Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:12:14 GMT

سفیر فلسطین: نکبت درس مقاومت به ما آموخت

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۲۶۷۲

سفیر فلسطین: نکبت درس مقاومت به ما آموخت

«حسام زملط» که به گفته خود در اردوگاهی در نوار غزه بزرگ شده، افزود: روز نکبت برای من معنای از دست دادن سرزمین‌، خانه و کاشانه و متعلقات ندارد، هرچند آنها داشته‌های گران‌ قیمتی هستند، اما نکبت به معنای احساسات و خاطره‌های یک ملت به وسعت فلسطین است. 

وی با انتشار پیامی به مناسبت سالگرد روز نکبت عنوان کرد: نسل آواره‌ای که امثال من را در اردوگاه پرورش داد، به نسل جدید فلسطینیان آموخت که از «نکبت» درس انسانیت بیاموزد و برای مقاومت راه تحصیل را در پیش بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سفیر فلسطین افزود: به همین خاطر است کشور ما دارای پایین‌ترین آمار بی‌سوادان و بالاترین آمار فارغ‌التحصیلان مدرک دکترا در سراسر جهان است.

وی تصریح کرد که سالگرد روز نکبت یادآور بزرگی ملت فلسطین و اطمینان از آینده‌ روشن آنها است.

پانزدهم ماه مه ۱۹۴۸ برابر با بیست و چهارم اردیبهشت سال ۱۳۲۷ یادآور کوچ اجباری میلیون‌ها فلسطینی از سرزمین‌های آباء و اجدادی‌شان است که با یورش‌های نظامیان صهیونیستی تحت حمایت‌های گسترده انگلیس و آمریکا به وقوع پیوست و سرمنشاء بسیاری از جنایات هولناک و ضدبشری صهیونیستها در کشورهای منطقه شد.

اشغالگران صهیونیست پس از حمله به ۷۷۴ روستا و شهر در سرزمین‌های فلسطینی و کشتار ۱۵ هزار غیرنظامی مسلمان و مسیحی حدود ۸۰ درصد از خاک فلسطین را اشغال کردند و بازماندگان این فاجعه انسانی را به کرانه باختری رود اردن، باریکه غزه و کشورهای همسایه مانند سوریه، اردن و لبنان کوچاندند.

آوارگی فلسطینیان پیامد شکل‌گیری نخستین هسته‌های صهیونیسم در سال ۱۸۹۷ ، (۱۲۷۶ شمسی) در شهر «بال» سوییس و واگذاری قیمومیت فلسطین به بریتانیا و سپس صدور اعلامیه «بالفور» از سوی وزیر امور خارجه وقت انگلیس در سال ۱۹۱۷ میلادی بود و سرانجام سازمان ملل متحد در سال ۱۹۴۷ با قطعنامه ۱۸۱، فلسطین را به دو بخش صهیونیست‌نشین و عرب‌نشین تقسیم کرد و یک سال پس از آن صهیونیستها که مهر تایید بر اشغالگری خود را نشانه‌ای از پشتیبانی کامل غرب می‌دانستند، برای تحقق رویای دیرینه «صهیونیسم از نیل تا فرات» فصل تازه‌ای از کشتار و خشونت و اشغال را آغاز کردند؛ به گونه‌ای که فقط نزدیک به ۱۶۰ هزار فلسطینی عرب‌تبار در بخش‌های اشغال شده فلسطین باقی ماندند.

مردم فلسطین و حامیان آنان در سراسر جهان همه ساله با فرا رسیدن 15 ماه «می» ویژه برنامه‌هایی را در قالب جلسات با حضور اندیشمندان و تظاهرات اعتراضی در سطح شهر برگزار می‌کردند. اما امسال به دلیل شیوع «ویروس کرونا» (کووید-۱۹) معترضان با حضور در فضای مجازی سالگرد اشغال فلسطین را با پرچم‌های فلسطینی احیا کردند.

شیعیان انگلیس امسال به دلیل نزدیکی سالگرد روز نکبت و روز جهانی قدس، پویش اهتزاز پرچم فلسطین در فضای مجازی را برای ده روز پایانی ماه مبارک رمضان تدارک دیده‌اند که با استقبال بین‌المللی مواجه شده است.

برچسب‌ها اسرائیل انگلستان فلسطین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسرائیل انگلستان فلسطین اسرائیل انگلستان فلسطین روز نکبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، «سیمون هریس» (Simon Harris) نخست وزیر ایرلند امروز دوشنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) بر لزوم به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی تاکید کرد.

نخست وزیر ایرلند در این خصوص ادامه داد: ایرلند و اسپانیا خواستار به رسمیت شناختن فلسطین هستند.

«سیمون هریس» در ادامه نوشت: به رسمیت شناختن رسمی فلسطین به عنوان بخشی از اذعان به اینکه راه حل دو دولتی راهی برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه است، مهم به شمار می آید.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه پیشتر اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۵ کشتار و جنایت دیگر را در این باریکه مرتکب شده است.

این وزارتخانه افزود که در این حملات ۵۲ فلسطینی شهید شده و ۹۰ نفر هم زخمی شدند. شمار شهدای جنگ علیه غزه تا این لحظه به ۳۴ هزار و ۷۳۵ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۸ هزار و ۱۰۸ نفر رسیده است.

کد خبر 6098679

دیگر خبرها

  • ایرلند و اسپانیا خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • واکنش طالبان به تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است
  • آیا « راه حل دو کشوری » میان فلسطین و اسرائیل ممکن است؟/ چالش های پیش روی کشور مستقل فلسطین چیست؟
  • طی ۲۱۱ روز جنگ، چند فلسطینی در غزه شهید یا زخمی شدند؟
  • تحلیلگر صهیونیست: محمود عباس ۲ بار دیدار با بلینکن را رد کرد