Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقی مسکینی روز سه شنبه در نشست پیشگیری از حریق در مراتع و مزارع مراغه افزود: با توجه به آغاز فصل برداشت محصولات زراعی در شهرستان، بکارگیری تمهیدات لازم از سوی دستگاه های خدمات رسان به ویژه منابع طبیعی، هلال احمر، آتش نشانی و محیط زیست برای جلوگیری از وارد آمدن صدمات به مراتع بیش از پیش ضروری است.

وی ادامه داد: اکیپ های تخصصی منابع طبیعی برای پیشگیری و مقابله با حریق در مزارع، روستاها و مراتع باید با تجهیزات مناسب اطفاء حریق، آماده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسکینی اضافه کرد: همچنین اطلاع رسانی روستاییان و عشایر با هدف ایجاد آمادگی برای مقابله با هرگونه حریق عمدی یا سهوی از سوی رسانه های گروهی نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

رییس دادگستری مراغه نیز گفت: ارایه آموزش های لازم،  دیده بانی و هماهنگی با دستگاه های اجرایی و خدمات رسان، برای پیشگیری از مخاطرات در مراتع و مزارع مورد توجه همه نهادها قرار گیرد.

حبیب قنبرزاده افزود: جهاد کشاورزی نیز با متخلفان در زمینه ایجاد حریق های عمدی در مراتع و مزارع که موجب وارد آمدن خسارت های مادی می شود، در قالب تنبیهات قانونی برخورد کند.

دادستان عمومی و انقلاب مراغه نیز در این جلسه گفت: استفاده کامل از ظرفیت سازمان های مردم نهاد به صورت داوطلبانه، می تواند در مقابله با هرگونه پیشآمدهای غیرمترقبه موثر باشد.

نادر نجد افزود: دستگاه های خدمت رسان نیز باید تجهیزات اطفاء حریق و امداد و نجات خود را برای پیشگیری از هرگونه حادثه، به روزرسانی و آماده سازی کنند.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مراغه نیز گفت: ۲ اکیپ آماده با تجهیزات کامل تا ۱۵ خرداد در مراتع  شهرستان آماده خدمات رسانی و امدادرسانی هستند.

ناصر شکری افزود: با وجود مزارع متعدد و مراتع مختلف در این شهرستان، در طول سال گذشته فقط ۲ مورد آتش سوزی روی داده  که با حضور به موقع اکیپ های این اداره به موقع اطفا و از وارد آمدن خسارت پیشگیری شده است.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی مراغه منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی مراغه منابع طبیعی آذربایجان شرقی مراغه منابع طبیعی منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۳۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد

«روح الله ایزدخواه» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم، گفت: «مردمی‌سازی اقتصاد» یک اصل اساسی و مهم است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد. قطعاً مشکلات مهمی مانند «کسری بودجه» از طریق مردمی‌سازی اقتصاد حل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اگر دولت تصور می‌کند که می‌تواند مشکلات خودش را جداگانه حل کند، قطعاً نتیجه نمی‌گیرد، اظهار کرد: احیای منابع مردمی، گسترش شبکه‌های تولید مردمی، صادرات مردمی و مواردی از این دست راهکارهایی است که در چارچوب اقتصاد مردمی می‌توانیم دنبال کنیم. دستورکار اصلی مجلس دوازدهم در یک کلمه باید ایجاد تغییرات اساسی در نظام‌های اقتصاد کلان کشور به سمت «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد.

منتخب مجلس دوازدهم درباره میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، اظهار کرد: شعار سال ۱۴۰۲ یک منطق مهم داشت مبنی بر اینکه مهار تورم از مسیر رشد تولید باشد، اما با وجود تلاش‌هایی که برای تحقق شعار سال انجام شد، اقدامات انجام شده به صورت یکپارچه و منسجم نبود.

وی متذکر شد: ما به اسم مهار تورم به نوعی در کشور تورم ایجاد کردیم که همین مساله باعث شد تولیدکنندگان ضربه ببینند. از سوی دیگر منابع بانکی را قفل کردیم و تسهیلات بانکی یا داده نشد، یا بسیار قطره چکانی داده شد یا به بخش تولید داده نشد و به مسیرهای غیرمولد تزریق شد که مشکلاتی را به همراه داشت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر تحرک بخشی به صادرات خوب نبود، این در حالی است که ما باید بازارچه‌های مرزی، شبکه مویرگی صادراتی و انجمن‌های صادراتی را فعال می‌کردیم که این کارها در سال ۱۴۰۲ آن طور که باید و شاید انجام نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه احیای منابع برای رشد تولید یک راهکار مهم آن است که منابع موجود در کشورمان از جمله ذخایر معدنی، منابع طبیعی، زمین و اراضی، منابع دریایی و سایر منابع کشور باید در قالب مایملک عمومی آزادسازی شود، نه آنکه خصوصی سازی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: ما باید به سمت احیای منابع و گسترش مالکیت عمومی برویم تا شاهد رشد تولید باشیم. در این شرایط زمانی که رشد تولید رخ دهد و از آن طرف سیاست‌های انضباطی در فضای اقتصاد کلان اعمال شود، مهار تورم و رشد تولید محقق خواهد شد، اما متأسفانه چون بعضاً به صورت افراطی و با اسم مهار تورم، منابع را به روی تولید قفل کردیم و سیاست‌های انقباضی را پیاده کردیم، نتیجه لازم را از شعار سال گذشته یعنی مهار تورم و رشد تولید نگرفتیم.

کد خبر 6093088 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • طوفان لحظه‌ای، رگبار و رعدوبرق آسمان اصفهان را فرامی‌گیرد / کاهش ۶ درجه‌ای دما
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی