به تعاونی است و مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‌ها اثرگذار است.

کد خبر 6089896

دیگر خبرها

  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی