Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@03:41:01 GMT

سرنوشت لژیونرهای اروپایی چه خواهد بود؟

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۱۰۶۵

ساعت 24-این روزها صحبت از پیشنهادات زیاد باشگاه‌های بزرگ به این دو لژیونر فوتبال ایران زیاد شده. دو نفری که در صورت انتقال به تیم‌های بزرگ اروپایی تحول بزرگی در فوتبال ایران ایجاد خواهند کرد.

فصل آینده برای لژیونرهای فوتبال ایران در اروپا می تواند فصل فوق العاده ای باشد. فصلی همراه با چند ترانسفر بزرگ و هیجان انگیز.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها که مهدی طارمی و سردار آزمون از بهترین لژیونرهای فوتبال ایران در اروپا هستند، صحبت از پیشنهادات زیاد باشگاه های بزرگ به این دو بازیکن زیاد شده. همین اتفاق برای چند لژیونر دیگر هم رخ داده اما در این بین ستاره هایی هم هستند که یا هنوز تکلیف شان مشخص نیست یا اینکه جدایی شان از باشگاه های اروپایی تا حدی قطعی به نظر می رسد.

وقتی از لژیونرهای فوتبال ایران حرف می زنیم باید نام علیرضا جهانبخش را در صدر آنها قرار دهیم. گران ترین خرید تاریخ باشگاه انگلیسی برایتون که بعد از آقای گلی در فوتبال هلند به انگلیس رفت و درست چند ماه بعد از اوج گرفتنش در لیگ برتر انگلیس با تعطیلی بازی ها به دلیل شیوع ویروس کرونا روبرو شد. لیگ برتر انگلیس که برگردد جهانبخش دوباره فرصت بازی برای برایتون را پیدا خواهد کرد اما مهم تر اینکه او به واسطه قرارداد پنج ساله با باشگاه انگلیسی همچنان در این تیم حضور خواهد داشت. مگر اینکه مسئولان باشگاه برایتون علیرضا را برای فصل بعد در لیست مازاد قرار دهند. اتفاقی که تا حد خیلی زیادی بعید به نظر می رسد.

سردار آزمون و مهدی طارمی پشت سر جهانبخش دیگر لژیونرهای ما در اروپا هستند که همه سرنوشت جذابی برای آنها متصور هستند. طارمی یکی از کسانی بود که اولین فصل حضورش در فوتبال اروپا با لباس ریوآوه درخشان ظاهر شد و توانست توجه تیم‌ های مختلف اروپایی را هم به خود جلب کند؛ به نظر می ‌رسد جدایی این ستاره ایرانی از تیمش قطعی باشد و باید منتظر حضور طارمی در تیم هایی چون اسپورتینگ و بنفیکا باشیم. البته شنیده می شود او از لیگ انگلیس هم پیشنهاداتی دارد ولی احتمالا در پرتغال بماند و فقط تیم خودش را عوض کند. درباره سردار هم باید اینطور گفت که مثل چند سال گذشته صحبت درباره پیشنهادهای جذاب تیم های مثل ناپولی و لاتزیو زیاد است اما هنوز درباره آینده آزمون نمی توان پیش بینی قطعی کرد. نکته مشخص تا این لحظه فقط همین است که باشگاه زنیت به همین راحتی ها مجوز خروج سردار را نخواهد داد.

ستاره دیگری که امسال عملکرد خوبی داشت، علی قلی‌ زاده وینگر تیم شارلروا بلژیک بود. قلی‌زاده با عملکردش در این تیم بلژیکی توانسته توجه چند تیم فرانسوی را به خود جلب کند و شانس خوبی برای حضور در لیگ فرانسه دارد. قلی زاده فصل گذشت در کنار ستاره ای به نام کاوه رضایی در فوتبال بلژیک مشغول بود. در مورد کاوه هم باید بازگشت به تیم قبلی را به عنوان آینده نزدیک این بازیکن در نظر گرفت. رضایی از کلوب بروژ به صورت قرضی راهی شارلوا شد اما در حال حاضر یکی از بازیکنان جدا شده شارلوا به حساب می آید و به این ترتیب مقصد فصل بعد کاوه به احتمال خیلی زیاد دوباره بروژ خواهد بود.

برادران محمدی هم دیگر لژیونرهای فوتبال ایران در اروپا هستند که به نظر آینده خوبی در پیش دارند. مهرداد در فوتبال پرتغال و با درخشش در ترکیب آوس جایگاه ثابتی پیدا کرده و اگر پیشنهاد خیلی خوبی به باشگاه پرتغالی ارائه نشود مدیران آوس قید مهرداد را نخواهند. میلاد هم که به تازگی از روسیه به بلژیک رفته و برای خنت بازی می کند وضعیتی شبیه به برادرش دارد و بعید است فصل آینده را در تیمی غیر از همین خنت شروع کند. در روزهایی که صحبت هایی در خصوص بازگشت امیر عابدزاده به ایران و ایستادن در دروازه پرسپولیس به جای بیرانوند شنیده می شود، باید گفت عقاب کوچک هم وضعیت خوبی در فوتبال پرتغال و ماریتیمو دارد. پس می توان گفت اگر خبری از بازگشت به ایران نباشد، امیر فوتبال خودش را در پرتغال ادامه خواهد داد. 

با گذر از اللهیار صیادمنش کم فروغ در فنرباغچه و انتقال قرضی این بازیکن به استانبول اسپور، لژیونر بعدی فوتبال ایران در اروپا که نسبت به همه سرنوشت تلخ تری دارد وضعیت برای سامان قدوس چندان مساعد نیست. با نیمه تمام اعلام شدن لیگ فرانسه، آمیان به یک دسته پایین تر سقوط کرد و به این ترتیب قدوس در صورت رسمی شدن این رای و ماندن در آمیان باید فصل بعد برای بازگشت دوباره به سطح اول فوتبال فرانسه تلاش کند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: لژیونرهای فوتبال ایران فوتبال ایران در اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«با مردم»، نماهنگ جدید مهدی رسولی منتشر شد + دانلود

مهدی رسولی از مداحان سرشناس کشورمان نماهنگ «با مردم» را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی رسولی از مداحان سرشناس کشورمان نماهنگ《با مردم》را منتشر کرد و در توضیح‌آن نوشت:

۱. «جدا کردند مردم را ز مولا»

در حکومت شیعه جدایی از مردم، انتخاب امام جامعه نیست؛ بلکه تحمیلی است از بیرون. رهبر شیعی کارش هدایت مردم است. امام اگر بر مسند حکومت می‌نشیند، برای تثبیت توحید و عبودیت در بین مردم است؛ حال چگونه می‌توان تصور کرد جدایی از مردم را انتخاب کند؟ در هر جای تاریخ که امام شیعه از مردم جدا افتاده است، پای آن‌هایی در میان است که از قدرت مردم می‌ترسند.

۲.« او که پای مردم مانده بود»

هدف حاکمیت اسلام، استصلاح مردم است (نامه‌ی ۵۳ نهج‌البلاغه). امام وظیفه ندارد کسی را به بهشت ببرد؛ بلکه وظیفه دارد زمینه‌سازی کند که مردم بهشت را انتخاب کنند و خود به اصلاح نفس خود بپردازند.

امام شیعه آن قدر پای انتخاب مردم می‌ماند که خودشان هدایت را انتخاب کنند. امام شیعه به انتخاب مردم جهت می‌دهد؛ اما هر انتخابی که بکنند، به آن احترام می‌گذارد، حتی اگر آن انتخاب به خانه‌نشینی و شهادت خودش منجر شود: کشته‌ی هدایت شد علی!

هر انتخابی هزینه‌های خودش را دارد؛ چه با امام بودن را انتخاب کنیم و چه دوری از او را. تاریخ به ما می‌آموزد که انتخاب راه حق همیشه کم‌هزینه‌تر است؛ چون هیچ چیزی توی این دنیا نیست که ارزش دوری از علی را داشته باشد!

۳. «امروز اگر گذشت، فردا چه می‌کنی؟»

دوری از امام حق، دوری از انسانیت است. وضعیت امروز دنیا را ببینید تا سخنم هیچ توضیح اضافه‌ای نیاز نداشته باشد. علف‌های هرز، حتی اگر در کشورهای اسلامی باشند، در مقابل اسرائیل ساکتند و دانشجوهای آزاده‌ی امریکایی زیر پرچم حق‌طلبی قدم برمی‌دارند. گویی همه دارند متوجه بیماری تمدن غرب می‌شوند.

و در این بلوا، ماییم که تحت نام علی «برای انسان گرد آمده‌ایم». بدون علی، امروز را هم که از سر بگذرانیم، فردا به پوچی خواهیم رسید. انسان از فطرت خویش جدا نمی‌شود. سرنوشت انسانیت و انسان، بازگشت به اصل خویش است. هیچ راهی جز بازگشت به راه علی و علی‌دوستی نیست.

۴. «ذوالفقار او در غربت است»

از سوی دیگر، در حاکمیت علی نمی‌شود بدون مردم به هدف رسید؛ چرا که اصلاً خود مردم و هدایت مردم است که هدف امام است. اگر دنبال عبرتی از زمانه‌ی أمیرالمؤمنین علیه السّلام برای دنیای امروز می‌گردیم، همین است.

۵. «یا مرتضی علی، با ما چه می‌کنی؟»

مولا، سرنوشت عالم به دست توست. از ما برای رقم زدن این سرنوشت حق استفاده کن.

یا علی، تو بدون مردم کاری را در عالم رقم نمی‌زنی؛ پس ما را وسیله‌ی تحقق هدفت در عالم قرار بده و مردمی را جایگزین ما نفرما.

اماما، ما را به راهی ببر که می‌پسندی. ما بی تو خسته‌ایم؛ فرزندت مهدی را به ما برگردان. 》

در ادامه این نماهنگ را مشاهده می‌کنید:

کد خبر 750190

دیگر خبرها

  • سرنوشت پیرمرد پرحاشیه/ مارکوپولو به استقلال نرسید!
  • قربانی در بازی سرنوشت‌ساز در سقوط
  • سرنوشت عجیب ستاره محبوب نکونام در یونان
  • رده‌بندی جدید لیگ‌های اروپایی؛ سری آ پس از 17 سال در بین دو لیگ برتر اروپا!
  • صعود تیم لژیونرهای ایرانی به فینال لیگ قهرمانان فوتسال اروپا
  • سرنوشت غزه پس از آتش بس چه خواهد بود؟
  • عیدی علیه آبی‌ها در بازی سرنوشت‌ساز
  • مایکل اوون: می‌ترسم لیورپول به سرنوشت منچستریونایتد دچار شود
  • «با مردم»، نماهنگ جدید مهدی رسولی منتشر شد + دانلود
  • حسینی مثل پرسپولیس: نیمه مربیان برای من(عکس)