Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی صدیقی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره شرایط بازگشایی خوابگاه ها از ۱۷ خردادماه، اظهار داشت: مصوبه حضور دانشجویان در دانشگاه ها به تایید ستاد ملی مقابله با کرونا رسیده است و مراکز آموزش عالی باید با برنامه ریزی از این امکان و اختیار در این ایام به صورت حداقلی استفاده کنند؛ به این معنا که کماکان آموزش مجازی برای تکمیل دروس سر جای خود باقی بماند و این مصوبه برای تکمیل فعالیت های دانشگاه ها در نیمسال تحصیلی جاری به تشخیص دانشگاه ها مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر رفع اشکال دروس، ارزیابی حضوری یا امتحانات باقی مانده باشد، این امکان با تاکید برای استفاده حداقلی از خوابگاه ها و امکانات رفاهی متناسب مهیا شده چرا که بافت خوابگاه ها متناسب با شرایط امروز طراحی نشده است.

تحصیلات تکمیلی ها در اولویت

رییس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه با تراکم خوابگاه ها در این شرایط مشکل داریم، تاکید کرد: کیفیت در آموزش ها اهمیت دارد اما دغدغه نخست، سلامت دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارمندان است که مشکلی برای آنها رخ ندهد؛ بنابراین در تماس با دانشگاه ها تاکید بر استفاده از این امکانات با اولویت تحصیلات تکمیلی مشروط به کنترل های بهداشتی آن هم در حداقل ممکن شد.

صدیقی افزود: اگر دانشگاه ها برنامه ریزی برای حضور دانشجویان کارشناسی کردند و نیاز به خوابگاه باشد، به طور طبیعی باید پیش بینی های لازم صورت گیرد.

تدبیر وزارت علوم برای فعالیت خوابگاه ها

معاون وزیر با اشاره به تدبیر وزارت علوم در خصوص حضور دانشجویان در خوابگاه ها، گفت: به منظور تکمیل فعالیت های آموزشی و پژوهشی در ترم جاری به دانشگاه ها اعلام شد استفاده از خوابگاه ها در حد ضرورت آن هم با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی باشد به گونه ای که در اتاق ها جمعیت خیلی کم و حتی به حداقل یک نفر کاهش یابد تا مشکلات جدیدی ایجاد نشود.

صدیقی درباره رعایت اصول بهداشتی در بدو ورود دانشجویان به دانشگاه ها و خوابگاه ها، اظهار داشت: در بدو ورود دانشجویان به خوابگاه ها کنترل ها و غربالگری بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اعمال می شود؛ این غربالگری بر اساس دریافت آخرین پروتکل ها از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که به زودی در اختیار دانشگاه ها قرار می گیرد.

وی درباره غربالگری دانشجویان در خوابگاه ها، خاطرنشان کرد: این غربالگری ها در صورت ضرورت استفاده از خوابگاه یا مشاهده موارد مشکوک، نحوه عملکرد دانشگاه ها را بر اساس آخرین پروتکل های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، مشخص کرده است.

رییس سازمان امور دانشجویان در پاسخ به این سوال که محدودیت استفاده از خوابگاه و گنجاندن یک دانشجو در یک اتاق مشکلاتی ایجاد می کند یا خیر، اظهار داشت: به طور طبیعی اگر در یک اتاق فاصله گذاری انجام شود، ظرفیت خوابگاه ها را خیلی محدود می کندد، بنابراین همانگونه که تاکید شد دانشگاه ها به گونه ای برنامه ریزی کنند که متناسب با امکانات و مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا خوابگاه ها را در حداقل و ضرورت در اختیار دانشجویان قرار دهند.

صدیقی افزود: اگر برنامه ریزی دانشگاه ها نیاز به حضور دانشجو داشته باشد باید میزان استفاده از خوابگاه را برای دانشجویان مشخص کنند چرا که ظرفیت قبلی خوابگاه ها قابل استفاده نیست و با رعایت فاصله گذاری می توان از اتاق ها استفاده کرد.

به گفته این مقام مسوول سازمان امور دانشجویان، به دانشگاه ها توصیه شد برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که نیاز به خوابگاه خیلی کم و حداقلی شود.

آشپزخانه ها تعطیل است

رییس سازمان امور دانشجویان درباره از سرگیری فعالیت آشپزخانه ها و سرو غذا به دانشجویان، تاکید کرد: هیچ بنایی بر ارائه خدمات تغذیه مگر در مواقع ضروری به تشخیص دانشگاه وجود ندارد؛ در صورت ضرورت هم غذا به شکل بسته بندی ارائه می شود و در محل رستوران سرو نخواهد شد. بنابراین، خدمات تغذیه در اولویت برنامه دانشگاه ها نیست.

معاون وزیر علوم درباره ضدعفونی کردن خوابگاه ها برای ۱۷ خردادماه، گفت: اسفندماه سال گذشته و همزمان با تعطیلی خوابگاه ها، ضدعفونی صورت گرفت و درب ها بسته شد؛ برای استفاده مجدد هم ضدعفونی تکرار می شود.

ارائه ماسک و دستکش به دانشجویان

صدیقی درباره ارائه بسته های بهداشتی به دانشجویان، خاطرنشان کرد: دانشگاه ها در حد امکانات شان این بسته های بهداشتی شامل مواد ضدعفونی و ماسک را در اختیار دانشجویان قرار می دهند.

به گفته این مسوول وزارت علوم، پروتکل ها در حد امکانات مراکز بهداشت دانشگاه ها و استان ها است اما به نحوی خواهد بود که اطمینان کافی نسبت به عدم وجود مشکل حاصل شود؛ همچنین حضور در دانشگاه ها و جلسه امتحانات با رعایت فاصله های مناسب و استفاده از ماسک و دستکش صورت می گیرد.

رییس سازمان امور دانشجویان درباره محدودیت زمانی برای بازگشایی خوابگاه ها، خاطرنشان کرد: هر دانشگاه متناسب با برنامه شرایط نیمسال تحصیلی جاری و بازه زمانی امتحانات می تواند تصمیم گیری کند.

به گزارش ایرنا، همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور، دانشگاه ها و به موازات آن، خوابگاه ها بلافاصله تعطیل شدند و آموزش های الکترونیکی جایگزین آموزش های مجازی شد. بعد از سه ماه و نیم که از تشکیل نشدن کلاس های درس دانشگاه ها می گذرد، بالاخره دانشگاه ها با دستور رییس جمهوری و مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از ۱۷ خردادماه فعالیت خود را از سر می گیرند.

بیشترین تاکیدی که برای گسترش فعالیت دانشگاه ها صورت گرفته است، تکمیل فعالیت های پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی، گذراندن دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی و برگزاری کلاس های رفع اشکال بر اساس اعلام برخی از دانشگاه ها است.

به نظر می رسد حضور دانشجویان در دانشگاه ها با توجه به شرایط خاص شیوع ویروس کرونا اجباری نیست و حتی نیمی از امتحانات پایان ترم طبق تصمیم مراکز آموزش عالی به صورت حضوری برگزار می شود.

بر اساس اعلام روز سه شنبه منصور غلامی، وزیر علوم به خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، دانشگاه ها به زودی برنامه های خود را جهت اطلاع دانشجویان بر روی پایگاه های اطلاع رسانی خود منتشر می کنند.

برچسب‌ها سازمان امور دانشجویان ویروس کرونا دانشجو مجتبی صدیقی پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور دانشجویان ویروس کرونا دانشجو مجتبی صدیقی سازمان امور دانشجویان ویروس کرونا دانشجو مجتبی صدیقی رییس سازمان امور دانشجویان استفاده از خوابگاه حضور دانشجویان دانشگاه ها برنامه ریزی ویروس کرونا خوابگاه ها پروتکل ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مدیر کل دفتر وزارتی وزارت بهداشت میگوید: در دوسال اخیر ۱۰ هزار تخت خوابگاهی دانشگاهی، به خوابگاه‌های مجردی دانشگاه‌ها افزوده شده و ظرفیت خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه‌های علوم پزشکی هم در این مدت افزایش قابل توجه داشته است. 

آقای پورحسینی افزود: در افتتاح صورت گرفته ، یک واحد خوابگاه ۳۳ واحدی به خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان علوم پزشکی اضافه شد. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد