Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@08:43:41 GMT

انجام ۵۰ هزار هکتار جنگل‌کاری اقتصادی در کشور

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۸۸۹۷

انجام ۵۰ هزار هکتار جنگل‌کاری اقتصادی در کشور

رییس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور از انجام ۵۰ هزار هکتار جنگل‌کاری اقتصادی در جهت تحقق شعار جهش تولید امسال در سطح کشور خبرداد.

به گزارش ایسنا فریبرز غیبی عصر یکشنبه در آیین بهره‌برداری از طرح جنگل‌کاری ۴۰۰ هکتاری سرسختی شهرستان شازند افزود: جنگل‌کاری اقتصادی امسال در ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از عرصه‌های طبیعی و ۲۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از مستثنیات انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: زمین مورد نیاز در قالب طرح جنگل‌کاری اقتصادی برای کاشت گونه‌های مثمر از جمله سماق و بنه توسط سازمان حنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در قالب قراردادهای ۱۵ ساله در اختیار بهره‌برداران قرار می گیرد.

رییس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها افزود: در صورت مراقبت بهره‌برداران از این جنگل‌ها، قرارداد آنان به مدت ۱۵ سال دیگر تمدید می‌شود.

غیبی در ادامه گفت: پیش‌بینی می‌شود با اجرای این طرح ۷۰ هزار تن به محصولات باغی و محصولات گونه‌های مثمر جنگلی کشور افزوده شود.

وی ادامه داد: جوامع محلی می‌توانند در سطح کشور با مراجعه به ادارات منابع طبیعی در سطح شهرستان‌ها و استان‌های کشور از مزایای این طرح بهره‌مند شوند.

رییس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها با اشاره به اجرای ۶۵ هزار هکتار جنگل‌کاری در مدت دو سال گذشته گفت: این طرح‌ها از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اجرا شده‌ است.

غیبی ادامه داد: اجرای طرح جنگل‌کاری ۴۰۰ هکتاری سرسختی شازند و چپقلی با گونه‌های بلوط و بادامچه کوهی از جمله طرح‌های جنگل‌کاری کشور در این مدت بوده‌ است.

وی ایجاد باغ بوتانیک در منطقه سرسختی شازند را از جمله برنامه‌های مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور دانست و گفت: با توجه به ظرفیت‌های این منطقه انتقال و کاشت ۱۸۰ گونه در دستور کار قرار دارد.

رییس مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها در ادامه گفت: ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار امسال برای توسعه جنگل‌کاری در سطح کشور به این مرکز اختصاص یافته‌ است.

غیبی یادآورشد: ۱۳۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیز سال گذشته به این مرکز اختصاص یافته بود که در راستای توسعه جنگل‌کاری در کشور این اعتبارات در سال جاری افزایش یافته‌ است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل‌ها وی در پایان گفت: با توجه به اعتبارات اختصاص یافته به مرکز جنگل‌های خارج از شمال سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، این مرکز از آمادگی کامل برای تامین منابع مالی و زمین برای اجرای طرح جنگل‌کاری در منطقه سرسختی شازند برخوردار است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان جنگل ها محصولات باغی جنگل کاری اقتصادی آبخیزداری کشور طرح جنگل کاری جنگل کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۸۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان

با دستور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان، شهرک ویلایی در حال ساخت در منطقه معروف به "باغ سرهنگ" در جنگل توسکستان تخریب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، محمود اسپانلو اظهارداشت: با وجود هشدارهای چندباره از سوی متولیان مبنی بر غیرقانونی بودن ساخت و ساز در منطقه معروف به " باغ سرهنگ" در دل جنگل توسکستان شهرستان گرگان تعدادی از افراد بی توجه به هشدارها،  زمین های این منطقه را تفکیک و در حال تبدیل به یک شهرک ویلایی بودند.

وی ادامه داد: 22  بنا و سازه غیرمجاز در راستای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری زمین های کشاورزی و باغی ، در این منطقه تخریب و از تغییر کاربری 40 هزار مترمربع زمین جلوگیری شد.

وی ادامه داد: 7 ساختمان هم که رای  آنها در دادگاه قطعی شده بود در همین منطقه تخریب و اعاده به وضع سابق شد. مالک یکی از این ویلاها، بخشی از جنگل را هم فنس کشی و به زمین خود اضافه کرد بود و روی درختان کهنسال انجیلی و افرا ، خانه درختی ساخته بود.

دادستان مرکز استان گلستان گفت: در منطقه گرمابدشت جنگل توسکستان هم حکم قطعی قلع و قمع  2 ویلای ساخته شده در اراضی منابع طبیعی این منطقه اجرا شد.

دادستان مرکز استان گلستان گفت: همان‌گونه که بارها تاکید کرده بودیم با ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری زمین های کشاورزی و ایجاد شهرک های ویلایی در مناطق جنگلی قاطعانه برخورد می‌کنیم.

اسپانلو با تاکید بر این که اصل ممنوعیت ساخت و ساز در زمین های کشارزی یک اصل غیر قابل خدشه است گفت: امور اراضی و جهادکشاورزی به سازندگان بنا در این منطقه بارها اخطار داده بودند اما افراد بی توجه به این اخطارها ساخت و ساز کردند و مال خود را هدر دادند.

دادستان مرکز استان گلستان گفت: برخی افراد  با گرفتن مجوزهای گردشگری مانند  بومگردی و گلخانه به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی و حاشیه جنگل‌ها و دور زدن قانون  اقدام می‌کنند.

 دادستان مرکزاستان گلستان از رسیدگی به 15 پرونده ترک فعل برای مدیران سابق و برخی مدیران فعلی دستگاه های مرتبط در حوزه اراضی کشاورزی و ملی در مرحله دادسرا و دادگاه  خبر داد و گفت: این پرونده ها برای مدیرانی است که در انجام وظایف خود کوتاهی کردند و به موقع تخلفات را  اعلام گزارش نکردند و یا چشم پوشیدند که خیلی از اینها مشمول قانون مرور زمان و سبب خُرد شدن اراضی کشاورزی  شده است.

دادستان درباره برخی ساخت و سازهای داخل اراضی جنگلی و مرتعی  هم گفت: اگر مسجل شود که ملک ملی است و یا  با کوتاهی ماموران  و بدون استعلام از منابع طبیعی و یا از طریق تخلف در ادارات مربوطه سند هم صادر شده باشد ، منابع طبیعی باید برای ابطال  این سندها دادخواست دهد.

انتهای پیام/581

 

دیگر خبرها

  • تداوم بارش‌ها در ۱۷ استان / ورود سامانه بارشی جدید به کشور از دوشنبه
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • مطالعات  طرح جامع جنگل کاری نالشکینه بوکان
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • کارکنان عقیدتی سیاسی مسئول تقویت هدایت و معنویت هستند
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران