Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل ستاد ملی مبارزه با کرونا بیان کرد:میزان بستری کردن بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستا‌ن‌ها 75 درصد و میزان بستری شدن بیماری در بخش ICU تا 80 درصد کاهش پیدا کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی، بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ایرج حریرچی در هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی با موضوع همکاری‌های علمی و فناورانه در مواجهه با چالش‌های ویروس کرونا که پیش از ظهر امروز در کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد، گفت: متاسفانه شاهد به وجود آمدن فضای ملی‌گرایی افراطی در جهان و دزدیده شدن محموله‌های ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده هستیم که امیدواریم  با همبستگی کشورها و بدون تبعیض بتوانیم به روشی برای درمان ویروس کرونا  دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ویروس کرونا از 21 فوریه 2020 در کشور شیوع پیدا کرد و بعد از نیم‌ساعت از کشف نخستین مورد ابتلا به این ویروس در ایران اقدامات مورد نیاز اتخاذ شد. پیک ابتلا ویروس کرونا در کشور 30 مارس اتفاق افتاد که بعد از آن شاهد کاهش 75 درصدی ابتلا و مرگ‌ومیر بودیم. غربالگری در افراد کم علامت و بی‌علامت همچنان ادامه دارد. در روزهای ابتدایی که مرگ‌ومیر به 158 نفر در روز رسیده بود، در حال حاضر به 50 نفر در روز رسیده است. 

دبیرکل ستاد ملی مبارزه با کرونا بیان کرد: همچنین میزان بستری کردن بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستا‌ن‌ها 75 درصد و میزان بستری شدن بیماری در بخش ICU تا 80 درصد کاهش پیدا کرده است. ایران بعد از چین دومین کشوری بود با شیوع گسترده کرونا روبه‌رو شد و به همین دلیل برداشت‌های اشتباهی در خصوص تعداد مبتلایان در آن شد. میزان ابتلا به کرونا در ایران به ازای یک میلیون نفر حدود یک هزار و 400 نفر است. این در حالی است که آمار ابتلا به کرونا در کشورهایی چون انگلستان، اسپانیا، بحرین، کویت، عربستان سعودی، ترکیه و مراکش بسیار بالاتر از ایران است. درواقع ایران رتبه 50 جهان در میزان ابتلا به کرونا در میان کشورها را دارد.

حریرچی گفت: همچنین آمار مرگ‌ومیر در ایران 88 نفر به ازای یک میلیون نفر است که رتبه پنج در میان کشورهای جهان را داریم. در ماه سوم اپیدمی قرار داریم، تعداد مرگ‌ومیر ما بیشتر نشان داده می‌شود اما  آمار مرگ‌ومیر ناشی از ویروس کرونا در کشورهایی چون دانمارک، اسپانیا و ... بسیار بالاتر از ایران است. درواقع اپیدمی در این کشورها دیرتر از ایران شروع شد و در برخی موارد هنوز به پیک خود نرسیده است.

این خبر در حال به روزرسانی است...

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا استپ مبارزه با کرونا ویروس کرونا میزان بستری مرگ ومیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،گزارش مرکز رصد فرهنگی با عنوان "ایران در آینه شاخص‌های جهانی فرهنگ" با تکیه بر داده‌های پیمایشی بین‌المللی منتشر شد.

طبق یافته‌های مرکز ملی رصد فرهنگی کشور نشان می‌دهد: ارزش‌های اخلاقی در ایران در مقایسه با وضع جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است.

بر اساس داده‌های مرکز رصد فرهنگی کشور، دزدی، خودکشی، خشونت خانگی علیه زنان و گرفتن رشوه غیراخلاقی‌ترین رفتار از نگاه مردم ایران است.

در گزارش مرکز رصد فرهنگی کشور، وضع ایران در شاخص‌های مختلف فرهنگی از جمله ارزش‌های اجتماعی، هنجار‌ها و کلیشه‌ها، خوشبختی و رفاه، سرمایه اجتماعی و اعتماد، ارزش‌های اقتصادی، تصور از فساد، مهاجرت، امنیت، دانش و فناوری، ارزش‌های مذهبی و اخلاقی و فرهنگ سیاسی مورد بررسی قرار گرفته است.

بر اساس داده‌ها، ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان با کمترین نگرانی نسبت به وقوع جنگ است و از سویی دیگر احساس امنیت در ایران کماکان در مقایسه با میانگین جهانی، وضع مطلوب‌تری دارد.

داده‌های این گزارش علمی نشان می‌دهد در ایران ارزش‌های اخلاقی نیز در مقایسه با وضع جهانی از جایگاه بالاتری برخوردار است و می‌توان جامعه ایران را در مقایسه با دیگر کشور‌ها یک جامعه اخلاقی توصیف کرد.

داده‌های معتبر پیمایش جهانی نشان می‌دهد غیرقابل‌توجیه‌ترین رفتار نزد ایرانیان، دزدی، خودکشی، کتک‌زدن زن از طرف شوهر، گرفتن رشوه و همجنس‌گرایی است و مردم ایران بیش از میانگین جهانی نسبت به این بی‌اخلاقی‌ها موضع منفی دارند.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • رضا شیخی درگذشت