Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@02:06:57 GMT

رتبه ۷۱ و ۱۴۱ ایران در اینترنت موبایل و ثابت

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۹۸۵۲

رتبه ۷۱ و ۱۴۱ ایران در اینترنت موبایل و ثابت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپید تست، گزارش رده بندی ماهانه سرعت اینترنت موبایل و ثابت وب سایتSpeedTest نشان می دهد سرعت اینترنت برخی کشورهای جهان بهبود یافته است.

طبق این فهرست، سرعت اینترنت موبایل ایران در ماه گذشته میلادی ۲۵.۲۴ مگابیت برثانیه بوده است. طبق این رده بندی ایران در رده ۷۱ فهرست سرعت ماهانه اینترنت موبایل کشورهای جهان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که ماه مارس  سرعت دانلود اینترنت موبایل ایران ۲۲.۷۲ مگابیت برثانیه بود و کشور در رده ۷۹ این فهرست قرار داشت.

این در حالی است که سرعت اینترنت موبایل ایران در ماه ژانویه ۲۰۲۰ میلادی ۲۷.۲۵ مگابیت برثانیه بود و کشور در رده ۷۰ این فهرست بود.

کره جنوبی و قطر ؛ کشورهایی با بیشترین سرعت اینترنت موبایل

طبق این گزارش در ماه گذشته متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل ۳۰.۸۹ مگابیت برثانیه و متوسط سرعت آپلود نیز ۱۰.۵۰ مگابیت برثانیه بوده است. این آمار نشان دهنده رشدی اندک نسبت به متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل در ماه مارس (  ۳۰.۴۷ مگابیت برثانیه) است.

با توجه به اطلاعات ذکر شده در این وب سایت، در ماه آوریل سرعت دانلود اینترنت موبایل در کره جنوبی ۸۸.۰۱ مگابیت برثانیه بوده است. به این ترتیب کره جنوبی در این فهرست یک پله ارتقا یافته و  پر سرعت ترین اینترنت موبایل جهان را در اختیار کاربرانش قرار داده است. سرعت دانلود اینترنت موبایل این کشور در ماه مارس ۸۱.۳۹ مگابیت برثانیه بوده است. 

پس از آن قطر با سرعت دانلود ۸۴.۸۱ مگابیت برثانیه در رده دوم فهرست قرار دارد. این درحالی است که سرعت اینترنت موبایل قطر ماه گذشته میلادی ۷۳.۳۸ مگابیت برثانیه بوده است. با توجه به این آمار، قطر نیز یک پله ارتقا یافته است.

در این میان چین با سرعت ۸۴.۶۸ مگابیت بر ثانیه در رده سوم و امارات با سرعت ۷۸.۵۶ مگابیت برثانیه در رده چهارم قرار دارند.

هرچند سرعت اینترنت موبایل چین نیز نسبت به ماه گذشته رشد کرده است اما سرعت اینترنت موبایل امارات متحده عربی که ماه گذشته  ۸۳.۵۳ مگابیت بر ثانیه بود، در ماه آوریل کاهش یافته است. در نتیجه این امر امارات متحده عربی که ماه گذشته در صدر این فهرست قرار داشت، اکنون ۳ پله سقوط کرده و در رده چهارم قرار دارد.

در رده پنجم نیز هلند قرار دارد. سرعت دانلود این کشور  ۷۵.۳۲ مگابیت برثانیه اعلام شده است. سرعت اینترنت موبایل این کشور نیز نسبت به ماه گذشته(۷۲.۱۰ مگابیت بر ثانیه)افزایش یافته است.

بهبود اندک سرعت اینترنت ثابت ایران

سرعت اینترنت ثابت ایران ۱۲.۷۲ مگابیت برثانیه محاسبه شده است. به این ترتیب ایران در رده ۱۴۱ کشورهای دارای اینترنت ثابت قرار گرفته است. از سوی دیگر سرعت اینترنت ثابت کشور نسبت به ماه گذشته (۱۰.۱۰مگابیت برثانیه) بهبود یافته و ایران از رده ۱۵۳ این فهرست به رده ۱۴۱ رسیده است. با این وجود موقعیت ایران در این فهرست در ماه آوریل همچنان پایین تر از ماه ژانویه (رده ۱۲۲) است.

سنگاپور پر سرعت ترین اینترنت ثابت جهان را ارائه می کند

در ماه گذشته میلادی متوسط سرعت جهانی دانلود اینترنت ثابت ۷۴.۷۴مگابیت برثانیه و متوسط سرعت جهانی آپلود ۳۹.۶۲ مگابیت بر ثانیه بوده است.

در این فهرست سنگاپور با ارائه اینترنت ثابتی با سرعت دانلود ۱۹۸.۴۶ مگابیت برثانیه در رده نخست قرار دارد. این کشور ماه گذشته نیز پر سرعت ترین اینترنت ثابت جهان(۱۹۷.۲۶مگابیت بر ثانیه) را برای کاربران خود عرضه کرد.

پس از آن هنگ کنگ با سرعت اینترنت ثابت ۱۷۶.۷۰ مگابیت بر ثانیه در رده دوم قرار گرفته است.  سرعت اینترنت ثابت این کشور ماه مارس ۱۶۸.۹۹مگابیت برثانیه ثبت شده است.

موقعیت دو کشور سنگاپور و هنگ کنگ در فهرست سرعت اینترنت ثابت کشورها نسبت به ماه قبل هیچ تغییری نکرده است.

اما تایلند که ماه مارس اینترنت ثابتی با سرعت۱۴۹.۹۵ مگابیت برثانیه عرضه کرده بود و در رده چهارم قرار داشت، این ماه سرعت اینترنت آن به ۱۵۹.۸۷ مگابیت بر ثانیه رسیده و با یک پله رشد در رده سوم قرار گرفته است.

سوئیس نیز در ماه آوریل اینترنت ثابتی با سرعت ۱۵۲.۰۵ مگابیت بر ثانیه ارائه کرده و در رده چهارم این فهرست قرار دارد. موقعیت این کشور در رده بندی نیز نسبت به ماه مارس (۱۴۸.۲۴ مگابیت بر ثانیه) یک پله بهبود یافته است.

در رده ۵ این فهرست کشور رومانی با سرعت اینترنت ثابت ۱۵۱.۸۷ مگابیت بر ثانیه قرار دارد. این شاخص ماه گذشته میلادی ۱۵۱.۵۵ مگابیت برثانیه بود و به همین دلیل موقعیت رومانی نسبت به ماه مارس دو پله سقوط کرده است.

کد خبر 4928277 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: اینترنت ایران سنگاپور کره جنوبی کاربران اینترنت ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی فناوری نانو تولید فناوری فضایی اینترنت نوآوری امنیت اطلاعات گوشی هوشمند کووید 19 هوش مصنوعی محمد جواد آذری جهرمی سرعت دانلود اینترنت موبایل سرعت اینترنت موبایل مگابیت برثانیه سرعت اینترنت ثابت ماه گذشته میلادی سرعت دانلود مگابیت بر ثانیه ثانیه بوده رده چهارم ثانیه در رده ماه آوریل نسبت به ماه فهرست قرار ماه مارس یک پله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۹۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج سرعت سایت با سرور مجازی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، سرور مجازی یا VPS یکی از انواع خدمات میزبانی وب است که احتمالاً اغلب ما آن را به طور کامل نمی‌شناسیم و نمی‌دانیم که چرا و چطور باید از این سرور استفاده کنیم. اگر به دنبال یک سرور اختصاصی با امنیت بالا، دسترسی سریع و دیتاسنترهای قدرتمند هستید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. در این مقاله سرور مجازی ایران را به همراه ویژگی‌ها، مزایا و انواع مختلف آن به شما معرفی خواهیم کرد.

سرور مجازی (VPS) چیست؟

VPS مخفف عبارت Virtual Private Server و به معنای سرور خصوصی مجازی است. سرور مجازی روی یک سرور فیزیکی فعالیت می‌کند که توسط نرم افزارهای مجازی‌ساز به منابع مستقل تقسیم شده است تا چندین کاربر به صورت مشترک اما کاملاً خصوصی بتوانند از آن استفاده کنند. هرچند شما و سایر کاربران از یک سخت افزار استفاده می‌کنید، ولی این به معنی افت کیفیت سرور نیست، چون هر یک از کاربران فقط از منابع خودشان استفاده می‌کنند و استفاده آن‌ها از این منابع به معنای کاهش کیفیت و سرعت سایرین نیست.

هزینه VPS از هزینه سرویس هاست اشتراکی مقداری بالاتر و در مقایسه با سرور اختصاصی کمتر است. ولی منابع آن نسبت به منابع هاست اشتراکی بیشتر است و امنیت بالاتری هم دارد. به علاوه اینکه با خرید VPS می‌توانید خدمات میزبانی وب را با سرعت بالاتری دریافت کنید. در سرور مجازی امکان دسترسی به Root سرور و پیکربندی آن یا امکان تغییر در منابع سرور وجود دارد، ولی با توجه به دشوار بودن کانفیگ سرور، باید به کدنویسی در محیط سرور آشنایی داشته باشید.

استفاده از سرور VPS چه مزایایی دارد؟

سرور مجازی از نظر امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌دهد و قابلیت‌هایی که دارد، در مقایسه با هاست اشتراکی بهتر و نسبت به سرور اختصاصی یک پله پایین‌تر است. با این حال مزایای مختلفی دارد که آن را به سروری بهینه برای بعضی از کاربران تبدیل کرده است. در ادامه با این مزایا آشنا می‌شویم:

هزینه خرید سرور مجازی در مقایسه با سرور اختصاصی پایین‌تر است

امنیت منابع و سرعت دسترسی به آن‌ها در سرور مجازی نسبت به هاست اشتراکی بیشتر است

در صورت نیاز به منابع بیشتر در هر زمان می‌توانید پلن سرور VPS خود را به سرعت و سادگی ارتقا دهید

در سرور وی پی اس، دسترسی به روت سرور و پیکربندی آن برای شما فراهم است

انواع سرورهای ایران و خارج، سیستم عامل‌های لینوکسی و ویندوزی و کنترل پنل‌های دایرکت ادمین، سی پنل و پلسک را پشتیبانی می‌کند

کاربردهای سرور مجازی

سرور وی پی اس کاربردهای متنوعی دارد؛ از میزبانی سایت گرفته تا مدیریت پروژه، توسعه نرم افزارها و حتی راه‌اندازی دوربین‌های مدار بسته هم می‌توانید از این سرور استفاده کنید. در ادامه این کاربردها را توضیح می‌دهیم:

تامین منابع سایت‌های آموزشی و فروشگاهی در صورت ناکارآمدی هاست اشتراکی

مناسب بودن برای فروشگاه‌های آنلاین با ترافیک و تراکنش روزانه بالا

قابل استفاده برای آموزشگاه‌های مجازی که کلاس آنلاین برگزار می‌کنند

تامین منابع سایت‌هایی که محتوای چند رسانه‌ای به اشتراک می‌گذارند

مناسب برای سایت‌هایی که با تکنولوژی خاصی برنامه نویسی شده‌اند، بودجه سرور اختصاصی ندارند، ولی به دسترسی بالای سرور هاست نیاز دارند

مناسب برای سازمان‌ها و شرکت‌هایی که قصد راه‌اندازی شبکه درون سازمانی دارند

قابل استفاده برای ایجاد سرویس ایمیل درون سازمان یا برنامه‌های اشتراکی

تامین منابع مورد نیاز برای برنامه نویسانی که روی توسعه و تولید نرم افزارها کار می‌کنند

مناسب برای تامین سرور دوربین‌های مدار بسته نظارتی و مدیریتی

قابل استفاده برای راه‌اندازی سیستم‌های مدیریت یکپارچه و نرم افزارهای مدیریتی اختصاصی

انواع سرور مجازی

سرور مجازی از نظر موقعیت جغرافیایی، سیستم عامل و نوع کاربردها متفاوت هستند:

سرور وی پی اس از نظر موقعیت جغرافیایی

یکی از مهم‌ترین معیارها برای انتخاب سرور مجازی، موقعیت جغرافیایی دیتاسنترهای سرور است. انواع خدمات مجازی از نظر لوکیشن دیتاسنترها به دو دسته تقسیم می‌شوند:

سرور مجازی ایران

سرور مجازی ایران به سروری گفته می‌شود که دیتاسنترهای آن در یکی از شهرهای ایران باشد. در دیتاسنترهای داخلی سرعت شبکه به دلیل نزدیک بودن به مراکز داده بالاست. به علاوه اینکه قیمت ارزان‌تری هم نسبت به سرور خارجی دارد. خرید سرور مجازی ایران برای کاربرانی مناسب است که پایداری، دسترس پذیری، انعطاف پذیری و قدرت سرورهای خارجی را با هزینه کمتری می‌خواهند و فعالیت آن‌ها در ایران متمرکز است.

سرور مجازی خارجی

دیتاسنترهای خدمات سرور مجازی خارجی در کشورهایی مانند فرانسه، ترکیه، آلمان، هلند، انگلیس و … قرار دارد. این سرورها از نظر کیفیت ارائه خدمات، سرعت (Up Time)، انعطاف پذیری و قابلیت ارتقا منابع عالی هستند و در مقایسه با سرور ایران پینگ بسیار کمی دارند. خرید سرور مجازی خارج برای همه افرادی که در زمینه ترید، ارز دیجیتال و فارکس فعالیت می‌کنند و متخصصین برنامه نویسی و توسعه دهندگان، یک گزینه عالی است.

سرور VPS از نظر نوع سیستم عامل

دومین فاکتور دسته‌بندی سرورهای vps به سیستم عاملی که سرور روی آن نصب شده است، مربوط می‌شود:

سرور مجازی لینوکس

سرور مجازی لینوکس یکی از رایج‌ترین انواع سرورهای مصرفی کاربران است. امنیت بالا، منبع باز بودن، انعطاف پذیری و ساده بودن کار با کنترل پنل‌های آن از مهم‌ترین دلایل محبوبیت سرور vps لینوکس است. توزیع‌های مختلف لینوکس قابلیت نصب روی سرور مجازی را دارند. کنترل پنل‌های ارائه شده برای این سیستم عامل دایرکت ادمین و سی پنل هستند.

سرور مجازی ویندوز

سرور مجازی ویندوزی در مقایسه با سرور لینوکسی طرفداران کمتری دارد. این سیستم عامل بیشتر برای کاربرانی مناسب است که قصد استفاده از نرم افزارهای شرکت مایکروسافت مانند SQL Server را دارند. کنترل پنل ارائه شده برای این سیستم عامل پلسک است.

سرور مجازی از نظر نوع کاربرد

اما دسته‌بندی دیگری هم برای سرورهای مجازی وجود دارد که براساس نوع کاربرد این سرور مشخص شده است. انواع سرور وی پی اس از نظر نوع کاربرد عبارتند از:

سرور مجازی ترید با IP ثابت خارج

سرور مجازی بورس و بازارهای مالی

سرور مجازی فارکس با IP ثابت ایران و خارج

سرور VPS ارز دیجیتال

سرور وی پی اس هاستینگ

سرور مجازی SSD

سرور مجازی کاهش پینگ و...

جمع بندی

در این مطلب توضیح دادیم که سرور مجازی (VPS) چیست و چه مزایایی دارد. همچنین درباره انواع سرور مجازی و کاربردهای آن صحبت کردیم. اگر منابع هاست یا سرور فعلی پاسخگوی نیاز شما نیست و به منابع اشتراکی و مدیریت شده نیاز دارید، پیشنهاد ما خرید VPS است. اگر این اولین تجربه‌تان در زمینه سرور مجازی است و در خصوص انتخاب بهترین نوع سرور مجازی دانش کافی ندارید، کارشناسان شرکت‌های هاستینگ قدرتمند مانند سرور دات آی آر به شما مشاوره خواهند داد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6100500

دیگر خبرها

  • اوج سرعت سایت با سرور مجازی
  • وزیر ارتباطات رئیسی قرار است اینترنت را به «سرعت نور» برساند!
  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • قیمت روز ارزهای مبادله ای/ دلار ثابت ماند
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • گرمای موبایل و لپ‌تاپ باعث ناباروری می‌شود | با این کارها اسپرم مردان آسیب می‌بیند
  • موبایل قاپی نافرجام سارقان در مشهد (فیلم)
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)