Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مهدی طائب، در نشست عملکرد حوزه علمیه در مقابله با صهیونیسم که به همت مؤسسه راهبردی بعثت در سالن جلسات اداره کل تبلیغات اسلامی قم برگزار شد با بیان این که امروزه مبارزه برای قدس جهانی شده است، اظهار کرد: جهانی شدن مسأله قدس امری مسلم است.

رییس قرارگاه عمار ادامه داد: امام خمینی(ره) علمدار دینی شدن مبارزه با اسرائیل است اما امروزه این علم به دست کیست؟ به عبارت دیگر امام خمینی(ره) مبارزه را دینی کرد اما به چه دلیل امروزه مبارزه سیاسی اعلام می شود؟ اگر منشأ این مبارزه حوزه علمیه است اما این عنوان دینی همانند صلات یا خمس ذاتی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه دو نفر از اساتید آیات مربوط به مبارزه با اسرائیل را بیان کردند که اگر از آنها سؤال شود ابتکار شخصی است یا دوره تخصصی در حوزه دیده اند؟ خواهند گفت ابتکار شخصی است؛ به چه دلیل در پایان نامه های حوزوی قدس به عنوان بحثی دینی ترویج نمی شود؟

حجت الاسلام طائب با بیان این که حوزه علمیه در زمینه کرونا انفعالی عمل کرده است، اظهار کرد: آیا در زمینه باز شدن مساجد در حوزه علمیه وحدت نظر وجود دارد؟ برخی می گویند باز شود و برخی می گویند بسته و این اختلاف نظر به دلیل عدم اطلاعات جامع است.

وی ادامه داد: برای بحث صهیونیسم که جهانی شده و کل عالم سیاست روی آن می چرخد تازه در حوزه علمیه دو واحد آن هم در رشته تخصصی اختصاص داده شده، این نشان دهنده عدم روشن شدن ذات قضیه است.

استاد حوزه و دانشگاه با تصریح بر این که حوزه باید در زمینه فلسطین از حالت انفعال خارج شده و هجومی شود، گفت: محتوای علمی در زمینه فلسطین در حوزه علمیه فراوان است و در هیچ جای عالم چنین اطلاعاتی نیست اما تبدیل به اعلان نشده است. به عنوان مثال امام خمینی(ره) فرموده اند «اسرائیل غده سرطانی است» که در زمینه این کلام چه مقدار کار شده و یا سخن گفته شده است؟!

۲۳۲۷۲۱۵

کد خبر 1389840

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مهدی طائب فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۲۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، طلبه‌های جوان مدارس علمیه مازندران و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در سطح استانی و کشوری حائز رتبه‌های برتر شده بودند، در اجلاسیه‌ای که به مناسبت روز استاد در آمل برگزار شد، تقدیر شدند.

دراین مراسم که با حضور معاون امور اساتید حوزه‌های علمیه سراسر کشور در محل دانشکده علوم قرآنی شهرستان آمل برگزار شد، از دو طلبه جوان موفق در المپیاد‌های علمی وپژوهشی کشور و نیز استادان برتر مدارس علمیه مازندران به مناسبت روز استاد تجلیل شد.

مدیر حوزه‌های علمیه مازندران در این مراسم گفت: در این اجلاسیه که در محل دانشکده علوم قرانی شهرستان آمل برگزار شد، بیش از ۲۲۰ نفر از استادان مدرسه‌های علمیه استان حضور داشتند.

حجت الاسلام صدرالله اسماعیل زاده، همچنین به وجود ۳۰ مدرسه علمیه در سطح مازندران اشاره کرد و افزود: بیش از دو هزار طلبه جوان در سطوح مختلف حوزوی در این مدرسه‌ها مشغول به فراگیری و آموزش معارف دینی هستند.

وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه خوشبختانه در سال‌های اخیر حرکت‌های رو به رشدی در حوزه پژوهش مدرسه‌های علمیه مازندران شکل گرفته است، ادامه داد: پژوهش در حوزه از آن خمودگی که در گذشته شاهد آن بودیم خارج شده و می‌توانیم آینده روشنی را برای آن متصور بود.

مدیرحوزه‌های علمیه مازندران با بیان اینکه فضای مناسبی برای تقویت فعالیت‌های پژوهشی در سطح مدارس علمیه فراهم شده است، گفت: ادامه این روند رو به رشد موجب تحول مناسبی در بحث پژوهش حوزه‌های علمیه خواهد شد.

حجت الاسلام اسماعیل زاده همچنین از برگزاری دوره‌های آینده پژوهشی و مدیریت راهبردی ویژه طلاب نخبه استان خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر این مسئله شناسایی طلاب استعداد برتر در مدارس علمیه استان انجام و همچنان ادامه دارد.

وی همچنین از راه اندازی بیش از ۷۰ کانون علمی طلاب در سطح مدارس علمیه استان خبر داد و گفت: به دنبال کیفی سازی فعالیت‌های پژوهشی در سطح مدارس علمیه استان هستیم وضعیت باعث فعال‌تر شدن طلبه‌های جوان برای شرکت درجشنواره‌ها والمپیاد‌های علمی وپژوهشی درسطح استانی وملی خواهد شد.

اعلام حمایت روحانیون مازندرانی از طرح نور
در این اجلاسیه همچنین اساتید مدارس وحوزه‌های علمیه مازندران، اعتراض خود را به بی حجابی اعلام و از طرح نور حمایت کردند.

مدیر حوزه‌های علمیه مازندران همچنین با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، گفت: اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کار‌های ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت‌های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

دیگر خبرها

  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان
  • سازمان‌های مردم نهاد مشارکت بیشتری برای مبارزه با مواد مخدر داشته باشند
  • مراسم تقدیر از استادان برتر حوزه علمیه اصفهان
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن