Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@21:10:57 GMT

مقصر افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو کیست؟

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۳۵۳۲

مقصر افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو کیست؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از رادیو گفت و گو، محمدعلی اسفنانی مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی تهران با برنامه "گفت و گوی اقتصادی" درباره دلالی در اقتصاد ایران و نظام اقتصادی دلال پرور گفتگوی تلفنی کرد.

اسفنانی در آغاز اظهار کرد: دلالی بحث بسیار مهمی در قانون " تجارت " است که متاسفانه در سیستم اقتصادی ایران و حتی گاهی در سیستم های دیگر رنگ عوض کرده و از معنای اصلی خود خارج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی اصطلاح دلالی را می شنویم بیشتر بار منفی آن به ذهن متبادر می شود تا بار مثبت درحالیکه آنچه که قانون "تجارت" از دلالی می گوید جایگاه وسیع و مهم اقتصادی است که در همه کشورهای دنیا وجود دارد و بسیار نقش آفرین است.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی تهران با اشاره به تعریف قانون "تجارت" از واژه دلالی گفت: این قانون، دلالی را یک واسطه گری قانونی بین خریدار و فروشنده در اقصی نقاط کشور و جهان در حوزه های مختلف می داند که جایگاه آن باید تعیین شود.

این مقام مسئول متذکر شد: قانون "تجارت" مصوب سال 1311 است که متاسفانه تا به امروز هیچ اصلاحی در آن صورت نگرفته است درحالیکه اگر جایگاه دلالی در این قانون به روز و مشخص شود شاید به جای اصطلاح دلالی از یک اصطلاح دیگر مانند مجرم و متخلف استفاده شود.

اسفنانی معتقد است که دلالان در بالا بردن قیمت خودرو نقشی ندارند و حضور دلال در حوزه خودرو بی معناست.

وی تصریح کرد: در شرایطی که گردش مالی صنعت خودرو دهها هزار میلیارد تومان در سال است چطور می شود چند نفر دلال آن هم در جمعیت هشتاد میلیون نفری این حوزه را مدیریت کنند؟! به نظر می رسد که یک تبانی وجود دارد اما متاسفانه برخی مسئولان ذیربط در برنامه زنده تلویزیونی اعلام می کنند که قیمت خودرو را چند نفر دلال تعیین می کنند درحالیکه این اصلا قابل قبول و توجیه نیست.

نمی توان کسانی را قیمت خودرو را بالا می برند دلال نامید؛ این افراد قطعاً مجرمند که با تبانی با شرکت های خودرو ساز در اقدامی مجرمانه تولید خودرو را به بهانه نقص قطعه و یا دیگر مسائل کاهش می دهند و عطش خرید خودرو را بالا می برند.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی تهران درمورد انتشار تصاویر خودروهای پارک شده در پارکینگ ها اظهار کرد: ما این هفته به صورت جدی کار بررسی پارکینگها را شروع کردیم، با دادستانی تهران، پلیس اقتصادی نیروی انتظامی و سایر مراجع در ارتباطیم. چندین پارکینگ به ما معرفی شده و به زودی نتیجه بررسی پارکینگها و صحت و سقم مطالب را به اطلاع مردم خواهیم رساند.

اسفنانی گفت: گاهی همه آنچه که در یک تصویر دیده می شود همه واقعیت نیست اما به مردم قول می دهیم صادق باشیم و نتایج پیگیری این موضوع را اعلام کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو قیمت خودرو قیمت گذاری خودرو بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۳۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود
  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم