Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@02:00:39 GMT

همه‌گیری ویروس کرونا فروش الماس دنیا را تقریباً متوقف کرد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۰۶۵۷

همه‌گیری ویروس کرونا فروش الماس دنیا را تقریباً متوقف کرد

همه‌گیری ویروس کشنده کرونا باعث توقف در تولید بسیاری از محصولات در سراسر دنیا از جمله صنعت الماس شده است. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشا تودی، شرکت آلروسای روسیه بزرگترین تولید کننده الماس دنیا گزارش داد فروش آن تنها در یک ماه ده برابر کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه گیری ویروس کرونا به اقتصاد سراسر جهان آسیب رسانده و زنجیره های عرضه را مختل کرده است.

 شرکت آلورسا در ماه آوریل تنها 15.6 میلیون دلار الماس فروخت. این مقدار بسیار کمتر از 152میلیون دلار فروخته شده در ماه قبل از آن و 400 میلیون دلار فروش در ابتدای سال جاری میلادی است.

نایب رئیس شرکت آلروسا می گوید:« محدودیت های اعمال شده برای مهار گسترش ویروس کرونا و کاهش تقاضا برای جواهرات الماس نشان، تجارت این سنگ قیمتی را در سراسر جهان به حداقل رسانده است».

 کاهش تقاضا برای این محصول در شرایطی اتفاق افتاده که آلروسا به مشتریانش پیشنهاد داده میتوانند خرید هایی را که برای ماه آوریل برنامه ریزی شده بود به تعویق بیندازند تا به این ترتیب از شدت چالشهایی که این صنعت در حال حاضر با آن روبه روست کاسته شود. ولی آلروسا امیدوار است این بحران کوتاه مدت بوده و تقاضا برای این سنگ قیمتی از آغاز سه ماهه سوم سال جاری میلادی افزایش یابد.

بزرگترین خودروساز روسیه تولید خود را از هفته آینده آغاز می کندافزایش ذخایر ارز و طلای روسیه به 566 میلیارد دلار با وجود شیوع کرونا

 همه‌گیری این ویروس کشنده باعث توقف در تولید بسیاری از محصولات در سراسر دنیا از جمله صنعت الماس شده است. صنعت برش و پرداخت الماس در هند که 90 درصد سنگ های گرانبهای دنیا در آنجا پرداخت می شود، هنوز هم به خاطر تعطیلی های همگانی بسته است.

آلروسا بزرگترین شرکت استخراج الماس در دنیاست که 90 درصد تولید الماس روسیه را بر عهده دارد. همه‌گیری ویروس کرونا باعث شده این شرکت تولید در برخی معادن خود را در اوایل همین هفته متوقف کند. علیرغم بحران به وجود آمده، شرکت آلروسا تا حالا تقاضای هیچ کمک دولتی را نداشته  ولی اعلام کرده اگر نبود تقاضا سه تا چهار ماه دیگر ادامه داشته باشد، نیاز به منابع مالی پیدا می کند.

دولت روسیه در بحبوحه بحران مالی 2008 سنگهای گرانبها با ارزش یک میلیارد دلار برای خزانه دولتی خریداری کرد تابه سرپا ماندن این شرکت کمک کند. گزارش شده در حال حاضر هم اقدامات مشابهی در نظر گرفته شده است.

 انتهای پیام/317

R7586/P/S78,7,85/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: همه گیری ویروس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۰۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، کشورهای جهان این روزها بیشتر از هر زمانی از نظر اقتصادی به هم وابسته‌اند، به‌طوری ‌که هر نوع کاهش تولید یا نوسان در تولید یک محصول بلافاصله می‌تواند در سراسر جهان تأثیر بگذارد.

در تازه‌ترین رویداد کاهش تولید کاکائو معضل جهانی ایجاد کرده است، به‌طوری که تحت ‌تأثیر این موضوع قیمت این محصول در یک سال گذشته در سراسر جهان چند برابر شده است و مذاق تولیدکنندگان و علاقه‌مندان شکلات را تلخ کرده است. آن طور که بلومبرگ دیروز گزارش داد، بررسی‌ها از رشد بیش از ۶برابری قیمت جهانی کاکائو حکایت دارد، موضوعی که می‌تواند صنعت شکلات‌سازی‌ دنیا را تحت ‌تأثیر قرار دهد.

سازمان بین‌المللی کاکائو (ICCO) برآورد کرده میزان تولید کاکائو در سال۲۰۲۴ از میزان تقاضای آن عقب می‌افتد و بر این اساس برآورد می‌شود که تولید کاکائو با کسری ۳۷۴هزار تنی روبه‌رو خواهد شد. تریستان فلچر، تحلیلگر بازار کالا می‌گوید: زخم‌های این بحران ممکن است برای مدت طولانی در نوسانات بازار کاکائو قابل مشاهده باشد. اکنون بازرگانان نگران هستند که تولیدکنندگان وارد عقب‌نشینی طولانی‌مدت شوند و دیگر سراغ کاکائو نروند.

سرمایه‌گذاران در راه عربستان

خبرهای دیگر از منطقه خاورمیانه نشان می‌دهد که عربستان در تلاش است تا حجم سرمایه‌گذاری خارجی را برای ساخت شهر جدید نئوم افزایش دهد. نئوم یک شهر جدید مبتنی بر فناوری‌های هوشمند در شمال غربی عربستان است و قرار است وابستگی عربستان به نفت را کاهش دهد و اقتصاد آن را متنوع کند. هزینه این پروژه ۵۰۰میلیارد دلار تخمین زده شده ‌است. بر همین اساس، عربستان در تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی است و تازه‌ترین خبرها نشان می‌دهد که صدها بانکدار و سرمایه‌گذار خارجی قرار است در روزهای آینده از پروژه نئوم عربستان بازدید کنند. درواقع سازندگان این پروژه پرهزینه در جست‌وجوی جذب بودجه برای تکمیل آن هستند.

بیشتر بخوانید

صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل قیمت سازی در بازار مسکن تمام شد؟ | شرط جدید برای انتشار آگهی های مسکن معادن طلای افغانستان در کانون توجه چینی‌ها

در خبر دیگری از کشورهای منطقه مشخص شد شرکت‌های چینی در تلاش برای سرمایه‌گذاری در معادن طلای افغانستان هستند.

در کابل، مسئولان وزارت معادن و نفت حکومت سرپرست افغانستان با نشر خبرنامه‌ای در صفحه رسمی این وزارت از دیدار شیخ شهاب‌الدین دلاور با مسئولان یک شرکت تجارتی افغان و شرکای چینی خبر داد.

وی اعلام کرد: سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی علاقه‌مندی خود را به سرمایه‌گذاری روی معادن طلا در این کشور نشان داده‌اند.

بانک‌های چینی تحریم می‌شوند

در خبر مهم دیگری، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت که ایالات ‌متحده در حال آماده‌سازی تحریم‌هایی با هدف قطع ارتباط برخی بانک‌های چینی با شبکه مالی بین‌المللی است. پیش از این آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از حمایت چین از صنایع دفاعی روسیه انتقاد کرده و گفته بود: پکن از طریق تأمین قطعات حیاتی برای تسلیحات، عامل اصلی جنگ مسکو در اوکراین بوده است.

تعطیلی بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا

دولت هلند تصمیم گرفته است با هدف کاهش زمین‌لرزه در شمال این کشور، بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا به نام گرونینگن را برای همیشه تعطیل کند. میدان گازی گرونینگن از اواخر سال ۲۰۲۳ با بخش کمی از ظرفیت خود فعالیت می‌کرد، چراکه فرایند تولید گاز در این میدان موجب بروز زلزله‌های متعددی در هلند شده و دولت این کشور تلاش می‌کرد با کمتر کردن برداشت گاز، خطر بروز زلزله را کم کند. زلزله‌هایی که تاکنون رخ ‌داده به هزاران ساختمان در هلند آسیب زده است.

کد خبر 847063 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ایران و عربستان عربستان اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم /در جلسه با نمایندگان و حدادعادل گفتم اجازه نمی دهم تولید ال ۹۰ را متوقف کنید