Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

به دنبال صدور مجوز واردات کامیون‌های دست دوم سه سال کارکرد به کشور با هدف نوسازی ناوگان جاده‌ای، یک فعال حوزه بنادر و دریانوردی پیشنهاد داد مجوز ورود برخی تجهیزات دست دوم بندری نیز صادر شود.

به گزارش تین نیوز، دبیر انجمن پایانه‌داران بندری ایران به خبرنگار ما گفت: با توجه به تعهدات قراردادی برخی شرکت‌های پایانه‌دار در بنادر کشور پیشنهاد می‌شود سازمان بنادر و دریانوردی هم برای ورود برخی از تجهیزات بندری دست دوم مانند موضوع ورود کامیون‌های دست دوم، مجوز صادر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرویس مجانی به صاحبان کالا از جیب پایانه‌داران بندری

محسن صادقی‌فر افزود: در حال حاضر قیمت یک جرثقیل ۱۴۰ تنی حدود ۳.۵ میلیون یورو است که تفاوت قیمت ۵ هزار تومان تا ۱۸هزار تومان یورو در طول 2 سال گذشته موجب شده برای ترمینال‌داران خرید تجهیزات نو امکان پذیر نباشد و اگر هم بتوانند این تجهیزات را خریداری کنند شرکت‌های رابط، به آنها نه گارانتی می‌دهند و نه آموزش.

او تاکید کرد: ضمن این‌که به دلیل کاهش ورود کانتینر و کالاهای جنرال کارگو، خرید تجهیزات گران قیمت بندری مقرون به صرفه و اقتصادی نبوده و مدل‌های اولیه سرمایه‌گذاری پاسخگو نیست.

به گزارش تین نیوز، وی عنوان کرد: البته طبیعی است که تجهیزات نو بهتر از دست دوم و کارکرده است اما وقتی قیمت‌ها بالا باشد مدل اقتصادی ترمینال‌ها با بنادر جوابگو نیست و این در حالی است که تعرفه‌ها نیز افزایش چشمگیری نداشته و امسال نیز تا کنون هیج افزایشی اعمال نشده ولی کاهش پول ملی بسیار فاحش است.

صادقی‌‌فر گفت: ترمینالی که برای 2 دستگاه جرثقیل ۱۴۰ تنی از آلمان باید ۱۶۰ میلیارد تومان هزینه کند ۵۰ سال دیگر هم نمی‌تواند هزینه‌های خود را با تعرفه ریالی پوشش دهد و در چنین شرایطی طبیعی است که چنین خریدی مقرون به صرفه نیست.

این مقام صنفی در گفت و گو با تین نیوز، افزود: سال ۸۲ تعرفه‌‌ها به طور میانگین ۴ دلار بود لاما الان بعد از ۱۷ سال کمتر از  یک دلار است که این یعنی کاهش پول ملی.

وی عنوان کرد: هزینه تجهیزات بندری همه به ارز خارجی محاسبه می‌شود و نمونه ایرانی آن هم وجود ندارد برای مثال یک گنتری کرین حدود ۱۷۰ میلیارد تومان است (حدود ۹ میلیون یورو) و مابقی تجهیزات نیز قیمت‌هایی مشابه دارند.

به گزارش تین نیوز، دبیر انجمن پایانه‌داران بندری ایران تاکید کرد: حتی قطعات یدکی هم گران است و بالاتر از ارز بازار آزاد باید برای ورود به ایران هزینه شود چون مستقیم وارد کشور نمی‌شود.

وی افزود: تجهیزات عمدتاً تولید کشورهای اروپایی و چین هستند و دست دوم آن ممکن است در بسیاری از بنادر منطقه یافت شود.

صادقی‌فر با بیان این‌که سازمان بنادر می‌تواند برای واردات تجهیزات دست دوم شرایطی مثلاً عمر حداکثر ۵ سال بگذارد، گفت: تجهیزات نو علاوه بر گرانی به ما فروخته نمی‌شود چرا که تحریم است.

وی عنوان کرد: اگر این روال ادامه یابد تا چند سال دیگر کلیه تجهیزات بندری فرسوده شده و لازم است جایگزین شود ولی با این تعرفه‌ها هیچ شرکتی قادر به جایگزینی نیست.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تجهیزات بندری تین نیوز دست دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند

هیات نظارت بر مطبوعات از گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها که تاکنون اقدام به اخذ مجوز فعالیت نکرده‌اند، خواست تا در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به ثبت درخواست در سامانه جامع رسانه‌های کشور اقدام کنند.

به گزارش دبیرخانه هیات نظارت بر مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در راستای اجرای قوانین و مقررات رسانه‌ای کشور از همه گردانندگان کانال‌های خبری در پیام‌رسان‌ها، دعوت می‌شود به منظور انجام فرایند قانونی اخذ مجوز و بهره‌مندی از حمایت‌های قانونی، حداکثر تا پایان اردیبهشت‌ماه امسال نسبت به ثبت درخواست مجوز فعالیت خود از طریق سامانه جامع رسانه‌ها اقدام کنند.

فعالیت همه رسانه‌ها به موجب قانون مطبوعات، مستلزم دریافت مجوز است و براساس بند «پ» ماده سه آیین‌نامه اجرایی قانون مطبوعات کشور، پیام‌رسان‌ها و کانال‌های خبری نیز مشمول این الزام قانونی هستند.

متقاضیان برای کسب اطلاعات و راهنمایی بیشتر درباره ثبت درخواست می‌توانند به صفحه راهنمای ثبت درخواست مجوز سامانه خبری مراجعه کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • مجوز‌های کاغذی باید شناسه یکتا بگیرند
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه