Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، جلال الدین میرزای رزاز با بیان این مطلب گفت: تعداد موارد مبتلا به این بیماری به قدری سریع رو به افزایش است که از ظرفیت درمانی در ایران و بسیاری از کشور‌ها فراتر رفته است. این مسله بیش از پیش ارجحیت پیشگیری نسبت به درمان را برای نظام سلامت گوشزده کرده است و برهمین اساس و در راستای رسالت‌ها و وظایف سازمانی، انستیتو تحقیقات تغذیه بلافاصله پس از شیوع این بیماری در کشور فعالیت‌های زیر به سرعت آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تیمی متشکل از اعضا هیئت علمی بیشتر دانشگاه‌های کشور در خصوص تدوین و تالیف گایدلاین‌های حمایت‌های تغذیه‌ای با محوریت و سه موضوعیت گایدلاین و دستورالعمل‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا با تاکید بر تقویت سیتم ایمنی، گایدلاین و دستورالعمل حمایت‌های جامع تغذیه‌ی برای بیماران بستری در بیمارستان خصوصا بیماران بستری در بخش‌های مراقبت ویژه و گایدلاین و دستورالعمل‌های تغذیه‌ای برای دوران نقاهت پس از کرونا برای کوتاه کردن دوران نقاهت تشکیل شد.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع موادغذایی کشور بیان کرد: این گایدلاین و دستورالعمل‌های تغذیه‌ای برای استفاده سایر کشور‌ها بلافاصله توسط دفتر بین الملل انستیتو به زبان انگلیسی ترجمه شد.

رزاز ادامه داد: انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن تغذیه ایران با بهره گیری از شبکه گسترده دانش آموختگان تغذیه، طی یک اقدام سریع و هدفمند با بسیج همه امکانات به نیاز اجتماعی دسترسی به اطلاعات تغذیه‌ای موثق برای مقابله با بیماری کرونا، در قالب طراحی و تولید اپلیکیشن تاک (تغذیه، ایمنی و کرونا) کرده اند.

وی افزود: پس از یک دوره فشرده پانزده روزه با حضور بیش از صد نفر در تیم آی تی و تولید محتوا این اپلیکیشن هم اکنون از گوگل پلی استور، کافه بازار، مایکت، و به طور مستقیم از تارنمای اپلیکیشن به آدرس taccpp به صورت رایگان قابل بارگذاری است. در کمتر از یک هفته پس از رونمایی از تاک، با بهره گیری از گسترده‌ترین شبکه مجازی دانش آموختگان تغذیه به بیش از ۵۰۰۰ پرسش از سوی کاربران پاسخ داده شده است. علاوه بر این در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار کاربر فعال از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند که پاسخ به بسیاری از سوالات آن‌ها به صورت پیش فرض در اپلیکیشن ارایه شده است.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع موادغذایی کشور در خصوص حضور در شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی در مورد نقش تغذیه برای مقابله با کرونا گفت: با توجه به لزوم تاکید نقش تغذیه برای مقابله با کرونا تاکنون در ده‌ها برنامه رادیویی و تلویزیونی حضور داشتم و بر اهمیت نقش و جایگاه تغذیه تاکید کرده ام که این مشارکت در برنامه‌ها همچنان ادامه دارد.

رزار بیان کرد: تاکنون در این زمینه با بیش از ۵۰ خبر و مصاحبه با خبرگزاری‌های نامی و فعال در کشور توسط اینجانب و تعداد زیاد دیگری توسط همکاران انستیتو صورت گرفته است. سایت رسمی وزارت بهداشت ایران (وبدا) یکی از سایت‌های معتبر و پربازدید می‌باشد که روزانه حداقل یک خبر جدید از سوی انستیتو منتشر می‌شود.

وی افزود: قرارداد تولید حدود ۱۵ موشن گرافی برای انتشار در فضای مجازی در حوزه غذا و تغذیه بسته شده که به تدریج تولید و منتشر می‌شود.

انتهای پیام/

104 / 361 جلال الدین میرزای رزاز انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع موادغذایی کشور کرونا کووید 19 جنگ جهانی دوم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا کووید 19 جنگ جهانی دوم انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع تغذیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۸۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد

هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت به ریاست محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.

در این‌جلسه حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از اقدامات انجام شده در هفته سلامت ارایه کرد.

همچنین محمدامین محمدی دبیر کارگروه تغذیه و سلامت خانواده در رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه نیز گزارشی در مورد اقدامات اجرایی در حوزه سفره خانواده و ارتقای سطح سلامت تغذیه در بین جوانان و اعضای خانواده و توجه به جنگ فرهنگی و تغییر سبک تغذیه سالم در جامعه ارایه کرد.

در بخش دیگری از این جلسه انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز نکاتی را درباره این موضوع مطرح کرد.

در ادامه جلسه آیت‌الله علی خاتمی رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان نیز گزارشی از فعالیت‌های شورای فرهنگ عمومی این استان ارائه کرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • ارسال کمک های بشری روسیه به افغانستان
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران