Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@16:18:55 GMT

موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه (س) طلبه می پذیرد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۴۳۶۳

موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه (س) طلبه می پذیرد

طاهره جان‌نثاری، در گفتگو با خبرنگار مهر، از آغاز ثبت‌نام پذیرش در این موسسه حوزوی خبر داد و اظهار داشت: موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه(س) زیر نظر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برای سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ از میان متقاضیان و داوطلبان علاقه‌مند در مقطع عالی(سطح ۳) در رشته‌های تفسیر و علوم قرآن و فقه و اصول طلبه می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پذیرش طلبه در سطح سه بر اساس آزمون کتبی و مصاحبه انجام می‌شود، ادامه داد: سنجش علمی در مقطع عالی به‌صورت آزمون ورودی بین طلاب سطح دو و فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی دانشگاه امام صادق(ع)، مدرسه عالی شهید مطهری(ره) و جامعه المصطفی(ص) در رشته‌های همسو با معدل حداقل ۱۴ برگزار می‌شود.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه(س) ادامه داد: دارا بودن معدل کل ۱۷ یا بالاتر در سطح دو از جمله امتیازات برای معافی از آزمون ورودی در مقطع عالی خواهد بود.

وی در خصوص ظرفیت پذیرش، ادامه داد: موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه (س) در مقطع آموزش عالی با ارائه دو گرایش تفسیر  و فقه، ۴۰ داوطلب برای سال تحصیلی آینده پذیرش خواهد داشت.

مدیر موسسه آموزش عالی حوزوی حضرت فاطمه(س) به مزایای تحصیل در این موسسه آموزش عالی اشاره کرد و گفت: بهره‌مندی از اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی که بیشتر از بین بانوان فرهیخته هستند از جمله امتیازات تحصیل در این موسسه آموزش عالی است که سبب شده فضای حوزه آمادگی خوبی برای تدریس، پژوهش و تبلیغ طلاب داشته باشد. همچنین از دیگر مزایا می‌توان به جذب طلاب مستعد در امر خدمت‌رسانی به جامعه اسلامی و اشتغال فارغ‌التحصیلان در جامعه اشاره کرد.

کد خبر 4928693

منبع: مهر

کلیدواژه: طلبه خواهران طلبه کارشناسی ارشد ویروس کرونا دانشگاه تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی دانشگاه ها سازمان سنجش امتحانات پایان ترم دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه پیام نور دانشگاه های ایران خوابگاه دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۴۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • جشن‌های دهه کرامت در همه مساجد و محله‌های لرستان برگزار می‌شود
  • ۳۸۰۰ نفر به بدنه آموزش و پرورش ابتدایی استان اصفهان وارد می‌شوند
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • برگزاری پنج دوره تخصصی توانمندسازی مشاغل گردشگری در گلستان
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است