Web Analytics Made Easy - Statcounter

     

رسول خضری در مورد اظهارات معاون هماهنگی و امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور مبنی بر پیگیری‌های مستمر وزیر کشور برای ساماندهی فعالیت کولبران با هدف ارتقای معیشت مرزنشینان، گفت: در شهرهای مرزی اشتغال پایدار، کارخانجات و صنایع وجود ندارد بنابراین مردم ناچار هستند ارتزاق و معیشت خود را از طریق کولبری تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه کارت‌های مرزنشینی کارایی ندارند، افزود: اخذ نمایندگی شرکت خارجی که در این کارت‌ها پیش‌بینی شده برای کولبر به هیچ وجه مقدور نیست و از سویی وزارت صمت سازوکارهای لازم را برای واردات اقلام آزاد شده به خوبی اتخاذ نکرده است.

وی با اشاره به ایجاد وتوسعه بازارچه‌های مشترک مرزی، ادامه داد: طی پیگیری‌هایی از وزارت امور خارجه و صمت مقرر شد این بازارچه‌ها ایجاد شده و گسترش یابد و این مهم یکی از مطالبات جدی و بحق مرزنشینان کشور است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، توسعه بازارچه‌های مشترک مرزی را بهترین راهکار برای بهبود وضعیت کولبران دانست و گفت: به جای اینکه کولبر از کول برای حمل بار استفاده کند می‌تواند از وسایل نقلیه موتوری استفاده کند؛ متاسفانه در کنار عدم کارایی کارت الکترونیک مرزنشینی، مرزها هم بازگشایی نشده‌اند در این رابطه نیاز است موانع و مشکلات این کارت ها برطرف شود تا مردم بتوانند از مزایای آن به خوبی بهره مند شوند؛ تاکید ما این بود تا زمانی که زیرساخت‌های کارت الکترونیک مرزنشینان فراهم شود کولبران از طریق معابری که وزارت کشور و هنگ مرزی در استان‌های مرزی مشخص کرده و با استفاده از وسایل نقلیه موتوری معیشت خود را تامین کنند.

خضری با تاکید بر اینکه اختلاف میان وزارتخانه‌های کشور و صمت و سایر وزارت‌خانه ها در رابطه با ساماندهی کولبران به این زودی حل نخواهد شد، یادآور شد: بیش از 24 هزار نفر در سردشت و پیرانشهر از مسیر کولبری ارتزاق می کنند که متاسفانه درحال حاضر بیکار بوده و هیچ گونه شغل و درآمدی هم ندارند و معیشت آنها با مشکل مواجه شده است.

وی با بیان اینکه دولت باید به دنبال شغل ایمن و پایدار برای کولبران باشد، گفت: کولبران باید تحت پوشش بیمه قرار گیرند؛ کولبری شغل سختی است و کولبران نباید با کول اقلام را حمل کنند بلکه باید تمهیدات لازم برای استفاده آنها از وسایل نقلیه موتوری برای حمل بار فراهم شود./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۵۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه تامین مولد سالم و با کیفیت می‌تواند باعث تولید ایمن و پایدار شود، اظهار کرد: تامین خوارک خوب و مغذی برای آبزیان از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان به ویژه میگوی پرورشی برخوردار است.

 اولین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگوی هرمزگان با حضور مدیرکل شیلات استان، نماینده دامپزشکی، مدیر عامل اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان‌ آبزیان، معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، معاون آبزی پروری شیلات، رئیس گروه میگو شیلات، رئیس گروه ترویج شیلات و آبزیان، رؤسای شیلات شهرستان‌ها و جمعی از فعالان تکثیر و پرورش میگوی استان شامگاه در سالن جلسات اداره کل شیلات برگزار شد.

مسعود بارانی -مدیرکل شیلات- پیگیری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی، تغییر ساختار مزارع پرورش میگو، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه‌های متولی در جهت رفع موانع تولید، بیمه لاروهای تولیدی و مراکز تکثیر میگو از اهم برنامه‌های شیلات استان برای سال زراعی پیش رو است.

وی تاکید کرد: تامین مولد سالم و با کیفیت علاوه رشد شاخص‌های کیفی و کمی می‌تواند محصولاتی اقتصادی و بهبینه‌تری را نیز فراهم سازد.

بارانی همچنین، نمونه‌برداری از آب ورودی مزارع پرورش میگو با همکاری دامپزشکی، برگزاری نشست علمی در جهت تغییر ساختار مزارع پرورش میگو توسط اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان استان، طرح تیپ الگویی برای مزارع ۲۰ هکتاری و تغییر ساختارمزارع تکثیرو پرورش میگو با همکاری نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و برگزاری جلسه با استانداری و سازمان جهاد کشاورزی را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.

به گزارش ایسنا، در این نشست حاضران درجلسه به بیان مسائل و چالش‌ها و همچنین ارائه راهکارهای پیشنهادی خود پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی