Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نماینده»
2024-04-28@08:22:24 GMT

خرید حمایتی گوجه فرنگی ابلاغ نشده است

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۰۵۰۷

خرید حمایتی گوجه فرنگی ابلاغ نشده است

به گزارش «نماینده»،حسین شیرزاد مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در پاسخ به اینکه خرید حمایتی گوجه فرنگی از کشاورزان چه زمانی آغاز می‌شود، گفت: پس از آنکه قانون انتزاع (تمرکز وظایف بازرگانی کشاورزی در وزارت جهاد) 2 سال مسکوت شد اختیار خریدهای حمایتی به ستاد تنظیم بازار و وزارت صمت محول شده است و ما هم منتظر هستیم که ابلاغ از سوی وزارت صمت و ستاد تنظیم بازار انجام شود و البته تأمین مالی آن نیز از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیرزاد ادامه داد: علی‌رغم اینکه وظایف خرید حمایتی در اختیار وزارت صمت است اما ما نامه‌ها و تقاضاهای خود را در خصوص آمادگی و انجام خرید حمایتی ارسال کرده‌ایم و در صورتی که ابلاغی به سازمان مرکزی تعاون روستایی انجام شود و منابع آن تأمین گردد اجرا خواهیم کرد.

وی در پاسخ به اینکه نامه‌ها و درخواست‌های شما خطاب به چه کسی ارسال شده است، گفت: درخواست ما به معاونت بازرگانی وزارت جهاد بوده تا آنها از وزارت صمت و ستاد تنظیم بازار برای خرید حمایتی درخواست بکنند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی درباره اینکه آیا تاکنون پاسخی از سوی وزارت صمت و ستاد تنظیم بازار نبوده است؟ گفت: 2 کمیسیون تخصصی کارشناسی در این باره گذاشته‌اند و به گروه پنج‌ نفره سپرده‌اند تا تصمیم‌گیری کنند و ما هم منتظر تصمیم و ابلاغ آنها هستیم.

شیرزاد در پاسخ به اینکه ظاهراً سازمان برنامه و بودجه کشور با توجه به کمبود منابع با خرید حمایتی موافقت نمی‌کند، اظهار داشت: چنین خبری را نشنیده‌ام اما اتحادیه‌ها در شهرستان‌ها اقدام به خرید توافقی گوجه فرنگی می‌کنند به طوری که در منطقه جیرفت گوجه فرنگی را خریداری و به کارخانه رب گوجه فرنگی آیدا می‌فرستند.

وی درباره قیمت و میزان خرید اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: از آنجا که این اتحادیه‌ها ارتباط مستقیم با سازمان مرکزی تعاون روستایی ندارند درصدد گرفتن آمار از آنها نبوده‌ایم اما این کارخانه را تقویت کرده‌ایم تا محصول بیشتری را بتواند از صیفی‌کاران خریداری کند.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی باز هم تأکید کرد که تا کنون نه درباره خرید حمایتی گوجه فرنگی تصمیم گیری شده و نه منابع مالی آن تأمین شده است و ابلاغیه‌ای هم صادر نگردیده است.

شیرزاد در پاسخ به اینکه آیا اطلاع دارید کشاورزان در منطقه جنوب به ویژه استان کرمان محصولات پیاز و گوجه‌ فرنگی خود را رها کرده‌اند، گفت: در مورد گوجه فرنگی اطلاع ندارم اما پیازکاران با مشکلات همراه بودند.

وی درباره دلایل روی دست ماندن محصولات کشاورزان گفت: پیازهایی که آنها نمی‌توانند صادر کنند محصولات درجه سه و 2 بار باران دیده و له شده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی  افزود: ما به ستاد تنظیم بازار پیشنهاد کردیم که در مقابل هر کیلوگرم پیاز هزار تومان به کشاورزان پرداخت شود که حدود 150 میلیارد تومان می‌شد. 

شیرزاد ادامه داد: متأسفانه به دلیل عدم اجرای الگوی کشت 2 برابر نیاز کشاورزان کشت کردند همچنین تعرفه‌گذاری 10 هزار تومانی هم مزید علت شد تا بستر مناسب صادراتی وجود نداشته باشد و در حقیقت با سونامی تولید پیاز مواجه شدیم.

به گزارش فارس، کشاورزان منطقه کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفتند مزارع گوجه فرنگی و پیاز خود را رها کرده‌اند و برداشت نمی‌کنند. آنها خواستار خرید حمایتی دولت هستند که امسال اجرایی نشده و محصول‌شان روی دست ماند است.

در شبکه‌های مجازی فیلم‌هایی منتشر شد که این کشاورزان محصولات خود را به رودخانه‌ها و خیابان‌ها ریخته‌اند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: کشاورزی گوجه فرنگی نماینده مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ستاد تنظیم بازار خرید حمایتی گوجه فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۰۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید

ایسنا/خوزستان مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم ‌از کشاورزان استان خبر داد.

امید جهان نژادیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره اینکه فصل خرید تضمینی گندم استان از ۲۰ فروردین ماه سال جاری آغاز شد، اظهار کرد: عملیات خرید محصول گندم از شهرستان هندیجان آغاز شد و تا به امروز بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شده است.

وی با بیان اینکه عملیات برداشت و خرید در اکثر شهرهای خوزستان آغاز شده است، افزود: در حال حاضر وارد پیک خرید شده‌ایم و روزانه بیش از ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری می‌شود.

جهان نژادیان با اشاره به آمادگی کامل اداره کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان جهت خرید محصول گندمکاران ادامه داد: در سال جاری ۱۰۳ مرکز ویژه خرید گندم آماده است تا مانند سال‌های گذشته تا دانه آخر گندم کشاورزان استان را دریافت کند.

وی یادآور شد: در سال گذشته در خوزستان بیش از یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان استان خریداری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • گوجه فرنگی‌ها «جهان موازی» خود را دارند!
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید