Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:30:54 GMT

همه چیز درباره مراکز + زندگی

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۳۴۹۱

همه چیز درباره مراکز + زندگی

ایسنا/بوشهر مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: در مراکز مثبت زندگی به جای فرد، خانوار برای ارائه خدمت تحت پوشش و نظارت قرار می‌گیرند.

علیرضا حاجیونی پیش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران عنوان کرد: بهزیستی به تفکیک مشکلات و آسیب‌های اجتماعی توسط مراکز مختلف به افراد تحت پوشش خدمت ارائه می‌کند.  

وی ادامه داد: پس از راه‌اندازی مراکز + زندگی برای یک خانوار تحت پوشش پرونده تشکیل شده و نیازهای آن خانواده از طریق آن مرکز پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر مرکز می تواند تا 450 خانوار را تحت پوشش قرار دهد و به ازای هر 150 پرونده خانوار الزاماً یک کارشناس مشغول به کار خواهد شد. 

مدیرکل بهزیستی بوشهر اظهار کرد: بررسی شرایط برای افرادی که قرار است تحت پوشش قرار بگیرند، بازدید از منازل، شناسایی داوطلبان و خیران و معتمدان محلی، پیگیری فعالانه وضعیت مددجویان از جمله اقدامات مراکز مثبت زندگی است که در هر شهرستان نیز به طور خاص و پویا دنبال خواهد شد. 

به گزارش ایسنا، حاجیونی خاطرنشان کرد: حدود 17000 پرونده عمدتاً در حوزه امور اجتماعی و مستمری بگیران بهزیستی تشکیل شده است که شامل زنان بی سرپرست و یا سرپرست خانوار و یا خودسرپرست می شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۳۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر پاسالار ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ در استان بوشهر آمار ولادت کاهشی بود، گفت: در مجموع ولادت‌های ثبت شده در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ در استان بوشهر، شاهد رشد ۰.۸ درصدی ولادت هستیم.

وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۳ هزار و ۶۳۶ واقعه ولادت در استان بوشهر ثبت شد و جمعیت این استان به بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار و ۹۰۰ نفر رسید.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر، افزود: بیشترین ولادت ثبت شده در این سال مربوط به شهرستان بوشهر با ۲۶.۴ درصد و کمترین سهم در این مدت شهرستان دیلم با ۲.۷ درصد دارد.

وی تصریح کرد: نسبت جنسی حاصل از ولادت‌های ثبت‌شده سال ۱۴۰۲ نیز ۱۰۶.٩ بوده که به ازای هر ۱۰۰ نوزاد دختر متولد شده، نزدیک به ۱۰۷ پسر به دنیا آمده است.

پاسالار یادآور شد: این رقم در سال پیش از آن ۱۰۸.۹ بوده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر ادامه داد: میانگین سن مادران بوشهری در تولد اولین فرزند در سال گذشته ۲۷.۱ سال بود در حالی که این میانگین در کشور ۲۷.۳ سال بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین ولادت‌ها با ۳۸.۱ درصد در ۵ سال اول زندگی زوجین به وقوع پیوسته است، افزود: فاصله ۶ تا ۱۰ سال پس از زندگی مشترک زوجین ۲۹.۸ درصد و مابقی ولادت‌ها پس ۱۰ سال زندگی مشترک زوجین ثبت شده است.

پاسالار به گروه سنی مادران اشاره کرد و گفت: بیشترین ولادت‌های ثبت شده استان بوشهر مربوط به گروه سنی مادران ۳۰ تا ۳۴ سال است و گروه‌های سنی ۲۵ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۳۵ تا ۳۹ سال به ترتیب در رده‌های بعدی قرار دارند.

کد خبر 6097331

دیگر خبرها

  • انتخابات انجمن مد و لباس شهر بوشهر تشکیل شد
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • روند ولادت در استان بوشهر صعودی شد
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!