Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظرسنجی جدید و همچنین شاخص مالی خانوار نشان داد در پی شیوع کرونا، خانواده‌های بریتانیایی برای دومین ماه متوالی به لحاظ اقتصادی متحمل ضربه سنگینی شده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، بنابر نظرسنجی جدید که امروز منتشر شد، اوضاع مالی خانواده‌های بریتانیایی در ماه جاری (مه) به شدت رو به وخامت گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خبرگزاری رویترز گزارش داد بنابر اعلام شرکت بریتانیایی «آی‌اچ‌اس مارکیت» که در حوزه ارائه اطلاعات مالی و اقتصادی فعالیت می‌کند، شاخص مالی خانوار در ماه مه به ۳۷.۸ رسید که در ماه آوریل ۳۴.۹ بود. این شاخص در ماه آوریل کمترین میزان را در بیش از ۸ سال تجربه کرد.

 «جو هِیز» اقتصاددان این شرکت گفت: عوارض مالی همه‌گیری کرونا و تدابیر بهداشت عمومی متعاقب آن سنگین بوده و همانطور که داده‌های نظرسنجی جدید نشان داد کاهش بی‌سابقه فعالیت در محل کار و درآمد حاصل از اشتغال را شاهد بوده‌ایم.

وی افزود: همچنین این مسئله که بسیاری از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی درباره امنیت شغلی ابراز نگرانی کرده‌اند قابل توجه است. اگر پیامدهای منفی اقتصادی شیوع طولانی شود، می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر صرف هزینه از سوی مصرف‌کنندگان داشته باشد.

کاهش درآمد حاصل از اشتغال خانوارها از سال ۲۰۰۹ آغاز شد و در برهه همه‌گیری به بالاترین میزان خود رسیده است.

بانک مرکزی بریتانیا انتظار دارد در ۳ ماهه منتهی به ژوئن (خرداد-تیر)، اقتصاد این کشور حدود یک چهارم کاهش یابد و در پی آن بزرگترین کاهش سالانه بازده در بیش از ۳ قرن رقم بخورد.

بنابر آمار رسمی، اقتصاد بریتانیا ۶ درصد در ماه مارس که محدودیت‌های گسترده برای جلوگیری از شیوع تا پایان این ماه اجرا شد، کاهش داشت. آمار شرکت آی‌اچ‌اس مارکیت بر اساس نظرسنجی از هزار و ۵۰۰ نفر توسط شرکت «اپسوس موری» بین ۷ تا ۱۰ ده مه انجام شد.

بریتانیا هم‌اکنون با ۲۴۳ هزار و ۶۹۵ مبتلا در جایگاه چهارم کشورهای درگیر با کرونا قرار دارد. آمار تلفات این کشور هم ۳۴ هزار و ۶۳۶ نفر به ثبت رسیده است. آمریکا، روسیه و اسپانیا پیش از بریتانیا در جایگاه اول تا سوم قرار دارند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: بریتانیا نظرسنجی بحران کرونا خانواده های انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۴۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند

ایتنا - نظرسنجی جدید رویترز و ایپسوس، که نتایج آن روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد اکثر آمریکایی‌ها اپلیکیشن تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند.
این نظرسنجی که در ماه مارس انجام شده است، نشان می‌دهد ۶۷ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تیک‌تاک یک تهدید امنیتی برای ایالات متحده است.

حدود ۵۲ درصد هم گفته‌اند استفاده از آن را به‌دلیل «نگرانی‌های امنیتی» متوقف کردند.

این نظرسنجی در حالی انجام شده که تنش‌ بین ایالات متحده و چین بر سر این رسانه اجتماعی محبوب که روی گوشی‌های هوشمند نصب می‌شود، افزایش یافته است.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد تا این برنامه را در ایالات متحده ممنوع کند، اما این تلاش‌ها با چالش‌های حقوقی روبرو شد.

بسیاری از مقام‌های آمریکا معتقدند تیک‌تاک خطرات امنیت ملی دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی‌اش را به پکن بدهد.

کنگره آمریکا اخیرا طرحی را تصویب کرد که بایت‌دنس، مالک چینی تیک‌تاک، یا باید آن را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند، یا فعالیتش در ایالات متحده ممنوع خواهد شد.

این مصوبه هفته گذشته با امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل شد.

رویترز پنجشنبه گذشته از قول منابع آگاه گزارش داد که بایت‌دنس ترجیح می‌دهد به‌جای فروش تیک‌تاک به یک شرکت آمریکایی، این برنامه را در ایالات متحده تعطیل کند.

دیگر خبرها

  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • تحریم ایران علیه تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی + جزئیات | کدام مقامات انگلیس در لیست هستند؟
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را تحریم کرد
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی تحریم شدند
  • تولید نفت اوپک در آوریل کاهش یافت
  • دومین برد متوالی نساجی با ساکت/ ذوب‌آهن باز هم در خانه شکست خورد
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • عربستان قیمت نفتش را افزایش داد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال