Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@00:25:13 GMT

ارائه گرنت بین المللی به ۴ استاد و محقق دانشگاه امیرکبیر

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۱۸۶۶

ارائه گرنت بین المللی به ۴ استاد و محقق دانشگاه امیرکبیر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، براساس فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک ایران و ترکیه در تیرماه ۹۸ که منجر به دریافت ۱۶۴ طرح پژوهشی مشترک میان محققان ایرانی و ترکیه‌ای شد، گرنت بین‌المللی توبیتاک ترکیه به سعیده سرآبادانی تفرشی عضو هیات‌علمی دانشکده شیمی، محمدرضا خدابخش محقق پست دکتری دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، داوود حق‌شناس فتمه سری عضو هیات‌علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی و حسام مکی عضو هیات‌علمی دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعطا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرآیند بررسی اولیه مدارک ارسالی توسط کارشناسان انجام گرفت و سپس ۱۳۴ طرح نهایی که به‌ صورت صحیح و مطابق موارد درخواستی ارسال شده بودند در دی‌ماه ۹۸ وارد مرحله داوری شدند.

داوری علمی طرح‌ها در کشور با دعوت از اعضای هیات‌علمی و محققان از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سراسر کشور انجام شد و برای هر طرح ۲ داور منتخب اختصاص یافت. در کشور ترکیه نیز داوری‌ها توسط توبیتاک با اختصاص ۳ داور به هر طرح انجام گرفت.

با جمع‌بندی نظرات داوران هر دو کشور طی فروردین و اردیبهشت ماه، تعداد ۲۲  طرح  مشترک میان پژوهشگران ایرانی و ترکیه‌ای که در لیست داوری هر دو طرف برای انتخاب نهایی توصیه شده بودند، با تصمیم مشترک مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و توبیتاک انتخاب شدند. 

طرح‌هایی که صرفا از جانب یکی از طرفین برای انتخاب توصیه شده بود در لیست نهایی قرار نگرفتند. 

بودجه اختصاص داده‌ شده برای طرح‌های منتخب از سوی توبیتاک برای محقق ترکیه‌ای مبلغ ۱۰۰ هزار لیر و از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای محقق ایرانی ۴۰۰ میلیون ریال تعیین شده است.

کد خبر 4929169 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: ایران ترکیه دانشگاه صنعتی امیرکبیر استاد دانشگاه ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی دانشگاه ها سازمان سنجش امتحانات پایان ترم دانشگاه پیام نور دانشگاه های ایران دانشگاه های علوم پزشکی خوابگاه دانشجویی هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۱۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • تجلیل از ۲ عضو هیات علمی دانشگاه مازندران به عنوان استاد نمونه کشوری
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • محقق حوزه سلامت در خوی با بیش از ۶۰ مقاله بین‌المللی مجری طرح شهر سالم 
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد