Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهور با اشاره به تولید کیت‌های تشخیصی مقابله با کرونا گفت: روزانه ۱.۵ میلیون کیت تشخیصی سلولزی و ماهانه ۱.۵ میلیون کیت تشخیصی PCR توسط شرکت‌های دانش بنیان در ایران تولید و صادر می‌شود. ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سورنا ستاری صبح امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با اشاره به فعالیت‌های حوزه دانش بنیان در عرصه تولید کیت‌های تشخیصی ویروس کرونا اظهار داشت:  اکنون کشورمان برای مقابله با ویروس کرونا نیازمند واردات تجهیزات نیست و تمامی نیاز کشور در داخل تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با بیان اینکه نیاز تجهیزات بیمارستان‌ها در عرصه مقابله با کرونا توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید می‌شود گفت: به غیراز موارد اندکی که روزهای نخست شیوع کرونا انجام شد ایران عملا هیچ تجهیزی در راستای مقابله با کرونا وارد نمی‌کند و اکنون تمام تجهیزات بیمارستانی، اتاق‌های icu،  و دیگر بخش‌ها با تلاش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی تولید می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، از صادرات کیت‌های تشخیصی توسط شرکت‌های دانش بنیان خبر دادو گفت:کیت‌ها ی تولیدی در ایران علاوه بر تامین نیاز  کشور، بخشی از آن صادر می‌شود و اکنون 8 شرکت دانش بنیان توانسته‌اند تاییدهای لازم برای صادرات کیت‌های تشخیصی  دریافت کنند.

وی با بیان اینکه اکوسیستم شرکت‌های دانش بنیان در این دوران جواب داده است افزود: اکنون پروژه‌های قابل توجهی از سوی این شرکت‌ها در حوزه دارو، واکسن  و تجهیزات درمانی در حال اجراء است.

ستاری از تولید انبوع کیت‌های تشخیصی مقابله با کرونا توسط شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و افزود: این شرکت‌ها در تولید ماسک، لوازم محافظت کادر درمانی، پرستاری و دیگر دست اندرکاران عرصه مقابله با کرونا نقش تاثیرگذاری داشته‌اند و فعالیت این شرکت‌ها در این حوزه به‌خوبی جواب داده  و در آینده در حوزه‌های تولید دارو و دیگر بخش‌های مقابله با کرونا توسط این شرکت‌ها اجراء می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، با اشاره به تولید کیت‌های تشخیصی سلولزی گفت: در تولید کیت تشخیصی سلولزی ظرفیت تولید یک میلیون عدد در روز در کشور وجود دارد و در تولید کیت تشخیصی PCR نیز ماهانه 1.5 میلیون ظرفیت  تولید فراهم است که ضمن  تامین  نیازهای وزارت بهداشت بخشی از آن صادر می‌شود.

تولید کیت‌های نسل سوم تشخیص ویروس کرونا توسط وزارت دفاع کیت‌‌ ایرانی تشخیص کرونا آماده عرضه جهانی/ تولید 80 هزار کیت تشخیصی در هر هفته کیت تشخیص کرونا در استان کرمان هم تولید شد

وی، با اشاره به سال جهش تولید و نقش شرکت‌های دانش بنیان تصریح کرد: فعالیت‌های گسترده‌ای در عرصه جهش تولید توسط این شرکت‌ها در حال انجام است  و در زنجیره‌های تولید برنامه‌های مهمی در حال اجراء است.

انتهای پیام/190/ش

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توسط شرکت های دانش بنیان مقابله با کرونا کیت های تشخیصی شرکت ها تولید کیت معاون علمی کیت تشخیصی کرونا توسط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۳۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم