Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که شمار مبتلایان بدون علامت ویروس کرونا در استان کرمان روز به روز در حال افزایش است بعضی از مردم هنوز خطر ابتلا به این ویروس را جدی نگرفتند. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، کووید 19 یا همان ویروس کرونا ویروسی بود که ابتدا در کشور چین شیوع پیدا کرد و ظرف مدت کوتاهی همه‌گیر شد و حالا این ویروس که از آن به عنوان ویروس بدون مرز می‌شناسند تمامی مرزها را پیموده و کشورهای زیادی را در دنیا گرفتار خود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روزهایی که از شیوع ویروس کرونا در جهان می‌گذرد تعداد زیادی از مردم در نقاط مختلف جهان مبتلا و عده زیادی جان خود را از دست دادند و در تمامی این روزهایی که گذشت دولت‌ها و ملت‌ها چهره‌ای دیگری از خود نشان دادند.

اواخر بهمن ماه بود که نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در کشور ما گزارش شد و از آغازین روزهای شیوع ویروس کرونا در کشور، شاهد خدمات و تلاش‌های خالصانه متولیان بهداشت و درمان و تیم‌های درمانی در جای جای ایران اسلامی بودیم که بی‌وقفه در صف اول مبارزه با ویروس کرونا قرار داشتند و ایثار و فداکاری را سرلوحه کار خود قرار دادند.

استان کرمان از ابتدای شیوع ویروس کرونا جزو استان‌های با وضعیت خوب در کشور محسوب می‌شده با این وجود مسئولان استان از ابتدا شیوع این بیماری، ویروس کرونا را جدی گرفتند و این تلاش‌ها تا اندازه زیادی تا کنون نتیجه‌بخش بوده است هر چند عدم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی و درمان از سوی برخی مردم باعث شد که در روزهایی شاهد رشد صعودی تعداد بیماران در استان باشیم.

به گزارش تسنیم در روزهای گذشته شاهد افزایش زیاد و گاها چند برابری تعداد موارد مثبت شناسایی شده کووید 19 در استان هستیم با این وجود مسئولان این آمار را نگران کننده ندانسته و در مجموع وضعیت استان کرمان در مقابله با ویروس کرونا را نسبت به دیگر استان‌ها خوب می‌دانند. 

تعداد‌بیماران بدحال مبتلا به کرونا کاهش یافت

حمیدرضا رشیدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در جلسه 21 اردیبهشت ستاد مدیریت بیماری کرونا استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان جزو استان‌های با بروز کم در شیوع بیماری کرونا در بین استان‌های کشور است اظهار داشت: این مهم را مدیون همکاری مردم و همه دستگاه‌های عضو ستاد کرونا هستیم.

وی با ابراز اینکه این موفقیت به این معنا نیست که از کنترل و مقابله با ویروس کرونا غافل شویم و باید همچنان کار را جدی بگیریم افزود: ما در حال حاضر یک پیک بیماری کرونا را پشت سر گذاشتیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به افزایش تعداد موارد مثبت ابتلای به کرونا در استان کرمان گفت: دلیل افزایش آمار مثبت‌شدگان کرونا به‌دلیل افزایش تعداد آزمایشگاه‌ها و نمونه‌گیری انجام شده در استان است.

وی با یادآوری اینکه قبلا تنها یک آزمایشگاه در استان داشتیم ادامه داد: امروز حدود هفت آزمایشگاه در سراسر استان کار نمونه‌گیری و تست را انجام می‌دهند و شناسایی بیماران در سطح استان افزایش پیدا کرده است.

رشیدی‌نژاد با بیان اینکه جای نگرانی نیست و همه این بیماران در بیمارستان بستری نمی‌شوند گفت: از طرف دیگر از آنجا که تشخیص بیماران زودتر انجام می‌شود و زودتر تحت درمان قرار می‌گیرند با تعداد مریض‌های بدحال کمتری روبه‌رو می‌شویم.

وی با اشاره به اینکه عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی باعث افزایش بیماری در جامعه خواهد شد افزود: شناسایی افراد مبتلا به کرونا از شیوع بیشتر آن در جامعه جلوگیری می‌کند و این مسئله بسیار مهم است.

حمیدرضا رشیدی‌نژاد در جلسه 27 اردیبهشت ستاد استانی مدیریت ویروس کرونا نیز بر این مسئله تاکید کرد و گفت: استان کرمان از نظر تعداد بهبودیافتگان بیماری کرونا جزو استان‌های خوب کشور است و بسیاری از بیماران مراجعه‌کننده به‌صورت سرپایی بودند که قرنطینه خانگی برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کیت تشخیصی تست کرونا در استان کرمان ساخته شده است و این کیت در مرحله آزمایشی قرار دارد افزود: تاکنون تعداد محدودی از این کیت ساخته شده و در حال دریافت تایید کیت ساخته شده هستیم و به دنبال تجاری‌سازی کیت ساخته شده در کرمان و صادرات آن هستیم.

زنگ خطر شیوع کرونا در کرمان به صدا درآمد / بی‌توجهی مردم در نخستین شب اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند + فیلمشیوع موج دوم ویروس کرونا در شرق کرمان / تعداد ‌مبتلایان به کووید19 ‌افزایش پیدا کرد‌آمار فوتی‌های کرونا در جنوب کرمان نگران‌کننده است؛ گرما و اقلیم تاثیری در کنترل بیماری نداشت

شیوع موج دوم ویروس کرونا در شرق کرمان / تعداد ‌مبتلایان به کووید19 ‌افزایش پیدا کرد‌

با این وجود عباس عباس‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم 28 اردیبشت در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در شرق استان کرمان اظهار داشت: در روزهای گذشته تعداد موارد و نمونه‌های گرفته شده از بیماران و موارد سرپایی مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا افزایش پیدا کرده و به تبع آن تعداد بیماران بیشتری هم شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با ابراز اینکه همین موضوع باعث شده فعالیت ما در حوزه بیماریابی و بهداشت افزایش پیدا کند تصریح کرد: خوشبختانه مردم ما به پیام‌ها و توصیه‌های بهداشتی توجه دارند اما بعضا مشاهده می‌شود که افرادی هستند که موضوع شیوع ویروس کرونا را ساده‌تر از آنچه هست تصور کرده و نسبت به رعایت توصیه‌های بهداشتی کم توجه هستند.

وی با بیان اینکه همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی بم در حوزه آموزش بهداشت و بهداشت محیط فعالیت‌ها و نظارت‌های خود را بر اماکن عمومی تشدید کرده‌اند گفت: اگر مردم بیشتر توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند موج دوم بیماری را می‌توان در منطقه مدیریت کنیم.

عباس‌زاده با عنوان اینکه از حدود 15 اردیبهشت ماه موج شاهد موج دوم بیماری در شرق استان هستیم و تعداد موارد مثبت مبتلا به کووید19 در شرق استان نسبت به قبل افزایش پیدا کرده افزود: این نگرانی وجود دارد که تعداد موارد بستری ما در بیمارستان هم افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تا کنون تعداد بیماران بستری مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان افزایش زیادی نداشته و افزایش موارد مثبت ابتلا به دلیل بیماریابی بوده است بیان کرد: عمده مواردی که تشخیص داده شدند سابقه مسافرت دارند.

آمار فوتی‌های کرونا در جنوب کرمان نگران‌کننده است؛ گرما و اقلیم تاثیری در کنترل بیماری نداشت

لازم به ذکر است اصغر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت 20 اردیبهشت ماه امسال با اشاره به اینکه نخستین مورد مثبت کرونا در جنوب استان اواخر اسفندماه بود که ما تمامی بخش‌ها را آماده کردیم و هیچ‌گونه مشکلی در این مورد وجود ندارد گفت: تمام عمل‌های غیرضروری را تعطیل کردیم و تمام مراکز بهداشتی و درمانی ما را برای مقابله با ویروس کرونا آماده شد و امکانات مدیریت مقابله با این بیماری را فراهم کردیم.

وی با بیان اینکه طرح بسیج ملی مبارزه با کووید 19 در جنوب استان راه‌اندازی شده و در این حوزه نهادهای مختلف در کنار ما ایستادند و کمک بزرگی به این حوزه کردند ادامه داد: با توجه به زیرساخت‌هایی که داریم انتظار درگیری شدید با این بیماری وجود داشت اما مردم به کمک ما آمدند و در حد توان خود به کنترل بیماری در جنوب استان کمک کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با ابراز اینکه آمار مرگ و میر در این منطقه خوب نیست، افزود: این آمار نگران‌کننده است و فصل گرما و تغییر اقلیم نیز در این موارد قابل کنترل نیست و گرما تاکنون نتوانسته نقشی در کنترل بیماری داشته باشد.

وی با بیان اینکه مردم نسبت به این بیماری شناخت دارند اما اعتقاد ندارند و توصیه‌های بهداشتی را به درستی رعایت نمی‌کنند و احساس می‌کنند که همه چیز تمام شده است گفت: تنها راه کنترل این بیماری همت خود مردم است.

مکارم با اشاره به اینکه در ادارات هم باید موارد بهداشتی را رعایت کرده و مدیران برای کارکنان اداری پروتکل‌های بهداشتی را در نظر بگیرند چرا که مراجعات زیادی در این حوزه دارند افزود: سیاست خود را بر نمونه‌گیری از بیماران سرپایی گذاشتیم در حالیکه قبلا این سیاست مخصوص بیماران با علائم بیماری بود.

ابتلای 22 نفر به ویروس کرونا در یک مجلس ختم

به گزارش تسنیم علی بابایی فرماندار کرمان در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا با بیان اینکه در اختیارآباد کرمان تاکنون 35 نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند اظهار داشت: 22 نفر از این بیماران شناسایی شده افراد یک خانواده هستند.

وی با بیان اینکه متاسفانه شرکت در مراسم ختم باعث شیوع بیماری در این منطقه شده است گفت: در حال حاضر تمهیداتی برای کنترل شیوع بیماری در اختیارآباد اندیشیده شده است.

بیگ‌زاده عضو شورای شهر اختیارآباد در این ارتباط در گفت‌و‌گو با تسنیم با بیان اینکه تا چهارم فروردین هیچ بیماری در اختیارآباد نداشتیم اظهار داشت: در ایام عید نوروز شهرداری این شهر با کمک بسیج ایست بازرسی و پست قرنطینه در مبادی ورودی این شهر تشکیل شد و تا بعد از تعطیلات نوروز هم تمام مبادی ورودی شهر کنترل می‌شد.

وی با اشاره به اقدمات انجام شده در این شهر گفت: نیروهای شهرداری و بسیج ضدعفونی معابر را به عهده داشتند و اطلاع‌رسانی عمومی در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا در سطح شهر انجام شد.

عضو شورای شهر اختیارآباد با بیان اینکه شیوع کرونا در این شهر از یک مجلس ختم بوده است ادامه داد: ظاهرا یک بیمار در این مجلس ختم حاضر بوده که هیچ علائمی هم نداشته اما تعداد زیادی از افراد حاضر در جلسه را درگیر کرده است.

وی با بیان اینکه از تعداد زیادی از افراد این شهر تست کرونا گرفته شد و آمار بالای ما به دلیل تعداد زیاد افراد تست گرفته شده است تصریح کرد: خیلی از بیماران شناسایی شده هیچ علامتی ندارند و در حال حاضر در قرنطینه خانگی هستند و تنها یک بیمار کرونایی در بیمارستان داریم.

شهابی مسئول مرکز بهداشت اختیارآباد نیز در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به اینکه در حال حاضر بیماری در شهر اختیارآباد کنترل شده است گفت: مردم همکاری خوبی با مسئولان در رعایت پروتکل‌های بهداشتی داشتند.

به گزارش تسنیم و براساس آخرین آمار از وضعیت بیماری کرونا در استان کرمان تعداد کل موارد مثبت شناسایی شده مبتلا به ویروس کرونا در استان کرمان تا ظهر روز گذشته هزار و 154 نفر، مجموع جان باختگان ابتلا به کووید 19 از ابتدا تا کنون 63 نفر و مجموع ترخیص شدگان با بهبود از این بیماری در استان کرمان از ابتدا تاکنون 444 نفر است.

لازم به ذکر است از 19 اردیبهشت ماه نماز جمعه در 11 نقطه استان کرمان در وضعیت سفید قرار داشتند برگزار می‌شود و براساس مصوبات 27 اردیبهشت ستاد کرونای استان کرمان نماز عید فطر در کل استان برگزار می‌شود، مدارس استان از ابتدای هفته بازگشایی شدند، دانشگاه‌ها استان کرمان نیز اجازه برگزاری کلاس‌های عملی خود را به صورت حضوری دارند و امتحانات این دانشگاه‌ها در وقت معین برگزار می‌شود.

به گزارش تسنیم رستوران‌ها بعد از ماه رمضان اجازه سرو غذا را در محل رستوران را داشته و نمایشگاه‌های تخصصی مجوز برگزاری در زمان مقرر را دارند.

انتهای پیام/511/ش

R7860/P/S6,67/CT7 واژه های کاربردی مرتبط بهداشت و درمان ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان ویروس کرونا بهداشت و درمان استان کرمان ویروس کرونا رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرونا در استان کرمان شیوع ویروس کرونا پروتکل های بهداشتی توصیه های بهداشتی ویروس کرونا افزایش پیدا گزارش تسنیم ویروس کرونا تعداد بیماران کنترل بیماری بیماری کرونا تعداد موارد نگران کننده شناسایی شده حال حاضر موارد مثبت ساخته شده استان ها کووید 19 موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین

به گزارش خبرآنلاین،نوشابه‌های رژیمی اغلب به عنوان محصولاتی به بازار عرضه می‌شوند که به مدیریت وزن کمک می‌کنند.

مهر در خبری نوشت:یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد نوشابه رژیمی ممکن است با افزایش شاخص توده بدنی، شروع بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) را افزایش دهد.

مطالعات قبلی نشان می‌دهد که مصرف نوشابه رژیمی با BMI و فشار خون بالاتر مرتبط است.

متخصصان سلامت موافقند که نوشابه‌های رژیمی ممکن است باعث افزایش وزن و بیماری کبد شود.

مصرف بیش از حد شیرین کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی نیز ممکن است خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.

بیماری استئاتوتیک کبدی مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی است. برآوردهای فعلی نشان می‌دهد که MASLD تا ۴۶٪ از جمعیت جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

MASLD قبلاً بیماری کبد چرب غیر الکلی نامیده می‌شد که در ژوئن ۲۰۲۳ نامش تغییر یافت.

این بیماری که با تجمع بیش از حد چربی در کبد مشخص می‌شود، هیچ علامت اولیه ای ندارد. این بیماری می‌تواند به استئاتوهپاتیت مرتبط با اختلال متابولیک (MASH) تبدیل شود، یک بیماری جدی‌تر که می‌تواند منجر به زخم‌های کبدی و سیروز شود.

در حال حاضر هیچ دارویی برای درمان این نوع بیماری کبدی تأیید نشده است. پزشکان ورزش و تغییرات رژیم غذایی را برای کمک به کاهش چربی بدن در پیشگیری یا معکوس کردن MASLD توصیه می‌کنند.

متخصصان سلامت معتقدند مصرف نوشابه ممکن است با ایجاد مقاومت به انسولین و التهاب در کبد، خطر MASLD را افزایش دهد.

تحقیقات اخیر همچنان مصرف زیاد شیرین کننده‌های مصنوعی را با افزایش خطر چاقی، دیابت نوع ۲ و سایر نشانگرهای سندرم متابولیک مرتبط می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داده است که شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است مقاومت به انسولین و عدم تحمل گلوکز را با مختل کردن میکروبیوم های روده افزایش دهند. هر دو واکنش ارتباط نزدیکی با ابتلاء به MASLD دارند.

محققان معتقدند شیرین کننده‌های مصنوعی ممکن است از طریق محور روده-مغز بر کبد تأثیر بگذارند. محور روده-مغز شامل ارتباط دو طرفه بین دستگاه گوارش و سیستم عصبی مرکزی است. شیرین کننده‌های مصنوعی در نوشابه‌های رژیمی می‌توانند بر ترکیب میکروبی روده تأثیر بگذارند که به نوبه خود می‌تواند بر این محور تأثیر بگذارد. این شرایط می‌تواند بر فرآیندهای متابولیک تأثیر گذاشته و به طور بالقوه به بروز مشکلات مرتبط با کبد منجر شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901755

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است