Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، بابک شهبازیان عضو هیات مدیره شرکت دانش بنیانی گفت: در روش مه خشک موتور توربوجت دستگاه، هوا را گرفته و آن را بسیار متراکم کرده و به نازل دستگاه می‌دهد. این جریان منجر به تولید مه خشک می‌شود.

وی افزود: مه خشک تولید شده شامل قطرات کوچکی از محلول ضدعفونی کننده با قطر کمتر از ۵ میکرون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اندازه از ذرات، باعث می‌شود که محلول ضدعفونی کننده به بهترین شکل ممکن در محیط منتشر شود.

وی ادامه داد:در واقع این دستگاه به مانند یک ابر، توزیع یکنواختی از ذرات محلول ضدعفونی کننده را به محیط و تمام خلل و فرج سطوح می‌رساند. تکنولوژی مه خشک، پروکسید هیدروژن را به صورت یون‌های OH منفی متصاعد می‌کند. این یون‌ها به دلیل بار الکتریکی که دارد به همه نقاط نفوذ می‌کند، حتی نقاط غیرقابل نفوذی مانند بین پره‌های شوفاژ، در کانال‌های هواساز، داخل کمدها و ... .

وی افزود: بدنه میکرو ارگانیسم‌هایی مانند باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها بار الکتریکی مثبت دارند، به همین دلیل یون‌های OH منفی جذب آنها شده و با از بین بردن دیواره‌ی آنها موجب از بین رفتن‌شان می‌شوند.

شهبازیان در مورد مصارف این دستگاه بیان کرد: با وجود اینکه این دستگاه در منازل نیز قابل استفاده است اما استفاده از آن در منزل هنوز رایج نیست و مقداری نیاز به فرهنگ‌سازی دارد. در حال حاضر، استفاده از دستگاه ضدعفونی کننده محیط و سطوح در بیمارستان‌ها، اتاق‌های عمل و بخش‌های اورژانس و صنایع داروسازی متداول است. همچنین این دستگاه به دندان‌پزشکی‌ها، مراکز تولیدی که احتیاج به اتاق clean room دارند و دیگر حوزه‌ها معرفی شده و به تدریج مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

عضو هیات مدیره شرکت با بیان اینکه این دستگاه ساخت داخل است، گفت: دستگاه ضدعفونی کننده با تکنولوژی مه خشک که توسط شرکت ما تولید شده است، نمونه خارجی دارد. ما تکنولوژی این دستگاه را با مهندسی معکوس، دریافت و طراحی مجدد کردیم. البته بخش‌هایی از این دستگاه کاملا طراحی داخلی است.

شهبازیان در مورد فرآیند تولید دستگاه اظهار کرد: فرآیند ساخت این دستگاه از سال ۱۳۹۵ شروع شد و اواخر سال گذشته، به اتمام رسید. این دستگاه در حال حاضر تنها دستگاه تولیدیِ ضدعفونی محیط و سطوح است که تاییدیه وزارت بهداشت، درمان و آمورش پزشکی را دارد. به عبارت دیگر پروانه ساخت وسیله پزشکی برای این دستگاه صادر شده است.

وی در مورد آمادگی شرکت برای تامین نیاز بازار گفت: دستگاه ضدعفونی کننده با مه خشک، در حال حاضر وارد بازار شده است و خوشبختانه توانسته‌ایم با ارائه این دستگاه در زمان شیوع ویروس کرونا، به حل بخشی از این بحران کمک کنیم. ما هماهنگی‌های لازم را برای فراهم کردن زیرساخت تولید این دستگاه در تعداد بالا انجام داده‌ایم و در صورت نیازِ بازار به تعداد زیادی از دستگاه نوکوپرشیا، قادر به تامین آن هستیم.

انتهای پیام/

169 / 336 دستگاه ضدعفونی تکنولوژی دانش بنیان پارک فناوری پردیس ویروس کرونا صنایع داروسازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دستگاه ضدعفونی تکنولوژی دانش بنیان پارک فناوری پردیس ویروس کرونا صنایع داروسازی دستگاه ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۹۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری