Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی پویش ۱۴۴۱ گفت: با اجرای پنجمین مرحله کمک‌رسانی تمام بسته‌های مدنظر این پویش به دست نیازمندان رسید که در این قالب ۶۵۶ بسته ارزاق به خانواده‌های نیازمند افغانستانی اهدا کردیم.

مصطفی طرفیانی دبیر اجرایی پویش ۱۴۴۱ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس اظهار داشت: پویش مردمی ۱۴۴۱ که بعد از دعوت رهبر معظم انقلاب در نیمه شعبان امسال مبنی بر یاری‌رسانی به نیازمندان و آسیب دیدگان ناشی از شیوع ویروس کرونا در ماه مبارک رمضان به همت ۱۰ گروه جهادی تشکیل شد که تاکنون پنج فاز از آن بسته‌بندی و توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فاز پنجم کمک‌رسانی‌های این پویش در روز سوم شهادت امیرالمومنین(ع) با بسته بندی ۵۰۰ بسته ارزاق اجرایی و میان نیازمندان توزیع شد.

طرفیانی با بیان اینکه با توزیع گام پنجم کمک‌رسانی به رقم ۱۴۴۱ بسته ارزاق رسیدیم، گفت: تا پایان ماه مبارک رمضان در صورت دریافت کمک‌های مردمی مجددا نیز کمک‌رسانی خواهیم داشت.

دبیر اجرایی پویش ۱۴۴۱ با بیان اینکه خانواده نیازمند آسیب‌دیده از بحران کرونا مورد شناسایی قرار گرفته است و به عنوان جامعه هدف مشخص شد، تصریح کرد: بنا بود ۱۴۴۱ بسته ارزاق و اقلام بهداشتی شامل روغن، تن ماهی، رب، برنج، سویا، ماکارونی، حبوبات، خرما، کشمش، چای، مایع دستشویی، مایع ضدعفونی کننده و ماسک را برای این خانواده‌ها تهیه و توزیع کنیم که این کار به خوبی انجام شد.

وی با اشاره به کمک‌رسانی این پویش به خانواده‌های افغانستانی حاضر در ایران گفت: با توجه به اینکه بر اثر شیوع ویروس کرونا کارگران افغانستانی روزمزد بسیاری در ایران بی‌کار و با مشکلات بسیاری مواجه شدند، تلاش کردیم با همکاری ستاد نماز جمعه مهاجران افغانستانی اهل سنت تهران به این خانواده‌های کمک‌رسانی کنیم که در مجموع ۶۵۶ بسته ارزاق در قالب این پویش به این خانواده‌ها اهدا شد.

اهدا ۶۵۶ بسته ارزاق به خانواده‌های نیازمند افغانستانی

غلامحبیب احمدی معروف به قاری احمدی، مسئول ستاد برگزاری نمازجمعه مهاجران افغانستانی اهل سنت تهران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره اقدامات ستاد برگزاری نماز جمعه مهاجران افغانستانی در زمان بحران کرونا گفت: پیش از این بحران نیز اقدامات خیرخواهانه توسط این ستاد صورت می‌گرفت و با جمع آوری کمک از برادران افغانستانی به سیل‌زدگان حادثه سیل سیستان و بلوچستان و گلستان کمک‌رسانی کرد، اما به صورت ویژه بعد از دعوت مقام معظم رهبری برای جمع آوری کمک‌های مومنانه از مردم در ماه مبارک رمضان، فراخوان دادیم تا بتوانیم به مهاجران آسیب دیده و حتی برادران انصار خود (ایرانی‌های نیازمند) کمک کنیم تا پاسخی برای نیکی‌های آن‌ها باشد؛ برای زمانی که ما در سختی بودیم.

وی همچنین درباره نحوه آشنایی با گروه‌های جهادی ایرانی و همکاری با آنها تصریح کرد: با آشنایی با پویش ۱۴۴۱، توانستیم بسته‌های خود را تکمیل و سازماندهی کرده و برای نحوه تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و ارزاق برنامه‌ریزی کنیم. 

مسئول ستاد برگزاری نمازجمعه مهاجران افغانستانی اهل سنت تهران ادامه داد: در شرایطی که بسیاری از کارگران افغانستانی شغل خود را از دست داده و با آسیب پذیری بیشتری مواجه شده‌اند، در تلاش هستیم تا حداقل ماه رمضان سختی را نگذرانند که بر این اساس هفته گذشته ۱۵۶ بسته و امروز نیز ۵۰۰ بسته برای آنها آماده کرده‌ایم که در سه منطقه مهاجرنشین تهران توزیع خواهد شد.

کرونا تفاوت تمدن اسلامی و غربی را نمایان‌تر کرد

مولوی عبدالرزاق حسینی، خطیب نمازجمعه مهاجران افغانستانی اهل سنت تهران و پیش‌نماز منطقه چهاردانگه تهران با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا باعث شده تفاوت مکتب و پیروان مکاتب مختلف نشان داده شود، گفت: برادران ایرانی و افغانستانی با ایجاد وحدت و همدلی با یکدیگر تلاش دارند تا شرایط طاقت فرسای امروز را اندکی سهل کنند در حالی که در کشورهای غربی این موقعیت را غنیمت شمرده‌اند تا قشری از جامعه خود را کاملا رها کرده و به حال خود واگذارند.

خطیب نمازجمعه مهاجران افغانستانی اهل سنت تهران همچنین فعالیت جهادی و رزمایش همدلی در مکان‌های برگزاری نماز و مساجد را موقعیت مناسبی برای احیای مساجد دانست و افزود: مساجد از صدر اسلام محلی برای کارگشایی از مردم بوده که مدتی مغفول مانده بود اما اکنون مجددا به محلی برای خیر رساندن به جامعه شده است که نباید به همین‌جا ختم شود و باید با رتق و فتق امور مردم در مساجد، به این مکان‌های مقدس به عنوان محلی برای حل مشکلات مسلمانان رونق داده شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان رهبر معظم انقلاب اهل سنت پویش 1441 شهادت امیرالمومنین برگزاری نماز بسته ارزاق پویش ۱۴۴۱ کمک رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم

مسئول سازمان بسیج سازندگی از اجرای بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی از سوی این سازمان در سراسر کشور تا پایان سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار محمد زهرایی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است،. بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • شناسایی خانواده شهید نسیم افغانی + فیلم
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • آخرین وضعیت محموله ترانزیتی افغانستانی در گمرک
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند