Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور دانشجویان درخصوص محور عمده برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های بین‌المللی‌سازی آموزش عالی گفت: این محورها حول دو رویکرد بین‌المللی‌سازی در خارج و داخل متمرکز شده است.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، مجتبی صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان درخصوص محور عمده برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های بین‌المللی‌سازی آموزش عالی گفت: این محورها حول دو رویکرد بین‌المللی‌سازی در خارج و داخل متمرکز شده است و بر اساس ارزیابی‌های جهانی جذب دانشجوی خارجی در کنار موضوع اعزام دانشجو در قالب دوره‌های کوتاه مدت و نیز مشارکت در تحقیقات بین‌المللی جزو سه محور اصلی فعالیت‌های بین‌المللی سازی در خارج دانشگاه‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در دهمین نشست مجازی هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها و مراکز اموزش عالی که صبح امروز (دوشنبه) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، به وضعیت آماری دانشجویان بین‌المللی در دنیا اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار موجود در حال حاضر نزدیک به ۶ میلیون دانشجوی بین‌المللی در جهان مشغول تحصیل هستند و پیش‌بینی محافل علمی و دانشگاهی برای سال ۲۰۲۵ تعدادی پیش از ۸ میلیون دانشجو است و درصد جذب دانشجویان بین‌المللی توسط کشورهای مختلف در بلوک آموزش عالی غرب ۵۷ درصد، در بلوک آموزش عالی شرق ۲۰ درصد و در بلوک آموزش عالی جدید ۱۰ درصد می‌باشد.

وی با اشاره به تحصیل بیش از ۵.۶ میلیون نفر در دنیا به شیوه غیر حضوری گفت: متقاضیان تحصیل در ایران اساساً بر مبنای دو فاکتور اصلی جغرافیای محیطی و فاکتور سلیقه تقسیم‌بندی می‌شوند که اکثریت دانشجویان بین‌المللی شاغل به تحصیل در ایران جزو فاکتور جغرافیای محیطی هستند و متقاضیان رشته‌های خاص مانند زبان و ادبیات فارسی و فلسفه اسلامی و عرفان بر اساس فاکتور سلیقه علاقه‌مند به تحصیل در ایران هستند.
وی در ادامه افزود: رویکردهای ممکن در دوران پساکرونا برای جذب دانشجویان بین‌المللی می‌تواند از طریق سه شیوه حضوری، نیمه حضوری یا تلفیقی و شیوه غیرحضوری انجام شود که در شیوه غیرحضوری نیازمند تدوین قوانین و مقررات جدید و اصلاح و بازنگری قوانین موجود هستیم.
صدیقی به ملزومات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و زیرساخت‌ها در این زمینه اشاره کرد و گفت: تدوین قوانین و مقررات جدید، بهره‌گیر‌ی از تجربیات موفق بین‌المللی، تجهیز و تقویت زیرساخت‌های فنی و ارتباطی، بهره‌گیری از خدمات نهادهای حرفه‌ای، توانمندسازی نیروی انسانی دانشگاه‌ها، رایزنی فعال درخصوص پذیرش مدارک تحصیلی دانش‌آموختگان بین‌المللی و تبیین نظام ارزیابی داخلی به منظور کنترل کیفیت خدمات آموزشی از جمله این ملزومات به شمار می‌رود.
رئیس سازمان امور دانشجویان درخصوص اقدامات پیشنهادی در دوران پساکرونا گفت: پذیرش زبان‌آموز فارسی به شیوه غیرحضوری در مراکز منتخب ترسیم یک نقشه راه ۵ ساله برای تعمیم تدریجی تجربیات آموزش حضوری به شیوه غیر حضوری و تشکیل یک کنسرسیوم ملی با محوریت دانشگاه‌های دارای زیرساخت فنی و تجربه کافی در آموزش غیرحضوری می‌تواند از اقدامات موثر در دوران پساکرونا در جهت آموزش غیرحضوری باشد.
انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش عالی دانشجویان وزیر علوم وزارت علوم بین المللی سازی در خارج دانشجویان بین المللی آموزش عالی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۵۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر علیپور مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران در نشست خبری در نمایشگاه ایران اکسپو گفت: کنسرسیوم کشتی‌سازی داخلی با حضور سه شرکت بزرگ ایرانی با هدف اینکه نیازمندی‌های صنعت دریایی کشور را تأمین کند ایجاد شد. این کنسرسیوم با تجمیع نیازها و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و توان اعضا می‌تواند اقدامات گسترده‌ای را انجام دهد.

مدیرعامل شرکت صدرا، فاز اول را در همکاری تمامی دستگاه‌ها و متخصصان دانش‌بنیان و دانشگاه‌های دریایی برای تأمین نیازهای داخلی در مسیر تحقق جهش تولید عنوان کرد و گفت: فاز دوم این برنامه به بانک‌ها و مؤسسات مالی با کارفرمایان برای تجمیع منابع است. ضمن اینکه تجمیع فناوری نیز همواره مدنظر ما در تمامی مراحل کمک به تولید و تأمین نیازهای تجهیزاتی داخل در کنار واردات نیازها است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون قرارداد ۴ کشتی با ظرفیت‌های سه هزار و ۵۰۰ تنی و ۵ هزار تنی با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران منعقد شده که دو فروند به صورت «روروشیپ» و دو فروند مربوط به حمل کالاهای عمومی است که تا پایان سال دو فروند تحویل کشتیرانی می‌شود و دو فروند دیگر که فرایند مهندسی آن در حال طی‌شدن است.

علیپور خاطرنشان کرد: همچنین قرارداد ساخت ۵ فروند کشتی کشور با ظرفیت‌های ۴۰ تا ۷۰ هزار تن را با یک هلدینگ امضا شد و این ۵ کشتی در سبک‌های نفتکش، فله بر و کانتینر بر است.

وی در ادامه گفت: ما قانونی داریم که حداکثر استفاده از توان داخل است بر همین اساس مجاز نیستیم که تجهیزاتی که در داخل تولید می‌شود را از خارج تأمین کنیم؛ بنابراین تمام تلاش ما این است که شرکت‌های دانش بنیان و صنعت را فعال کنیم. البته بیشتر تجهیزات چه سیستم رانش چه سیستم ناوبری و مخابراتی در داخل کشور ساخته می‌شود و در تلاش هستیم که از ظرفیت‌های بخش غیرنظامی استفاده کنیم.

علیپور گفت: هلدینگ دریایی خاتم از مجموعه موسساتی تشکیل شده که کارهای مختلفی انجام می‌دهند. در بخش عمرانی ساخت اسکله‌ها، موج‌شکن‌ها، لایروب‌ها و خدمات لایروبی انجام می‌دهند که البته صدرا بخش کشتی سازی و فراساحلی را انجام می‌دهد.

کد خبر 6091409 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • جشنواره‌های گردشگری با رویکرد ملی و بین‌المللی تدوین شود
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟