Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@16:12:33 GMT

مجسمه فردوسی ساخته می‌شود/ جزئیات بازگشایی دانشگاه

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۵۶۵۹

مجسمه فردوسی ساخته می‌شود/ جزئیات بازگشایی دانشگاه

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به ساخت مجسمه فردوسی در دانشگاه گفت: کماکان فعالیت‌های آموزش مجازی در اولویت قرار دارد و تا جایی که بتوان بهتر است به صورت مجازی برنامه‌ای را اجرا کرد.

محمد کافی، امروز 29 اردیبهشت ماه در لایو زنده اینستاگرامی در خصوص نصب مجسمه فردوسی، اظهار کرد: فردوسی مرجع ملیت و افتخار ایرانیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این ارتباط بنا به نظر استاندار اساسنامه‌ای در مرکز خراسان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد آماده کردیم و قرار است که مفاخر خراسان توسط این مرکز روز به روز معرفی شوند.

وی افزود: یک مرکز دانشگاهی مانند دانشگاه فردوسی مشهد قطب علمی خراسان‌شناسی است. همچنین ما قطب علمی شاهنامه‌پژوهی و قطب علمی فردوسی‌شناسی را داریم. فعالیت‌ها در دانشگاه به صورت نرم‌افزاری انجام می‌گیرد و پیشنهادی از طرف یکی از فرزندان خراسان هم داشتیم که تمام هزینه‌های طراحی، ساخت و نصب یک مجسمه را قبول کرده که براساس تمام معیارهای فنی صورت می‌گیرد و کمک می‌کند که ما فردوسی را بیش از پیش متعلق به خراسان و ایران بدانیم. 

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: ما در این مدت تلاش کردیم که برای دانشجویان مجوز تأسیس موسسه علم و فناوری را دریافت کنیم. شرکت‌های دانش‌بنیانی که دانش آموختگان را تشکیل می‌دهند و از تکنولوژی بالایی برخوردار هستند، باید بتوانند در دانشگاه مستقر شوند. در جهت اشتغال‌زایی و مهارت‌افزایی موسسه ویژه‌ای به نام آموزش مهارت‌افزایی و اشتغال‌پذیری تشکل شده که دانشگاه به زودی کار خود را در این زمینه آغاز خواهد کرد.

وی اضافه کرد: تلاش ما بر این است که مزیت دانش‌آموختگان دانشگاه فردوسی مشهد این باشد که مهارتشان در حدی شود که بتوانند کارآفرین و اشتغال‌پذیر باشند. همچنین در سازندگی کشور به ویژه در تولید که تأکید بر آن شده، مشارکت داشته باشیم.

دانشگاهیان در زمینه کرونا باید سرمشق دیگران باشند

کافی بیان کرد: با فعالیت‌هایی که در زمینه بحران کرونا صورت گرفت، تا حدودی این بیماری کنترل شد و اکنون در فرازی هستیم که می‌توانیم فعالیت‌های مختلف را به تدریج آغاز کنیم. همانطور که در رسانه‌ها شنیده شد، براساس اعلام ریاست جمهوری از 17 خردادماه سال جاری دانشگاه‌ها فعالیت‌های عادی خود را از سر می‌گیرند و باید به این نکته اشاره کنم که چون دانشگاهیان قشر فرهنگی جامعه هستند و بسیاری از آنها با چرخه این ویروس آشنا هستند، باید سرلوحه و سرمشق دیگران باشند که می‌توانیم در خانه بمانیم.

وی افزود: براساس اعلام وزیر علوم که به دانشگاه‌ها ابلاغ شد، کماکان فعالیت‌های آموزش مجازی در اولویت قرار دارد و تا جایی که بتوان به صورت مجازی برنامه‌ای را اجرا کرد، بهتر است از این سیستم استفاده شود. زمانی که در کنار آموزش مجازی نیاز به حضور باشد، مسیر آموزش حضوری و برنامه‌های دیگر را در نظر خواهیم گرفت. بنابراین تصمیم دانشگاه بر این است 17 خردادماه که پایان کلاس‌های نیم سال جاری است، دیگر کلاس حضوری نخواهیم داشت. 

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تأکید کرد: آزمون و امتحان هم در دروس تئوری به صورت مجازی برگزار می‌شود. کلاس‌هایی که ممکن است تشکیل نشده باشد و نیز استادان بتوانند سرفصل‌ها را به پایان برسانند، تصمیمی که دانشگاه گرفته است این است که امتحانات از 20 خردادماه به 31 خردادماه موکول شد و در این زمان استادان فرصت خواهند داشت اگر جبرانی و عقب‌ماندگی در درس وجود داشته باشد آن را انجام دهند. بنابراین امتحانات دانشگاه از 12تا 31 تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: بخشی از دروس یا تمام درس که به صورت آزمایشگاهی، کارگاهی، مزرعه‌ای و به عبارتی نیاز است که دانشجویان در محیط دانشگاه حضور پیدا کنند، برنامه‌ریزی‌ها به زودی توسط معاون آموزشی دانشگاه اعلام خواهد شد و به طور کلی قرار بر این است که در یکماهه 15 تیرماه تا 15 مردادماه این کلاس‌ها به صورت برنامه‌ریزی‌ شده به دانشجویان که ممکن است به صورت دانشکده‌ای یا گروهی اعلام شود، در دانشگاه حضور پیدا کنند.

کلاس‌های عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی در 15 مردادماه تمام می‌شود


کافی بیان کرد: کلاس‌های عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی در 15 مردادماه تمام می‌شود و تا پایان مردادماه کلیه نمرات دروس مختلف وارد می‌شود و از ابتدای شهریور ترم را تمام شده می‌دانیم و این برنامه‌ای است که برای دانشجویان کارشناسی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی که دروس تئوری دارند، در نظر گرفته شده است. 

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی که درس تئوری دارند و مشابه دروس کارشناسی هستند، امتحانات در بازه‌هایی که توسط مسئولان مربوطه اعلام کردند، انجام می‌شود. مشکلی که به صورت خیلی جدی در دانشگاه خواهیم داشت، دانشجویان شهرستانی یا خوابگاهی است. مشکلی که در خوابگاه‌های دانشگاه داریم این است که خوابگاه‌ها به صورتی ساخته شده که بسیاری از امکانات اشتراکی است و به دلیل مشکلاتی که در ظرفیت داریم اکثر خوابگاه‌های ما بیش از ظرفیت اسکان دارند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد اضافه کرد: اکنون براساس پروتکل‌هایی که اعلام شده به صورت گذشته نخواهیم توانست تعداد زیادی دانشجو را در یک اتاق اسکان دهیم و همانطور که اشاره شد، موضوعی که برای دانشگاه مهم است، حفظ سلامت دانشجویان است. فرق دانش‌آموزان و سیستم آموزش عالی این است که آنها از خانه به مدرسه می‌روند و عمدتاً ساکن یک محله و استان هستند اما دانشجویان از اقصی نقاط کشور و دنیا می‌آیند و در یک محیط برای تحصیل جمع می‌شوند در نتیجه رعایت پروتکل‌های پیشگیرانه بسیار مهم است. تلاش می‌کنیم که بتوانیم پروتکل‌های بهداشتی را با آمادگی کامل رعایت کنیم. همچنین برای دانشجویانی که دروس عملی دارند، خدمات خوابگاهی هم برای این دانشجویان ارائه خواهد شد.

رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویان در اولویت است

وی افزود: دروس تئوری دانشجویان تحصیلات تکمیلی،کارشناسی ارشد و دکتری مطابق تقویمی که ارائه کردم، انجام می‌شود اما رساله‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویان اولویت بسیار مهمی است که دانشگاه باید به آن‌ها توجه کند. اگر این دانشجویان را به چند گروه تقسیم کنیم شاید راحت‌تر باشد. یک گروه دانشجویان دکتری هستند که رساله و پروژه تحقیقاتی خود را باید در محیط دانشگاه انجام دهند و اگر این اتفاق رخ نمی‌داد زحمات چندین ساله آنها به باد می‌رفت و در دوران قرنطینه به آنها اجازه داده شد که در آزمایشگاه‌ها حضور پیدا کنند و کار خود را انجام دهند.

دانشجویان می‌توانند اعاده به تحصیل کنند

کافی گفت: دانشجویان دکتری که به گروه‌های آموزشی و معاونان پژوهشی دانشکده‌ها برای حضور در دانشگاه تقاضا دادند، در صورت تأیید معاون پژوهشی دانشگاه می‌توانند از 17 خردادماه در مجموعه حضور داشته باشند و چنانچه نیاز به خوابگاه داشته باشند به آنها داده می‌شود. دانشجویان تحصیلات تکمیلی که نیمسال خود را حذف کردند اگر کماکان بر این تصمیم مصمم هستند که مشکلی نیست و اگر به هر دلیلی مشکلی که داشتند حل شده، می‌توانند اعاده به تحصیل کنند و ادامه تحصیل خود را از سر بگیرند و این ظرفیت را برای همه آنها ایجاد کردیم.

وی تصریح کرد: دانشجویانی که ترم خود را حذف کردند دیگر نیازی به خوابگاه ندارند اما در موارد بسیار ویژه‌ و در صورت تأیید معاون آموزشی سعی می‌کنیم این مشکل را برای این دسته از دانشجویان حل کنیم. امکان دیگری که در اختیار دانشجویان دانشگاه فردوسی قرار گرفته این است که فرصت حذف درس و ترم از 31 اردیبهشت‌ماه به 13 خردادماه موکول شده است و دانشجویان دو هفته دیگر فرصت خواهند داشت که اگر تصمیم بر حذف نیمسال یا درس داشتند، انجام دهند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: در هیچ کدام از دانشگاه‌های هم‌‎طراز دانشگاه فردوسی مشهد چنین ظرفیت، هماهنگی و همکاری با دانشجویان نشده است؛ چراکه ما اعتقاد داریم در شرایط بحران هستیم و همدلی و همکاری لازم است و انتظار داریم دانشجویان مساعدت و کمک کنند تا آموزش‌ها را از راه دور انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: بنا بر توصیه مسئولان بهداشتی، برای دانشجویان دکتری که در خوابگاه ساکن می‌شوند متأسفانه غذاخوری را نمی‌توانیم باز کنیم و ممکن است معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی تمهیدات دیگری را فراهم کند اما در حال حاضر غذاخوری‌ها بسته خواهد بود.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد افزود: همکاران بنده در حوزه‌های مختلف فعال هستند و تمام تلاش ما این است که فعالیت‌های بین‌المللی خدشه‌دار نشود و دانشجویان بین‌الملل به نسبت دانشجویان داخلی، کمترین حذف درس و ترم را داشتند که حداکثر همکاری را در این زمینه با ما انجام دادند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد رییس دانشگاه فردوسی مشهد رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان انجام دهند فعالیت ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۵۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • عجیب‌ترین مجسمه؛ بزبز قندی محجبه در شهر کتاب؟! | تصویر
  • همه چیز درباره بخش نوعی نگاه، فیلم کوتاه و سینه فونداسیون کن ۲۰۲۴
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از رئیس دانشگاه کلمبیا خواست استعفا دهد
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟
  • دکتر ساکت به دور از مواضع سیاسی دنبال کار فرهنگی بود
  • مرکز آثار مفاخر و اسناد دانشگاه فردوسی، دیگر دانشگاه‌ها را به تقلید از ما واداشته است
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد