Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@15:24:08 GMT

سه شهرستان لرستان فاقد درمانگاه هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۰۶۵۹

سه شهرستان لرستان فاقد درمانگاه هستند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  امین بهاروند در خصوص شبانه‌روزی کردن مراکز درمانی تامین اجتماعی استان اظهار کرد: تامین اجتماعی سازمانی درآمد هزینه‌ای بوده و براساس درآمدی که حق بیمه مردم است قوانینی دارد که به مردم خدمت می‌کند.

وی با بیان اینکه در نورم سازمان درمانگاه عمومی تک شیفت، دو شیفت و شبانه‌روزی داریم که این مراکز براساس بیمه شدگان شهر تقسیم‌بندی می‌شوند، افزود: در جایی که ۲۰ هزار نفر بیمه شده داشته باشیم سازمان موظف است درمانگاه عمومی تک شیفت راه‌اندازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان گفت: در استان به جز سه بیمارستان، سه مرکز درمانگاهی شبانه‌روزی در خرم‌آباد، بروجرد و الیگودرز داریم.

بهاروند عنوان کرد: در مابقی شهرستان‌های تعداد بیمه‌شدگان به حد درمانگاه شبانه‌روزی نرسیده است.

وی افزود: در شرای بحران کرونا ویروس برای کمک به مردم تمام شیفت‌های صبح و عصر و روز‌های تعطیل درمانگاه‌های تامین اجتماعی استان فعال شدند.

مدیر درمان تامین اجتماعی لرستان گفت: تا زمانی که با این بحران مواجه‌ایم این روال ادامه دارد و پس از کرونا شرایط درمانگاه‌های استان به حالت عادی برمی‌گردد.

بهاروند بیان کرد: در نورم سازمان تامین اجتماعی در حال حاضر هیچ شهرستانی نداریم که نورم رسیدن به درمانگاه داشته و فاقد درمانگاه باشد.

وی با بیان اینکه شهرستان سلسله با ۱۷ هزار بیمه شده به نورم ایجاد درمانگاه نزدیک شده و ما نیز اقدامات اولیه را برای ایجاد این مرکز انجام داده و پیگیر هستیم این مهم به سرانجام برسد، عنوان کرد: شهرستان‌های چگنی و رومشکان به علت کم بودن تعداد بیمه شدگان نیز فاقد درمانگاه هستند.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی سلسله تامین اجتماعی شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۰۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ کیوان گلابی آذر دبیر اجرایی خانه کارگر شهرستان مهاباد در مراسم تجلیل از کارگران تلاشگر این شهرستان گفت: سه هزار و ۷۹۲ اشتغال پارسال در مهاباد ثبت‌ شد درحالیکه تعهد اشتغال، دو هزار و ۸۱۰ نفر بود و این  یعنی ۱۳۵ درصد تعهدات اشتغالزایی، محقق شده است.

مسئول کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران تأمین اجتماعی شهرستان مهابادهم در این مراسم گفت:مهمترین درخواست کارگران بهبود معیشت کارگران و اجرای ماده 96 قانون تأمین اجتماعی است که هم در مجلس شورای اسلامی و هم در شورای نگهبان تصویب شده است.

رحیم عسگری ساوجبلاغی افزود: بر اساس این قانون به تأمین اجتماعی اجازه داده شده است که سالانه حداقل یک بار نسبت به ترمیم حقوق بازنشتگان با توجه به تورم اقدام شود.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این مراسم با اشاره به نقش خطیر کارگران در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور گفت: حمایت از کارگران و توجه به دغدغه های این قشر مولد موجب رونق و بهره وری در حوزه تولید خواهد شد.

عباسی افزود: هر اندازه بتوان وضعیت خدمات رفاهی و معیشت کارگران را تقویت کرد می توان به پیشرفت کشور و توسعه در حوزه های مختلف امیدوارتر بود.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مهاباد هم گفت: در سال گذشته یکهزار و 200 مورد بازرسی از واحدهای کارگری انجام شد تا موارد خطرزایی که احتمال دارد جان کارگران را  به مخاطره اندازد  بررسی شود.

پیروتی افزود: هر میزان سرمایه گذاری ها روی منابع انسانی در جوامع بیشتر باشد، به همان میزان قادرخواهند بود در توسعه اقتصادی، اشتغال آفرینی و رونق تولید اثربخش باشد.

وی، با بیان اینکه تاکنون 400 نفر از کارگران مقرری بگیر بیمه بیکاری در شهرستان هستند، افزود: یکی از برنامه های اولویت دار در سالجاری، بحث رصد و نظارت بر صدور احکام طبق طرح طبقه بندی مشاغل است  ضمن اینکه ما از کارفرمایان تقاضا داریم که لیست بیمه کارفرماها را بر اساس اشل و کار واقعی که انجام می دهند،تنظیم کنند.

خالد عزیزیان، رئیس هیئت مدیریه کارگران ساختمان هم در این مراسم گفت: انجمن کارگران ساختمانی سه هزارو 500 نفر عضو فعال دارد که ما توانسته ایم در این انجمن کارگرانی را که نیازمند پروانه اشتغال بودند ثبت نام و این افراد را به سازمان فنی حرفه ای معرفی کنیم تا بتوانند پروانه اشتغال دریافت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • وجود ۶۰ هزار کارگر بیمه‌شده در شهرستان رفسنجان
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید