Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، چند روزی است تصاویری از مجوزهای ماینینگ بیت کوین شرکت همیار ماینر که مستقیما از وزارت صنعت، معدن و تجارت توسط وکلای شرکت اخذ شده است، در فضای مجازی دست به دست می شود که عاملان پخش و نشر این تصاویر نیز کانال تلگرامی یکی از شرکت های رقیب است که در فضای مجازی و بسیاری از سایت های معتبر و مرجع در امر ارزهای دیجیتال به عنوان دروغگوی بزرگ شناخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کپشن ذیل تصویر  زیر متن جالبی قابل مشاهده است با این مضمون که "با مساعدت و سفارش شرکت ***، شرکت همیار ماینر نیز توانست مجوز ماینینگ اخذ کند!"

بدین وسیله شرکت همیار مایا سورین با شماره ثبت 548535 وابستگی خود به هر شرکت، نهاد و سازمان دیگری را تکذیب می کند و اعلام می دارد که در جهت پیشبرد اهداف خود، هیچگونه همکاری یا شراکتی با افراد یا شرکت های مدعی ندارد.

بازی خبری و مستاصل بودن مدیر این وبسایت مجرم از ابتدا قابل درک بود. شخص پشت این وبسایت که لابی گسترده ای در وزارت صنعت معدن و تجارت دارد، (به طریقی که قبل از دریافت مجوز توسط مدیران شرکت همیار ماینر، تصویر مجوز را در کانال تلگرامی خود پخش کرد!) از ابتدای فعالیت مجرمانه خود دست به هرگونه اقدام خلاف قانون و اخلاق حرفه ای (از جمله حملات DDOS و ...) زد تا شاید بتواند علاقه مندان به استخراج بیت کوین و کسب درآمد از ارزهای دیجیتال را طعمه خود کند اما با اقدام قضایی و پلیس فتا از سوی چند وبسایت ماینینگ و خبری در حوزه ارزهای دیجیتال مواجه شد. فقط کافی است در سایت های مرجع ارزهای دیجیتال و فرومهای اینترنتی کمی جستجو کنید تا با سیلی از مشتریان این سایت مجرم مواجه شوید که پس از سرمایه گذاری دسترسیشان به سایت قطع شده، اکانتشان پاک شده و ... .

مسلما وقتی بحث سرمایه گذاری می شود، تمام افراد کاملا منطقی به اعتبار شرکت، سابقه فعالیت دامنه در حوزه مربوطه، دسترسی تلفنی و حضوری به محل شرکت، متن قرارداد حقوقی بین فرد و شرکت، نظرات سایر مشتریان در فضای مجازی، میزان سود سرمایه گذاری و ... توجه می کنند و سعی می کنند صحیح ترین تصمیم را بگیرند. اما وقتی سایتی با ادعاهای نادرست و بازی با اعداد و ارقام، وعده سودهای هنگفت به افراد می دهد، متاسفانه خیلی از افراد به صورت کاملا هیجانی و بدون در نظر گرفتن پارامترهای تصمیم گیری منطقی، سرمایه سخت به دست آمده خود را به راحتی در اختیار این شیادان می گذارند.

شرکت همیار مایا سورین با برند همیار ماینر از مرداد ماه سال 1398 تحت دامنه www.HamyarMiner.com فعالیت رسمی خود را در کشور آغاز کرد و با تکیه بر تجربه چندین ساله مدیران و مشاوران خود در امر تجهیز فارم های استخراج بیت کوین و ارزهای دیجیتال، اقدام به اجاره قدرت استخراج بیت کوین به علاقه مندان کرد. از همان ابتدا دغدغه این شرکت کسب اعتماد مشتریان از راه صحیح بود و در این راه سعی شد با برگزاری ده ها سمینار و وبینار آموزش بیت کوین در سطح کشور، فرهنگ سازی های لازم جهت افزایش سطح دانش و مهارت عموم مردم نسبت به ارزهای دیجیتال انجام شود.

مهم ترین دغدغه مردم فهیم ایران در امر سرمایه گذاری و اجاره ماینر، انعقاد قرارداد رسمی و محضری بود. وکیلان و مشاوران حقوقی شرکت در طی 3 ماه کار کارشناسی تخصصی، نهایتا قراردادی 7 صفحه ای تنظیم کردند که تمام کلیات و جزییات این کار در آن لحاظ شد. نتیجه این کار نیز رضایت 100% مشتریان از سرمایه گذاری در سایت کلود ماینینگ همیار ماینر بود.  اعتماد و رضایت مشتریان به راحتی به دست نمی آید و برای کسب آن زحمات بسیاری کشید، ما از زحمت کشیدن برای شما عزیزان هیچ گاه خسته نمی شویم.

آخرین دغدغه مشتریان HamyarMiner نیز اخذ مجوز ماینینگ از وزارت صنعت، معدن و تجارت بود که به حول و قوه الهی این پروژه نیز با موفقیت به اتمام رسید و مجوز استخراج با ظرفیت 40.000 تراهش بر ثانیه به عنوان بزرگترین فارم قانونی در ایران برای وبسایت www.HamyarMiner.com اخذ شد تا نشانه دیگری بر سلامت و صحت عملکرد این شرکت محبوب در بین ایرانیان علاقه مند به ارزهای دیجیتال باشد.

توصیه می کنیم اگر به دنبال سرمایه گذاری قانونی در ارزهای دیجیتال هستید حتما به وبسایت استخراج ابری بیت کوین همیار ماینر مراجعه کنید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری بیت کوین ماینینگ بیت کوین ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری شرکت همیار بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۷۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟