Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه علمیه قم گفت: انسانی که دروغ می گوید از هدایت الهی ساقط می شود و شیطان بر شخص دروغگو نازل می شود، دروغ کلید همه گناهان است و اگر از دروغ اجتناب شود بهترین ها برای ما رقم می خورد. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۰ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین سید حسین مومنی در برنامه نسیم سحر که در امام زاده جعفر شهید(ع) برگزار شد اظهار داشت: شخصی از امیرالمومنین(ع) راجع به موضوعی سوال کرد که امام علی(ع) فرمودند بدان، بفهم، باور کن و عمل کن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دروغ هایی که توسط زبان انجام می شود، افزود: باید این موضوع را باور کنیم زبان وزنی ندارد ولی گناهانی که از سوی زبان صادر می شود گناهان بزرگی است، حدود 200 گناه از زبان صادر می شود که دروغ، غیبت، تهمت و دل شکست از جمله این گناهان است.

استاد حوزه علمیه قم گفت: شخصی خدمت رسول خدا(ص) رسید و گفت مرا موعظه کن، پیامبر(ص) فرمودند مراقب زبانت باش  و سه بار رسول خدا(ص) بر این موضوع تاکید کردند، رسول گرامی اسلام(ص) فرمودند خدا زبان را عذاب می دهد و هیچ کدام از اعضا و جوارج بدن همانند زبان عذاب نمی شود، روز قیامت زبان می گوید چرا این گونه عذاب می شوم و خطاب به وی گفته می شود از تو کلمات خلاف واقع صادر شد که به شرق و غرب عالم رسید.

حجت الاسلام مومنی: بخشش به خاطر رضای الهی فضای جامعه را پر از مهر و محبت می‌کندماندگاری: فضاسازی دشمن عامل اصلی شهادت مظلومانه امیرالمومنین(ع) استقم| مشکلات شیعیان به دلیل دوری از وصایای امیرالمومنین(ع) است

مومنی بیان کرد: امام جماعتی وارد توالت شد و بعد از اینکه بیرون آمد وضو نگرفت و نماز اقامه کرد شخصی که این موضوع را دیده بود به  اهالی مسجد گفت که امام جماعت وضو نگرفته و نماز اقامه کرده است و آبرویش را برد و آن امام جماعت مجبور به ترک آن شهر شد.

وی تصریح کرد: یک روز آن شخص که آبروی امام جماعت را برده بود آمپول زد و به مسجد رفت ناگهان یاد آن روز افتاد و متوجه شد امام جماعت وضو داشته و قصد داشته جای آمپول را بشورد و متوجه اشتباه بزرگش شد اما هر کاری کرد آن امام جماعت را پیدا نکرد و بیچاره عالم شد.

استاد حوزه علمیه قم افزود: از زبان دروغ های بزرگی صادر می شود، تا آب ریخته نشود اقدامی نشده ولی هنگامی که آب ریخته شود دیگر نمی توان کاری کرد، آبرویی که ریخته شود دیگر راهی برای بازگشت آن نیست و باید مراقب سخنان خود باشیم.

مومنی بیان کرد: در هر زمان و مکان می توان از زبان استفاده کرد و در اختیار همه است، گناه زبان را همه می توانند انجام دهند و هزینه و خرجی ندارد و زبانی که از آن گناه صادر می شود زمینه انجام گناه های دیگر را فراهم می کند.

وی با اشاره به آفات دروغ گفتن ادامه داد: انسانی که دروغ می گوید از هدایت الهی ساقط می شود و شیطان بر شخص دروغگو نازل می شود، دروغ کلید همه گناهان است و اگر از دروغ اجتناب شود بهترین ها برای ما رقم می خورد، امیرالمومنین(ع) فرمودند حرف راست بگویید حتی اگر به ضرر شما باشد.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به حدیثی از رسول گرامی اسلام(ص) خاطرنشان کرد: سه مطلب اگر در کسی باشد منافق است، زمانی که حرف می زند دروغ می گوید، زمانی که وعده می دهد خلف وعده کند و زمانی که به وی اطمینان شود خیانت کند.

 انتهای پیام/452/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاد حوزه علمیه قم امیرالمومنین ع صادر می شود امام جماعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۰۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با هیأت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهار کرد: همه این تلاش‌هایی که شما در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان دارید، باید در استخدام پیروی از خط ولایتمداری حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) باشد زیرا امام زمان (عج) نوکری می‌پسندند که نوکر به‌روز حضرت باشد و به درد شرایط حال امت اسلام بخورد. از این حیث، شاید بتوان گفت که از نظر وجود اقدس امام عصر (عج)، یک طلبه سطح یک از یک عالم برجسته شأنیت بیشتری داشته باشد زیرا او متناسب با زمانه حال و شرایط موجود، خدمتی را به دین عرضه می‌کند که سایرین از آن غافل هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: اقتضای نوکری کردن در این آستان نیز به میدان‌داری در عرصه‌ای است که پرچم ولایت اهل‌بیت (ع) و معارف دینی را در عصر حاضر بلند کرده و اینجاست که اهمیت صیانت از انقلاب اسلامی موضوعیت پیدا می‌کند؛ تا جایی که امروزه نه‌فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان (عج) است

وی تصریح کرد: این تحلیل اساتید برجسته سیاست در نظام سلطه است که شیعه را همچون پرنده‌ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف کرده و این دو مبنا را هدف قرار داده اند. بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سربازی کرده و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان (عج) خواهد بود.

علم الهدی تأکید کرد: برادران عزیز، فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌های علمیه در خطه‌ای همچون سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌اید و باید به هر ابزار ممکن در این دستگاه نوکری مؤثر داشته باشید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این همان عرصه‌ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان (عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.

وی بیان کرد: جامعة المصطفی العالمیه نیز یکی از شجره‌های طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی نیز به کشورهای عالم تسری پیدا کند بنابراین نباید این مولود مبارک را صرفاً یک نمایندگی آموزشی و یک جریان تعلیمی دانست. جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد و موردعنایت خاص امام زمان (عج) خواهد بود.

گفتنی است که بیش از ۵۰ میلیون شیعه اثنی عشری و ۲۰۰ میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت (ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و در ۱۰۰ مدرسه و حوزه علمیه هندوستان، سه هزار طلبه مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

کد خبر 6087675

دیگر خبرها

  • حمایت هزار استاد حوزه علمیه قم از بازگشت ون‌های گشت ارشاد
  • حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» در زمینه حجاب
  • حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) بیانیه مشترک صادر کردند
  • حمایت استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • حمایت هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت
  •  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
  • حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» فراجا
  • جامعة المصطفی مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • تربیت شاگرد و روحانی مبارز