Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@05:25:10 GMT

قم| ماه رمضان بهترین فرصت از سوی خدا برای تفکر است

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۸۰۴۱

قم| ماه رمضان بهترین فرصت از سوی خدا برای تفکر است

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه گفت: باید قرآن و سیره اهل بیت(ع) را شاخص زندگی خود قرار دهیم، شب‌های ماه رمضان فرصت خوبی است که خداوند سبحان به بندگان خود عنایت خاص دارد و بهترین فرصت برای تدبر و تفکر است. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۱ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام حمید ملکی در ویژه برنامه شب‌های همدلی که به همت قرارگاه جهادی هیئت فاطمیون در مدرسه علمیه معصومیه برگزار شد اظهار داشت: لذت در دل آسایش است و آسایش در گروه انجام وظیفه و تکلیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه باید به ارزش‌های شیطانی پشت پا بزنیم تا همیشه از نعمت‌های الهی متنعم باشیم، افزود: اگر بخواهیم تمام دستورات الهی را در قالب تمثیل بیان کنیم، باید به آیه 261 سوره بقره اشاره کرد؛ کسانی که در راه خدا انفاق می‌کنند مثل‌شان مثل دانه‌ای است که در دل خاک کاشته می‌شود، این دانه وقتی که همه شرایط را داشته باشد، استعداد یک دانه گندم قابلیت تبدیل شدن به هفتصد دانه گندم را دارد.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه تصریح کرد: اگر کسی که به تمامی ارزش‌ها و دستورات الهی عمل کند، به اوج می‌رسد و به سمت بی‌نهایت حرکت می‌کند، سیره پیامبر اکرم(ص) در ماه مبارک رمضان این بود که در بحث خودسازی و سیر و سلوک به اوج می‌رسیدند و در دهه سوم این ماه محل خواب را جمع کرده و شب تا صبح به عبادت می‌پرداختند.

استاد حوزه علمیه قم: "حیا" مهم ترین عامل برای دوری از گناه استاستاد حوزه علمیه قم: هیچ عاملی غیر از عمل نیک سبب نجات انسان در روز قیامت نمی شوداستاد حوزه علمیه قم: نسبت به سرمایه‌های معنوی توجه ویژه‌ای داشته باشیم

ملکی با اشاره به اهمیت عمل کردن به دستورات الهی گفت: اگر که امروز می‌شنویم در برخی خانواده‌ها و جوامع مسئله اختلاف، طلاق و دشمنی اتفاق می‌افتد، ریشه در عمل نکردن درست به دستورات الهی دارد.

وی افزود: باید قرآن و سیره اهل بیت(ع) را شاخص زندگی خود قرار دهیم، شب‌های ماه رمضان، فرصت خوبی است که خداوند سبحان به بندگان خود عنایت خاص دارد و بهترین فرصت، برای تدبر و تفکر است باید سبک زندگی خود را نقد کرده و معیار و شاخص زندگی خود را قرآن و سیره اهل بیت(ع) قرار دهیم تا از این دنیای چند روزه لذت ببریم.

معاون تهذیب و تربیت حوزه‌های علمیه گفت: اولیا و انبیای الهی بیش از همه به درگاه الهی تضرع داشتند به همین نسبت، کسانی که از خدا دورتر بودند، به همین نسبت علاقه ارتباط با خدا را نداشتند، بدا به حال کسانی که از نماز و ارتباط با خدا لذت نمی‌برند و خوشا به حال کسانی که پس از گذشت بیست و سه روز از ماه رمضان، مهر و محبتشان به خدا بیشتر شده است.

ملکی ادامه داد: امام علی(ع) در وصیت‌شان در معرفی خود فرمودند من شخصیتی هستم که علوم الهی و علم ناب و نافع از سینه من فوران می‌کند؛ بخشی از آن فورانات علوم الهی در سیره ایشان در قالب نامه 47 نهج البلاغه ظهور و بروز پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: اگر کسی به‌دنبال صلح، صفا، معنویت، قدردانی، قدرشناسی، احترام و تکریم است، باید به این وصیت عمل کند که حضرت فرمود من از پیامبر(ص) شنیدم که پاداش اصلاح بین خانواده، دوست و آشنا برتر از همه روزه‌ها و نمازها است که در روایت منظور از این عبادات را روزه و نمازهای مستحبی عنوان شده است چرا که روزه و نماز ترقی در پی دارد.

انتهای پیام/452/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دستورات الهی زندگی خود ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۸۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد علی آل هاشم روز پنجشنبه در دیدار با اساتید مدارس حوزه علمیه تبریز افزود: عدم تبعیض در مراکز علمی موجب افزایش انگیزه و دل گرمی اساتید می‌شود.

وی بابیان اینکه معلمی شغل انبیاست، از اساتید حوزه خواست در کنار علم به تزکیه، تربیت و اخلاق توجه ویژه‌ای داشته باشند و دانشجویان باشعور و آگاهی تربیت کنند.

رئیس شورای عالی مدیریت حوزه علمیه استان با اشاره به اینکه معلم می‌تواند به آگاهی نسل جوان عمق ببخشد و جامعه را به سمت سعادت هدایت کند، بیان کرد: باید احترام، ادب و اخلاق در حوزه و دانشگاه حفظ شده و ارتقا یابد و به جامعه نیز تسری پیدا کند.

آل هاشم خاطرنشان کرد: معلمی یکی از صفات خداوند است و معلمان آن چیزی که بیان می‌کنند تجلی علم حق است.

وی با اشاره به اینکه معلمان فارغ از مسائل مادی و دنیوی با عشق و علاقه فعالیت می‌کنند و این بسیار ارزشمند است، اظهار کرد: معلم و استاد همواره باید مورد تکریم قرار گیرند و انتظارشان از جامعه و نظام آموزشی، ادب و حسن خلق است.

وی تأکید کرد: تمامی مراکز علمی باید طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال" جهش تولید با مشارکت مردم" داشته باشند و معلمان و اساتید اهمیت این نامگذاری را برای مخاطبان خود تبیین کنند.

کد خبر 6095206

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • دهه کرامت فرصت مغتنمی برای بصیرت‌افزایی است
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • آیت الله نورمفیدی: با توجه به اهمیت تعلیم و تربیت معلمان باید از میان بهترین‌ها انتخاب شوند
  • انجام کارهای بی‌منت در گرو داشتن تفکر بسیجی است
  • انجام کارهای بی‌منت در گروه داشتن تفکر بسیجی است