Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@02:13:22 GMT

زیرساخت ارتباطی مجلس، روی شبکۀ امن ایرانسل

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۹۹۰۴۴

زیرساخت ارتباطی مجلس، روی شبکۀ امن ایرانسل

به گزارش اقتصادآنلاین، در نشستی که عصر دوشنبه 29 اردیبهشت ماه 1399، با حضور دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل ایرانسل، دکتر امیر ناظمی معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، دکتر غلامرضا نوری قزلجه معاون اجرایی رئیس مجلس شورای اسلامی و مهندس احمد تقوایی نجیب رئیس مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات مجلس شورای اسلامی، در خانۀ ملت برگزار شد؛ تفاهم‌نامۀ همکاری سه‌جانبۀ توسعه و بهره‌برداری از خدمات فناوری اطلاعات و ارائۀ خدمات شبکۀ امن اختصاصی (APN) ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، به عنوان زیرساخت ارتباطی مجلس شورای اسلامی امضا و بین سه طرف مبادله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این تفاهم‌نامه، زمینه‌های همکاری موجود، شامل «ارائۀ زیرساخت ارتباطی و شبکۀ امن اختصاصی در پهنۀ جغرافیایی کشور برای مجلس شورای اسلامی با استفاده از بستر ارتباطی شرکت ایرانسل» و نیز «برنامه‌ریزی برای به‌کارگیری فناوری‌های نوین در سامانۀ تماس اضطراری برای ارتقای خدمات و بهره‌وری» خواهد بود.

با استفاده از خدمات شبکه امن همراه (APN)، گروهی از سیمکارت‌ها در قالب یک شبکه خصوصی مجازی بر روی شبکه امن تلفن همراه ایرانسل با یکدیگر تبادل اطلاعات می‌کنند. سازمان‌ها و کسب و کارها با استفاده از این خدمات می‌توانند از طریق سیم‌کارت‌های ایرانسل، در یک کانال ارتباطی امن و اختصاصی بدون وابستگی به اینترنت، به شبکه داخلی خود در نقاط مختلف ایران متصل شوند.

از جمله مزایای خدمات APN می‌توان به امنیت بالا، عدم وابستگی به اینترنت، پوشش گسترده و دسترسی دائم و نیز پهنای باند بالا اشاره کرد. طی ۶ سال اخیر، دو میلیون عدد از این نوع سیمکارت ایرانسل، در صنایع مختلف از قبیل حمل و نقل، توزیع برق، شبکۀ آب، نفت و گاز، انتظامی، بهداشت، آموزش، پخش و توزیع، غذایی، شبکۀ بانکی، شبکۀ پرداخت و… بر اساس SLA منطبق با استانداردهای به‌روز صنعتی، در حال ارائه خدمت به صنایع مختلف کشور است.

ویژگی‌های فوق سبب شده است تا از سال گذشته، مجلس شورای اسلامی، زیرساخت ارتباطی شرکت ایرانسل را برای برقراری ارتباطات و برگزاری جلسات آنلاین برگزیند. پیش از این در زمان عدم برگزاری جلسات علنی مجلس به دلیل بیماری کرونا، در اسفند ماه 1398 و فروردین ماه 1399، سه جلسۀ آنلاین بین نمایندگان ملت بر بستر زیرساخت ارتباطی ایرانسل برگزار شده بود. هم اکنون نیز با توجه به لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، برخی نمایندگان ملت از خارج صحن علنی و به صورت آنلاین در ساختمان مجلس، با استفاده از زیرساخت ارتباطی ایرانسل، در جلسۀ علنی حضور پیدا می‌کنند. جلسات کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی نیز بر همین بستر در حال برگزاری است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خانه ملت فناوری اطلاعات مجلس شورای اسلامی ایرانسل مجلس شورای اسلامی زیرساخت ارتباطی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد

جامعه اسلامی مهندسین(جام) در بیانیه‌ای از لیست انتخاباتی خود برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با سرلیستی «احمد نادری» رونمایی کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جامعه اسلامی مهندسین روز شنبه پس از بررسی نفرات راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، و به دنبال مباحث عمیق در شورای مرکزی و هیات اجرایی این تشکل، و ضمن احترام به همه کاندیداهای منتخب برای دور دوم، فهرست زیر را با سرلیستی احمد نادری به مردم حوزه انتخابیه تهران معرفی کرد.

اسامی به ترتیب بالاترین آراء ماخوذه در دور اول عبارتند از:

سرلیست: احمد نادری

سمیه رفیعی،

حسین نجابت،

عبدالحسین روح الامینی،

ابوالقاسم جراره،

زهره سادات لاجوردی،

علیرضا سلیمی،

صالح اسکندری،

محمدحسین حسین زاده بحرینی،

سمیه گلپور چمرکوهی،

علی اصغر پورمحمدی،

علی طهرانی مقدم،

سیدنظام الدین موسوی،

مجتبی رحماندوست،

مهدی شریفیان،

غلامحسین رضوانی.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات جمعه این هفته (۲۱ اردیبهشت) مشخص می‌شود.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

کد خبر 750537

دیگر خبرها

  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • «نادری» سرلیست «جام» برای مرحله دوم انتخابات شد
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • آمار داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • از «بیژن نوباوه وطن» چه می‌دانیم
  • پیش بینی ۲۸۷ شعبه برای دور دوم انتخابات
  • البرز آماده مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی می‌شود
  • آغاز تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در گنبدکاووس
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • اخبار انتخاباتی در هفته‌ای که گذشت چه بود؟