Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: بیش از ۹۵ درصد مجوزهایی که صادر می‌کنیم، کمتر از ۵ تا ۶ روز طول می‌کشد و تنها برخی تکلیف‌های استعلامی زمان‌بر می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، جواد خزاعی در خصوص تسهیل در فرایند اخذ مجوزها در استان، اظهار کرد: ما برای تسهیل فرایند صدور مجوزها چند پیشنهاد عملیاتی دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی مجوزها بین بخشی است که تنها به سازمان ما برنمی‌گردد، ما به استناد برخی بخشنامه‌ها تکلیف داریم و باید قبل از صدور مجوز استعلام‌هایی را یا از وزارتخانه صمت یا از سایر دستگاه‌های استان انجام دهیم.

وی افزود: ما برای تسهیل این رویه، پیشنهادهای عملیاتی را به استاندار یعنی به مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان دادیم که اگر علمیاتی شود، رفت و برگشت به وزارتخانه حذف می‌شود که در این بخش ارباب رجوع بسیار اذیت می‌شد. ضمن اینکه تامین زیرساخت‌ها و محل این تامین نباید به طور کامل از بین برود، اما باید تسهیل شود. مجوزهایی که قبلا رفت و برگشت آن به تهران چند ماه طول می‌کشید، با عملیاتی شدن این پیشنهاد کمتر از یک ماه و ظرف یک یا دو هفته قابل انجام خواهد بود.

خزاعی بیان کرد: بیش از ۹۵ درصد مجوزهایی که ما صادر می‌کنیم، کمتر از ۵ تا ۶ روز طول می‌کشد، تنها برخی تکلیف‌های استعلامی زمان‌بر می‌شود، برای اینکه این موارد سرعت پیدا کند، این پیشنهادها را دادیم که اگر در ستاد تدبیر استان عملیاتی شود، می‌توانیم تکلیف خود را بهتر از این انجام دهیم.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: ما بیش از ۹ هزار کدرسته داریم که برای آنها جواز تاسیس صادر نمی‌کنیم. برای تقریبا ۱۰ رسته صنعتی مهم از جمله فولاد، مس، طلا، نقره، کانی‌های اساسی و اتومبیل‌سازی دستورالعمل وزارتخانه این است که مجوز را ابتدا به وزارتخانه بفرستیم تا از محل تامین ماده اولیه معدنی و مباحث زیرساختی آن مطمئن شوند، بعد از آن جواز صادر می‌کنیم.

وی ادامه داد: بحث دیگر حوزه‌های تاسیسی هستند که امکان دارد موارد زیرساختی و تامین آب و برق آن از حوصله شرکت شهرک‌های صنعتی خارج بوده و داخل شهرک امکان تامین آن وجود نداشته باشد، به همین دلیل برای اینکه ارباب رجوع بعدا دچار مشکل نشود، ما ابتدا از شرکت شهرک‌های صنعتی برای تامین زیرساخت استعلام می‌کنیم. مشکلات ما در این بخش به وجود می‌آید که استعلام‌ها زمانبر شده و ارباب رجوع اذیت می‌شود، اما بیش از ۹۵ درصد جوازهایی که صادر می‌کنیم، شامل این دو مطلب نمی‌شود.

خزاعی خاطرنشان کرد: در حوزه صدور مجوزهای صنعتی مشکلی از باب مطول بودن زمان نداریم. ذات کار مجوزهای معدن اینگونه بوده، تکلیف داریم و قانون است که قبل صدور مجوزهای معدنی باید از ۴، ۵ نهاد مربوطه استعلام شود و تا آنها پاسخ ندهند، امکان صدور مجوز معدنی وجود ندارد. در قانون ماده ۲۴ آمده که برای صدور مجوزهای معدنی حداقل دو ماه وقت برای پاسخگویی دارند.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با بیان اینکه مجوزهای صادر شده از ابتدای سال تاکنون را نمی‌توان ملاک عمل قرار داد، زیرا بیش از یک ماه است که درگیر کرونا هستیم، عنوان کرد: در این مدت هم در حوزه همکاران تهلیل نیرو داشتیم و هم ارباب رجوع رعایت کرده و مراجعه نمی‌کردند. اسفند و فروردین که اوج کرونا بود، هم رفت و آمد ارباب رجوع به سازمان را تحت‌الشعاع قرار داد و هم ما دستورالعمل‌هایی داشتیم که مجبور بودیم رعایت کنیم. بنابراین نمی‌توانیم ملاک عمل در فروردین ۹۹ را تا انتهای سال تسری دهیم.

وی در خصوص مجوزهای صادر شده در سال ۹۸، گفت: در سال ۹۸، ۳ هزار و ۸۶۷ جواز صادر شده که سرمایه‌گذاری آن ۴۳ هزار میلیارد تومان و برای۱۱۸ هزار نفر ایجاد اشتغال کرده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بسته پیشنهادی استاندار فعالیت های اقتصادی سرمایه گذاری صادر می کنیم ارباب رجوع صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۸۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است

سخنگوی دولت با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، گفت: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، علی بهادری جهرمی امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت‌_ در مراسم تجلیل از مقام معلم در شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: الگوی رشد و تعلیم در مملکت ما با کشورهای غربی تفاوت دارد زیرا الگوی غرب را در کودک کشی و حمله وحشیانه به درمانگاه‌ها، مدرسه و دانشگاه و چادرهای کمپ نشین‌ها در رفح و غزه می‌بینیم در حالی که الگوی توسعه و رشد در جمهوری اسلامی در اقتدار دفاعی غرورآفرین سرداران نظام می‌بینیم که از انسانیت دفاع می‌کنند و هر کدام به تنهایی یک معلم اخلاق هستند.

وی افزود: مملکت ما در آینده به سمتی خواهد رفت که معلمان مشخص می‌کنند چون الگوی رشد و توسعه در اقتصاد، فرهنگ، تاریخ، سیاست به دست معلمانی است که به میدان آمدند تا انسان بسازند بنابراین دولت سیزدهم یقین دارد که اولویت با آموزش و پرورش است و در این راستا بیشترین میزان سهمیه به تربیت معلم اختصاص یافته است.

سخنگوی دولت با بیان اینکه نرخ بی‌سوادی مملکت ما پیش از پیروزی انقلاب نصف میانگین جهانی یعنی حدود ۳۷ درصد بوده است، افزود: اکنون نرخ باسوادی در مملکت ما به ۹۸ درصد رسیده است که از میانگین جهانی بالاتر رفته است بنابراین دشمنان دندان طمع تیز کرده‌اند تا از پتانسیل باسوادی ما برای منافع خود استفاده کنند.

بهادری جهرمی ادامه داد: امید می‌رود همان گونه که با دستان توانمند معلمان نرخ با سوادی در مملکت ما افزایش یافت، مسیر رشد طراحی و برنامه‌ریزی شود
تا در دنیای آینده که دنیای هوش مصنوعی است دست پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه طرح رتبه بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرایی شد، افزود: دولت بیشترین مجوز استخدامی را برای آموزش و پرورش صادر کرده است.

سخنگوی دولت با اشاره به تأسیس دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان گفت: مقرر شده مکانی برای دانشگاه مشخص شود تا برای مهرماه سال جاری دانشگاه راه‌اندازی شود.

رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد

محمدرضا ابراهیمی، مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان اظهار کرد: علی رغم موانع اقتصادی رتبه بندی معلمان پس از یک دهه اجرایی شد.

وی از واریز سرانه معلمان خبر داد و گفت: مهمترین مشکل کمبود و چالش نیروی انسانی بود که سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار معلم در کشور جذب شده است.

کد خبر 750178

دیگر خبرها

  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • سوئد مجددا برای هتک حرمت قرآن کریم مجوز صادر کرد
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت