Web Analytics Made Easy - Statcounter



مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی از ریشه کنی و کنترل بیماری‌های ویروسی در مزارع پروش ماهی با اجرای برنامه‌های بهداشتی و مراقبت از انواع بیماری‌های آبزیان و نظارت‌های بهداشتی خبر داد و گفت: سالانه حدود 15 هزارتن انواع آبزیان با نظارت‌های بهداشتی و مراقبتی کارشناسان دامپزشکی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامیار داهیم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه با اشاره به اینکه آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های پیشرو در تکثیر و پرورش انواع آبزیان در کشوراست اظهار داشت : آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های غیر ساحلی به شمار می‌رود که فعالیت‌های صید و صیادی از رونق بالای برخورداراست و سال‌های متمادی رتبه اول را در کشور در تولید و برداشت ماهی ازمنابع آبی کشور(دریاچه‌های پشت سدها و آبندها) در بین استان‌های غیر ساحلی به خود اختصاص داده است و حدود 15 هزارتن انواع آبزیان با نظارت‌های بهداشتی و مراقبتی کارشناسان دامپزشکی تولید می‌شود.

وی افزود: آذربایجان‌غربی دارای 5 مزرعه تکثیر ماهیان قزل آلا و حدود 400 مزرعه پروش انواع ماهیان درآبندها و دریاچه‌های پشت سدها است که سالانه حدود 15 هزارتن انواع آبزیان با نظارت‌های بهداشتی و مراقبتی کارشناسان دامپزشکی تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه دسترسی به منابع پروتئینی سالم از حقوق شهروندان است، تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی آذربایجان‌غربی برای حمایت از تولید وحفظ سرمایه‌های تولیدکنندگان این بخش و اشتغال پایدار، سالانه با اجرای برنامه‌های بهداشتی و مراقبت از انواع بیماری‌های آبزیان و نظارت‌های بهداشتی ، تلاش دارد با مبارزه، ریشه کنی و کنترل بیماری‌ها دراین صنعت، ضررهای اقتصادی در مزارع تکثیرو پرورش ماهی را کاهش دهد.

داهیم یادآور شد: به منظور نظارت بهداشتی در مزارع پرورش ماهی، علاوه بر بازدیدهای  دوره‌ای و مستمر و انجام برنامه‌های پایش و مراقبت به‌منظور کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آبزیان و براساس دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در طول سال در مزارع تکثیر، تفریغ و پرورشی منابع آبی مشترک اقدام به نمونه برداری برای انجام آزمایشات مولکولی و تکمیلی و پایش باقیمانده سم مالاشیت گرین که از جهات زیست محیطی و ماندگاری در بافت ماهی خطرناک است، و به منظور ارائه محصولی سالم برای سفره غذایی خانوار، از مزارع تکثیر و پرورش ماهیان سرد آبی استان انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در نتیجه اجرای پایش‌های فوق و سایر اقدامات نظارتی و کنترلی توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان تعداد کانون‌های بیماری در سطح مزارع پروش ماهی از 10 کانون بیماری‌های ویروسی در سال 97 به 2 کانون در سال 98 کاهش یافته است.

این مقام مسوول اذعان کرد: آزمایشگاه این اداره کل به عنوان آزمایشگاه منطقه‌ای برای تشخیص بیماری‌های ویروسی ماهیان قزل آلا تجهیز شده که علاوه بر انجام آزمایش نمونه دریافتی از مزارع استان، نمونه‌های مزارع پرورشی آذربایجان شرقی و اردبیل را نیز را پذیرش می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان غربی ماهی تولید نظارت های بهداشتی آذربایجان غربی انواع آبزیان پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم داوودی عصر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: بازرسان واحد نظارت اداره دامپزشکی شهرستان خرمشهر در راستای انجام بازدیدهای نظارتی خود از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان فرد خاطی را که اقدام به کشتار غیر مجاز و فروش گوشت خارج از چرخه نظارت بهداشتی می کرد، شناسایی و به مرجع قضایی معرفی کردند.

وی اظهار کرد: گوشت های حاصل از کشتار غیر مجاز توسط کارشناسان واحد نظارت دامپزشکی ضبط و پرونده تخلف به استناد ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی با عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی تشکیل و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد که بعد از قطعیت یافتن حکم توسط دادگاه تجدید نظر خوزستان فرد خاطی به پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال محکوم شد.

رئیس اداره دامپزشکی خرمشهر تاکید کرد: طبق ضوابط و دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور، کشتار دام باید صرفاً در کشتارگاه دام و تحت نظارت مسوولان بهداشتی و شرعی انجام شود.

وی یادآور شد: لاشه های کشتار شده در کشتارگاه های دام پس از انجام بازرسی بهداشتی قبل، حین و بعد از کشتار توسط مسوول بهداشتی کشتارگاه در صورت تایید سلامت و طی شدن دوره پیش سرد، با اخذ مجوز حمل با خودروی سردخانه‌دار برای رعایت زنجیره سرد مجاز برای عرضه در مراکز مورد تائید دامپزشکی ارسال می شود.

داوودی با اعلام اینکه همه محصول‌های خارج از نظارت بهداشتی برابر ضوابط قانونی با متخلفان این حوزه با عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی برخورد جدی خواهد شد، گفت: از همشهریان درخواست می شود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در زمینه عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی اعم از گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ و… به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع‌رسانی کنند.

کد خبر 6093254

دیگر خبرها

  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • کارگران ستون فقرات تولید ملی و اقتصاد ایران اسلامی هستند
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد