Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیر کل امور عشایر خراسان شمالی از انجام رایزنی برای خرید کارخانه خوراک دام برای دامداران عشایر این استان خبر داد.

محمد رضا قلی پور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از مهمترین تولیدات عشایر این استان تولید گوشت است، گفت: اما متاسفانه چرخه تولید این محصول در این استان ناقص بوده و دامداران عشایر استان به علت وجود چنین مشکلی متضرر می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تامین نهاده های دامی یکی از حلقه های این زنجیره تولید است، افزود: دامداران عشایری این استان به استفاده از کنسانتره که غذایی متعادل برای دام است، تشویق می شوند، بنابراین وجود چنین کارخانه ای برای عشایر استان ضروری است.

قلی پور تاکیدکرد: باید تشکل های عشایری از این موضوع حمایت کرده تا عشایر بتوانند کنسانتره مورد نیاز را بدون واسطه خریداری کنند که در حال حاضر با انجام حق عمل کاری، کنسانتره دام های عشایری از یکی از کارخانجات خوراک دام استان تامین می شود.

وی تصریح کرد: در همین راستا در حال رایزنی هستیم تا یکی از کارخانجات خوراک دام در اسفراین که غیر فعال و کمی فرسوده بوده توسط تعاونی و اتحادیه های عشایری استان خریداری شود.

این مقام مسئول به فروش دام عشایری نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه در حال حاضر بازاریابی مناسبی برای دام عشایر استان وجود ندارد و هنگام فصل عرضه دام پرواری عشایری، واسطه ها به بازار ورود پیدا می کنند  و دام را با هر قیمتی که می خواهند خریداری می کنند.

وی خاطرنشان کرد: انتظار ما از مسئولان ذی ربط آن است که به این موضوع رسیدگی کنند تا دام های عشایر به موقع و با قیمت مناسب توزیع شود.

مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی ادامه داد: اگر بخش قطعه بندی کشتارگاه صنعتی بجنورد فعال شود، گوشت قرمز عشایر با برند عشایر خراسان شمالی به سایر استان ها توزیع می شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر کشتارگاه صنعتی بجنورد در دست بخش خصوصی است و در تلاش هستیم تا آن بخش را با حوزه تعاونی های عشایر استان ارتباط دهیم تا بتوانیم گوشت را به صورت قطعه بندی شده توزیع کنیم.

به گفته قلی پور میزان تولید گوشت قرمز عشایر در خراسان شمالی هشت هزار تن در سال است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی عرضه دام عشایری گوشت قرمز خراسان شمالی عشایر استان خوراک دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل با اشاره به آغاز رسمی جشنواره بین المللی کوچ عشایر در روز جمعه گفت: ۴۱ طایفه عشایری کشور و عشایر سه کشور خارجی میهمان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر جعفرآباد مغان هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسن محمدی‌ادیب عصر پنجشنبه در مراسم آغازین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر در جعفرآباد بیله‌سوار، گفت: برای دومین سال متوالی جشنواره کوچ عشایر در استان اردبیل به صورت بین‌المللی و با حضور عشایر غیور کشورمان و سه کشور خارجی در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: در این جشنواره شرکت‌کنندگان سعی می‌کنند تا آداب، رسوم و توانمندی‌های خود را در عرصه‌های مختلف به نمایش گذاشته و با برگزاری برنامه‌های نمادین عروسی عشایر، برپایی آلاچیق، تولید محصولات صنایع دستی و لبنی، بازی‌های بومی، محلی و سایر ظرفیت‌ها بتوانند قابلیت بی‌نظیر خودشان را در معرض نمایش بگذارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: از 41 طایفه عشایری، 32 طایفه مختص استان اردبیل است و از هشت استان کشور نیز عشایر سعی کردند تا در این رویداد حاضر شده و توانمندی عشایر ساکن در مناطق خود را به نمایش بگذارند.

محمدی‌ادیب افزود: برای دومین سال متوالی از کشور عراق، ترکیه، مغولستان، نیجریه و افغانستان نیز طوایف عشایری حاضر شده تا در قالب برنامه‌های آیینی، موسیقی ظرفیت‌های عشایر اقوام و قبایل مختلف عشایری را در کنار زیباترین گنجینه‌های کوچ، زندگی و هویت عشایری و همچنین سواره شتر، اسب و جهاز به نمایش بگذارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این رویداد از ساعت 9 صبح فردا به صورت رسمی آغاز شده و تا 18 عصر ادامه خواهد داشت که امیدواریم میهمانان مختلف در این رویداد بتوانند با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و همچنین ظرفیت‌های بی‌نظیر عشایر شاهسون استان و سایر عشایر غیور و غیرتمند کشورمان، ساعات خوشی را در کنار عشایر سپری کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی، امور عشایری و دستگاه‌های دیگر تصمیم گرفتند تا در قالب جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر مغان از کوچ برتر، شتر و اسب برتر، جهاز و آلاچیق برتر نیز در پایان این مراسم تجلیل کرده و برترین‌ها را در این حوزه‌ها معرفی کنند.

محمدی‌ادیب بیان کرد: عشایر نماد هویت و غیرت ایرانیان هستند و امروز نیز به عنوان مرزبانان غیرتمند در مرزهای کشور و مناطق مختلف سعی می‌کنند تا حامی و مدافع انقلاب اسلامی باشند.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا