Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@13:43:40 GMT

مبارزه با دوپینگ به نفع کشتی کشور خواهد بود

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۱۳۹۹

مبارزه با دوپینگ به نفع کشتی کشور خواهد بود

رئیس هیات کشتی فارس گفت: کشتی فرنگی در استان فارس از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، محمد موسایی، رئیس هیأت کشتی استان فارس در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی گفت: در حال حاضر به خاطر وضعیت کرونا فعالیت ورزشی را نمی توانیم انجام دهیم و این موضوع مختص همه جا است و کشتی نیز از آن مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به جایگاه ویژه کشتی فارس به لحاظ حضور قهرمانان در رشته فرنگی، در فرصتی که بدست آمده طبق روال دو سالی که از حضورم در هیأت کشتی استان می گذرد به دنبال تعیین رتبه بندی هیأت های کشتی شهرستان های فارس با نگاه به شاخص ها و کارهای انجام شده هستیم تا در نهایت آمار هیأت کشتی استان را به اداره کل ورزش و جوانان و همچنین استانداری ارائه دهیم.

موسایی افزود: البته سالن های کشتی شیراز به دلیل قدیمی و فرسوده بودن نیاز به تعمیرات و بازسازی دارد که در حال انجام این کار نیز هستیم.

وی در مورد شرایط تمرینات کشتی گیران در استان تصریح کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا امکان حضور کشتی گیران در سالن های ورزشی وجود ندارد و تمامی کشتی گیران به صورت انفرادی و با گرفتن برنامه از مربیان خود تمرین می کنند. کشتی گیران ملی پوش از جمله برادران گرایی و میثم دلخانی برنامه های خود را از کادر فنی دریافت می کنند و تمرینات خود را به صورت شخصی پیگیری می کنند.

وی در مورد حضور کشتی استان در لیگ گفت: در دو سال اخیر لیگ کشتی پایه را در استان برگزار کردیم و امسال نیز فدراسیون برگزاری لیگ منطقه ای را در دستور کار دارد که در آن حضور خواهیم یافت.

موسایی افزود: البته در مورد حضور در لیگ برتر کشتی فرنگی نیز در حال رایزنی هستیم و مقدمات کار نیز انجام شده و امیدواریم که اداره ورزش و جوانان استان نیز از ما حمایت های لازم را داشته باشد.

وی در مورد عملکرد فدراسیون کشتی در 10 ماه گذشته اظهار داشت: در حال حاضر تعامل هیأت با فدراسیون خوب است و امیدوارم که روز به روز بهتر شود، البته کار سخت است و باید به فدراسیون جدید فرصت داد. اما چیزی که برایم بیشتر به چشم آمد این بود که فدراسیون برای انجام برنامه هایش یک زمانبندی را در نظر می گیرد و طبق آن زمان بندی کار را انجام می دهد و هر برنامه ای را که قصد اجرا داشته به خوبی انجام داده و بازسازی و نوسازی خانه کشتی ابراهیم هادی و طرح چرخه انتخاب تیم های ملی از نمونه های بارز آن است. در کل فدراسیون کاری را ابتر نگذاشته و اینطور نبوده که 10 کار را در دست بگیرد و در پایان سال چند کار را نیمه کاره بگذارد.

موسایی در مورد بازسازی خانه کشتی شهید ابراهیم هادی بیان داشت: هنوز نتوانستم از نزدیک شاهد امکانات این خانه کشتی باشم اما چیزی که در عکس ها، فیلم و صحبت های قهرمانان دیده می شد این بود که شرایط خیلی نسبت به قبل بهتر شده و این مجموعه در شأن قهرمانان جهان و المپیک و ملی پوشان است. به نظرم این خانه کشتی یک کار ماندگار برای کشتی بعنوان ورزش اول کشور شد.

رئیس هیأت کشتی استان فارس در مورد چرخه انتخابی تیم های ملی کشتی گفت: هر عقل سلیمی انتخابی را می پسندد و قابل قبول است. ممکن است یک قانون در یک زمان به نفع یک هیأت و در زمانی دیگر به ضرر آن هیأت باشد. اما این یک قانون برای همه است و در درازمدت قطعا به سود کشتی کشور خواهد بود.

وی در مورد اقدامات فدراسیون به لحاظ مبارزه با معضل دوپینگ تصریح کرد: طبق آماری که از فدراسیون منتشر شده امسال تست های دوپینگ بیشتر شده و قطعا این روند باید بیشتر نیز بشود. کشتی گیران باید بدانند به لحاظ دوپینگ هیج جا حاشیه امنیت ندارند و هرچه این اقدامات بیشتر شود در نهایت به نفع کشتی کشور در میادین بین المللی خواهد شد.

وی در مورد طرح فدراسیون کشتی برای گرفتن تعهد از کشتی گیران به جهت عواقب استفاده از مواد نیروزا اظهار داشت: هیچ هیأت کشتی استانی مستثنی نیست و هرکس اشتباه را انجام داده اعم از کشتی گیر مربی و هیأت کشتی مربوطه باید بپذیرند. چراکه همانطور که کشتی گیر افتخار کسب می کند این افتخار برای خودش، مربی و هیأت کشتی است، وقتی هم اشتباهی انجام می دهد تاوان آن را نیز باید تمام آن ها بدهند.

وی در مورد برگزاری رقابت های جام تختی که سال گذشته به میزبانی شهر شیراز برگزار شد گفت: خدا را شکر توانستیم این رقابت ها را به شکل مطلوبی برگزار کنیم و همه مهمانان نیز راضی بودند و تا جایی که می شد سعی کردیم که این مسابقات را به شکل آبرومندی برگزار کنیم. اما باید بگویم در این مورد اداره ورزش و جوانان استان تاکنون تعهدات خود را انجام نداده و دو سوم هزینه از جمله هزینه اسکان، هتلینگ و تغذیه پرداخت نشد و در نهایت شخصا آن را پرداخت کردم، البته می دانم که برای اداره ورزش و جوانان نیز پولی نیامده اما آن ها تعهد کرده اند و امیدوارم که هرچه زودتر این تعهدات انجام شود تا ما بتوانیم کار و برنامه های خود را در سال 99 به خوبی پیش ببریم و کار هیأت نیز دچار مشکل نشود.

موسایی در پایان خاطرنشان کرد: سال 98 یک سال ویژه برای کشتی استان فارس بود چراکه ما در تمامی رده های سنی کشتی فرنگی از نوجوانان تا بزرگسالان هم در رقابت های آسیایی و هم در رقابت های جهانی نماینده داشتیم و کشتی گیرانمان نیز توانستند به مدال دست یابند و عملکرد قابل قبول و خوبی داشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کشتی هیأت کشتی استان هیأت کشتی ورزش و جوانان استان فارس کشتی گیران خانه کشتی رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا از دستگیری بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر آنان در سراسر کشور خبرداد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به اجرای مرحله اول طرح سراسری مبارزه با سارقان مغازه در کشور گفت:‌در جریان این طرح بیش از ۱۵۰ سارق و مالخر از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر و بیش از ۱۵۰ فقره سرقت نیز کشف شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد از سرقت‌های مغازه در مراکز استان‌ها و کلان‌شهرها اتفاق می‌افتد، گفت:  معمولا این سرقت‌ها از سوی سارقان حرفه‌ای صورت می‌گیرد. در همین راستا نیز ما اولین مرحله از طرح مبارزه با سارقان مغازه در استان های سراسر کشور را به مدت سه روز متوالی در هفته اول اردیبهشت ماه سال جاری اجرا کردیم.

اکبری با بیان اینکه از حدود ۱۵۰ سارق و مالخر دستگیر شده، ۳۱ نفر مالخر و ۱۲۱ نفر نیز سارق بودند، گفت:  سرقت از مغازه به جهت داشتن برخی ویژگی ها و وجود اموال باارزش و گران قیمت و سهولت در سرقت نسبت به دیگر سرقت های مشابه همواره در کانون توجه سارقان است.  از جمله تاثیرگذارترین عوامل در گرایش و رویکرد به سرقت مغازه؛ کم توجهی مالباختگان به نکات ایمنی مانند نصب دزدگیر و آژیر خطر، وجود نقص در درها و قفل در ها، پایین بودن ضریب ایمنی، وجود خلاء های قانونی در برخورد با سرقت ، پایین بودن هزینه ارتکاب جرم و ... است.

معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه افزایش ضریب ایمنی مغازه در کاهش وقوع سرقت ارتباط مستقیمی دارد، به صاحبان مغازه‌ها توصیه کرد: استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب مانند دوربین های مداربسته، دستگاهای هشدار دهنده و ... می تواند سارقان را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام بگذارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • کاهش آفت ملخ در زمین‌های کشاورزی با بارش‌های بهاری
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • روایت رستمی از مبارزه با فرنگی‌کار ژاپنی با وجود مصدومیت
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • بازداشت ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد