Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره زندان شهرستان قوچان گفت: ۸۰ درصد زندانی‌های این شهرستان وضعیت اقتصادی بسیار نامناسبی دارند و حتی امکانات اولیه زندگی را در اختیار ندارند.

به گزارش قدس آنلاین، حشمت شاکری رئیس اداره زندان شهرستان قوچان در نشست خبری با اصحاب رسانه که ۲۸ اردیبهشت‌ماه برگزار شد، با اشاره به لغو برگزاری مراسم جشن گلریزان برای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و طرح نسیم مهر برای حمایت از خانواده‌های بی‌بضاعت زندانیان به دلیل شیوع ویروس کرونا در سطح کشور و ممنوع شدن برگزاری تجمعات، عنوان کرد: بر همین اساس بناست پویشی در قالب پویش مردمی آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و کمک به خانواده زندانیان نیازمند برنامه‌ریزی و راه‌اندازی شود تا با کمک رسانه‌ها، خیرین، مسئولان و مردم در سطح شهرستان کمک‌های خوبی جمع‌آوری و باعث آزادی تعدادی از زندانیان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این نکته که نگاه نظام به افرادی که برای جرائم مالی در زندان هستند به عنوان بزه‌کار و مجرم نیست، گفت: این افراد با توجه به شرایط، همچون اقتصادی، خانوادگی و یا موضوعات کاری در فضای اجرا با مشکل روبه‌رو شده و در پی آن خانواده‌ها آسیب می‌بینند به طوری که ۸۰ درصد زندانی‌های این شهرستان وضعیت اقتصادی بسیار نامناسبی دارند و حتی امکانات اولیه زندگی را ندارند.

شاکری افزود: در بحث کمک به خانواده‌ها اجرای این طرح از انتهای سال گذشته شروع شد و ۲۵۰ بسته غذایی هر کدام به ارزش ۳ میلیون ریال و حدود ۳۰۰ کارت هدیه به ارزش هر یک ۲ میلیون ریال به خانواده‌های نیازمند زندانیان اهدا شد و بناست این برنامه همچنان ادامه یابد تا به نوعی هرچند ناچیز مشکلات و نیازهای اولیه خانواده‌ها را برطرف کنیم.

رئیس اداره زندان شهرستان قوچان با بیان اینکه در حال حاضر ۱۱ نفر زندانی بدهکاری مالی در زندان قوچان وجود دارد، گفت: این افراد حدود ۸ میلیارد ریال بدهکار هستند که امیدواریم با کمک خیرین و اخذ رضایت شاکی‌ها بتوانیم تعدادی از این افراد را در عید سعید فطر آزاد کنیم.

وی افزود: سال گذشته بالغ بر ۷ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال برای آزادی ۱۴ نفر از زندانیان توسط ستاد دیه و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای آزادی ۴۳ نفر از محکومین جرائم غیر عمد توسط خیرین شهرستان پرداخت شده است و شکات نیز ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال گذشت نموده‌اند.

تولید ۸ هزار ماسک بهداشتی توسط زندانیان قوچانی

رئیس اداره زندان شهرستان قوچان در ادامه با اشاره به شیوع بیماری کرونا و کمبود شدید ماسک در ابتدای شیوع این بیماری در سطح شهرستان، از راه‌اندازی دو کارگاه تولید ماسک توسط این اداره خبر داد و اظهار کرد: حدود ۳ هزار عدد ماسک تولیدشده در بین نیازمندان سطح شهر و حدود ۵ هزار ماسک برای استفاده زندانیان به صورت کاملاً بهداشتی تولید و توزیع شد.

وی با بیان این نکته که تمامی پروتکل‌های بهداشتی در زندان قوچان رعایت می‌شود، گفت: در زندان قوچان آزمایش تب سنجی برای مراجعان انجام می‌گردد و یک دستگاه استریلیزه در محوطه فعال است و چندین نوبت ضدعفونی محوطه بیرونی و داخلی زندان انجام شده است.

شاکری تصریح کرد: دو فضای قرنطینه بهداشتی برای زندانیان تازه وارد به زندان تعبیه شده که به مدت هفت روز در قرنطینه باقی می‌مانند و به صورت روزانه توسط پرستار و پزشک ویزیت تخصصی می‌شوند و تا کنون هیچ مورد مشکوکی از بیماری کرونا در بین زندانیان نداشته‌ایم.

از ابتدای سال جاری ۱۵۰ سبد غذایی برای خانواده زندانیان توزیع‌شده است

در ادامه سید علی مرتضوی رئیس انجمن حمایت از زندانیان شهرستان قوچان، گفت: این انجمن سال‌هاست برنامه نسیم مهر تحت عنوان کمک و حمایت از خانواده‌های بی‌بضاعت زندانیان را در دستور کار قرار داده است و سال گذشته بعد از برگزاری جشن نسیم مهر توسط خیرین شهرستان، بیش از ۲۰۰ میلیون ریال کمک جمع‌آوری شد و در سه مرحله با همکاری اداره زندان کمک معیشتی به خانواده زندانیان اهدا شد.

وی بیان کرد: از شروع سال تحصیلی جدید به ۹۰ خانواده نیازمند مددجو بیش از ۲۰۰ میلیون ریال هزینه تحصیلی اهدا شد، همچنین طی دو مرحله کمک سبد غذایی به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال و در ابتدای سال جاری ۱۵۰ سبد غذایی به خانواده مددجویان زندانی و کارت هدیه بالغ بر ۵۰۰ میلیون ریال با کمک خیرین تحویل خانواده مددجویان شد.

مرتضوی ادامه داد: سال گذشته زندان شهرستان قوچان در راستای آزادی زندانیان گام بزرگی برداشت و با پیگیری مددکاری و کمک خیرین و بخشش شاکی‌ها بیش از ۲۰ نفر به صورت مستقیم از طرف شهرستان آزاد شدند و چند مورد هم رضایت قتل داشته‌ایم. انتظار می‌رود مردم شریف با برنامه‌ریزی در راستای آزادی زندانیان جرائم غیر عمد قدم بردارند.

وی با بیان اینکه تعداد ۱۵۰ خانوار تحت حمایت انجمن حمایت از زندانیان و ۱۵۰ خانوار نیز تحت حمایت کمیته امداد امام هستند، گفت: وقتی سرپرست یک خانواده زندانی می‌شود، خانواده وی هیچ گناهی ندارند و نیاز به کمک و همیاری دارند تا آسیب نبینند.

شماره کارت ۶۰۶۳۷۳۷۰۰۴۷۸۸۹۹۶ نزد بانک مهر ایران به نام دادستان، رئیس و معاون اداره زندان شهرستان قوچان آماده دریافت هدایای خیرین برای آزادی زندانیان است.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خانواده زندانی آزادی زندانیان جرائم غیر عمد میلیون ریال خانواده ها برای آزادی سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۹۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری مجتبی قهرمانی رئیس دادگستری کل استان هرمزگان، صبح امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در ساختمان دادگستری استان هرمزگان برگزار شد.

قهرمانی در ابتدای این نشست ضمن خوشامدگویی به اصحاب رسانه که با حضور در هفتمین تور رسانه‌ای قوه قضائیه برای دومین بار در یک سال گذشته به هرمزگان سفر کردند، با اشاره به اقدامات انجام شده در دادگستری استان در سال گذشته گفت: سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان از اتفاقات ویژه استان در ماه‌های اخیر بود. ما برای دومین بار میزبان حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای بودیم. این سفر بدون تشریفات غیرضروری ولی با برنامه، هدفمند، محرک، جنبش ساز، تخصصی و حرفه‌ای بود. برنامه‌های زیادی در این سفر عملی شد و این سفر جزو موثرترین سفر‌های مقامات کشوری به استان هرمزگان بود. ادارات و سازمان‌های مختلف کارهایشان را عملی کردند تا قبل از سفر به سرانجام برسد و بتوانند گزارش کارهایشان را ارائه دهند.

همایش خانواده کارکنان قوه قضائیه

وی اظهار کرد: این سفر نوآوری‌هایی داشت که در نوع خود خاص بود، یکی همایش خانواده بود. رئیس محترم قوه قضاییه مستقیم از فرودگاه در همایش بیش از هزار نفری همکاران و خانواده هایشان حضور پیدا کردند و در این رویداد از بیش از ۱۰۰ معلم که از اعضای خانواده همکاران بودند تقدیر شد. در این سفر نمایشگاهی با ۲۶ غرفه برپا شد که همچنان ادامه دارد و معاونت‌ها و سازمان‌های مختلف دستاورد‌ها و عملکردشان را ارائه کردند.

رئیس دادگستری کل استان هرمزگان افزود: یکی دیگر از نکات ویژه این سفر این بود که شخص رئیس محترم قوه و معاونین ایشان با ۱۵ قشر برنامه حضوری داشتند. خانواده شهدا، مردم عادی، نیرو‌های مسلح، نخبگان، دانشجویان، کارگران که در جلسه‌ای دو ساعته و بیش از ۱۰۰۰ نفر بودند، صیادان، معلمان، کشاورزان و باغداران، جلسه با علمای اهل تسنن و علمای شیعه. جلسه‌ای اقتصادی با حضور تجار و بازرگانان، دیدار با زندانیان در کل استان از کمپ‌های ماده ۱۵ و ۱۶ هم بازدید شد.

وی در رابطه با برنامه‌های جانبی این سفر گفت: از چند روز پیش از این سفر، ما خدمات جهادی را در کل استان آغاز کردیم و در ۴۰ نقطه دفاتر خدمات الکترونیک خدمت رسانی کردند. سفر ایشان صرفا یک کار سازمانی و بازرسی نیست، بلکه فرهنگ‌سازی‌هایی هم دارد. یکی بحث حضور میدانی مدیران است. حضور یک مدیر در میدان برای تصمیم گیری‌ها و درک واقعی و حجم کار بسیار مهم است.

آزادی ۱۰۵ زندانی ایرانی و ۴۰ زندانی خارجی در سفر رئیس قوه قضائیه

قهرمانی عنوان کرد: گسترش فرهنگ نظارت پذیری و فرهنگ مسئولیت پذیزی، فرهنگ گره‌گشایی از امور، نگاه واقع‌بینانه و تخصصی و نوین و فرهنگ مردمی بودن و حضور در کنار آنها از دستاورد‌های این سفر بود. نحوه برخورد حجت‌الاسلام اژه‌ای اثبات کرد گفتمان ایشان با خانواده‌ها یک گفتمان واقعی است. ایشان در کنار کارگران، معلمان و خانواده‌ها حضور داشتند و حرف‌ها و خواسته‌هایشان را شنیدند.

رئیس دادگستری کل استان هرمزگان گفت: موضوعات رفاهی نیز در این سفر مورد توجه رئیس قوه قضائیه بود. راه‌اندازی درمانگاه و دندانپزشکی که به یاد شهید القدس شهید رضا زارعی افتتاح شد. ساخت بوستان مسئولیت اجتماعی با ۱۰ میلیارد بودجه توسط یکی از شرکت‌ها در دستور کار قرار گرفت. برنامه‌ریزی برای واردات و یا ساخت بیش از ۱۰۰۰ ماشین صنعتی انجام و از این مشکل گره گشایی شد. یک محموله روغن ۴۴ هزار تنی روغن نیز وجود دارد که آن حل و فصل کردن آن نیز در دستور کار قرار گرفت. یک آمبولانس و یک دستگاه خودروی آتش نشانی برای یکی از گردنه‌های حادثه خیز استان در نظر گرفته شد، منطقه‌ای که سال گذشته در یک فقره تصادف چند هموطن درگذشتند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: در این سفر ۱۰۵ زندانی ایرانی و ۴۰ زندانی خارجی آزاد شدند که از این زندانیان افغانستانی و پاکستانی برای تبادل با زندانیان ایرانی استفاده می‌شود. تهیه جهیزیه برای تازه عروس‌های نیازمند نیز از دیگر طرح‌های رفاهی این سفر بود. افتتاح سالن مانیتورینگ سوخت نیز از اتفاقات ویژه این سفر بود. در این سالن پلیس جایگاه‌های سوخت را به صورت شبانه روزی رصد می‌کند. راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه سم‌شناسی در استان هم اتفاق مبارکی بود تا دیگر برای ارسال نمونه‌ها به استان‌های دیگر وقت مردم گرفته نشود.

فرجام سندهای رفسنجان در قشم

قهرمانی با اشاره به جزئیات سند‌های موسوم به رفسنجان در جزیره قشم گفت: شخصی از اهالی رفسنجان در سال ۱۳۵۱ حدود ۷۱۴۲ سند زمین در قشم برای مردم صادر می‌کند. این سند‌ها مشکلاتی دارد و محدوده دقیق زمین‌ها مشخص نیست. این اسناد سال‌هاست که چالش جدی بین اهالی قشم است که دعوا‌های حقوقی زیادی را ایجاد کرده. دوم اینکه ثبات مالکیت در قشم با این اسناد در خطر است.

این مسئول گفت: سرمایه‌گذاران و منطقه آزاد خواستند در جاهایی کارهایی راه‌اندازی کنند؛ اما هربار کسی پیدا شده که با ارائه سند موسوم به رفسنجان، اجازه ساخت به سرمایه‌گذاران نداده است. در سفر رئیس قوه به استان ایشان دستور دادند که به این مشکل رسیدگی شود. با برنامه ریزی ما طرحی عملی شد که کاملا رایگان برای مردم این مشکل برطرف شود. منطقه آزاد قبول کرده که اسناد زمین های مردم به صورت تک برگ با مشخص شدن مختصات زمین صادر شود. 

وی افزود: در این سفر همه معاونین رئیس قوه قضائیه در همه شهرستان‌ها حاضر شدند، ملاقات مردمی، بازدید از زندان و بازدید از بنادر و اقشار خاص هر شهرستان داشتند و از چندین کارخانه هم بازدیدهایی صورت دادند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان بیان کرد: ارائه خسارت تصادفات رانندگی بدون نیاز به تشکیل پرونده در دادگستری از طرح‌های ویژه ماست. در این طرح جدید ۲۰۰۰ تصادف به بیمه ها ارجاع شده و بیش از ۱۸۰۰ مورد بدون حضور در کلانتری و دادگاه هزینه‌های خود را از بیمه گرفتند. با این طرح سالی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار پرونده تصادف رانندگی از دوش قوه قضاییه استان کم می‌شود. برای مردم هم خوب است که نیاز نیست مثل یک پرونده قتل یا دزدی تمام مراحل قضایی را طی کنند و برای بیمه هم خوب است و برای آنها نیز راضی کننده است چون در همان سال قرارداد دیه مورد نظر را پرداخت می‌کنند و مشمول افزایش سنوات دیه ای هر ساله نمی شود. به این ترتیب هم مردم راضی هستند، هم قوه قضاییه هم شرکت بیمه. و حالا شرکت های بیمه به دنبال ارائه طرح‌های بهتر برای جذب مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • کمک انجمن حمایت از زندانیان اصفهان به خانواده ۱۸۰۰ زندانی
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • ۱۰۶۶ ختم قرآن به نیت شهدای قوچان انجام خواهد شد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران