Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت آمریکا، دوشنبه در جریان نشست مجازی مجمع جهانی بهداشت، سازمان جهانی بهداشت را مقصر تلفات کرونا در جهان دانست، این در حالی است که وی روز یکشنبه، بیماری‌های زمینه‌ای در آمریکا را باعث تلفات بالای کرونا دانسته بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، «الکس ایزار»، وزیر بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده آمریکا، روز گذشته (دوشنبه) در نشست مجمع جهانی بهداشت که به صورت مجازی بر‌گزاری شد، سازمان جهانی بهداشت را به عدم شفافیت در ارائه اطلاعات مربوط شیوع ویروس کرونا متهم کرد و گفت سازمان جهانی بهداشت نتوانست مأموریت اصلی خود یعنی به اشتراک گذاری اطلاعات را در جریان شیوع بیماری کرونا انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه خبری «بلومبرگ»، الکس ایزار در این نشست گفت: «ما باید در مورد دلیل اولیه گسترش ویروس کرونا، روراست باشیم. این سازمان (WHO) نتوانست اطلاعاتی که جهان نیاز داشت را به دست آورد و همین موضوع باعث بسیاری جان خود را از دست بدهند. این اتفاق نباید دیگر رخ دهد.» 

اظهارات وی در این نشست مجازی در حالی مطرح شد که وی در مصاحبه‌ای با شبکه خبری سی‌ان‌ان، روز یک‌شنبه گسترش بیماری‌های زمینه‌ای در آمریکا را باعث تلفات بالای کرونا در این کشور دانسته بود. 

وی در مصاحبه خود روز یکشنبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان عنوان کرد:  «ما عواملی در آمریکا داریم که می‌توانند به بیماری‌های دیگر تبدیل شوند، عواملی مانند، چاقی، دیابت و فشار خون، این حقیقت را نشان می‌دهند که ما خودمان را در خطر ابتلا به بیماری‌های دیگر قرار داده‌ایم.» 

ایزار در مصاحبه با مجری شبکه سی‌ان‌ان روز یکشنبه گفت، دلیل این که تلفات ناشی از کرونا در آمریکا بیشتر بوده این است که درصد بالای بیماری‌های دیگر در میان مردم آمریکا، آنها را در خطر ابتلا به دیگر بیماری‌ها مانند بیماری کرونا قرار می‌دهد. (جزئیات بیشتر)

تاکنون از میان 1 میلیون 550 هزار و 294 مورد مبتلا به بیماری کرونا در آمریکا، بیش از 91 هزار نفر در این کشور بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند. 

ایزار در ادامه صحبت‌های انتقادی خود در نشست مجازی روز دوشنبه به اقدامات آمریکا در زمینه گسترش بیماری کرونا اشاره کرد و گفت اقداماتی که آمریکا انجام داده به همراه اطلاعاتی که در مورد این اقدامات به صورت شفاف ارائه کرده برای مردم جهان سود‌مند خواهد بود. وی همچنین گفت که عملیات‌های سازمان جهانی بهداشت نیز باید شفاف باشد. 

این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نیز روز گذشته در صفحه توئیتر خود عکسی از نامه ارسالی خودش به «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر سازمان جهانی بهداشت منتشر کرد و بار دیگر به این سازمان تاخت.

دونالد ترامپ همچنین روز دوشنبه تهدید کرد که اگر سازمان جهانی بهداشت در بازه زمانی 30 روزه متعهد به انجام اصلاحات نشود، آمریکا برای همیشه بودجه خود برای این سازمان را قطع و در عضویت خود در این نهاد نیز بازنگری خواهد کرد. بر اساس گزارش مجله «فوربز»، آمریکا در سال 2019، 400 میلیون دلار به بودجه سازمان جهانی بهداشت کمک کرد. 

اظهارات این مقامات آمریکایی در حالی مطرح شده‌اند که برخی رسانه‌ها در آمریکا همچنان به عملکرد دولت ترامپ و نحوه پاسخگویی وی به این بیماری انتقاد دارند. سی‌ان‌ان در گزارشی هفته گذشته نوشت با وجود اینکه شمار تلفات در آمریکا روزانه افزایش می‌یابد و در آینده نیز می‌تواند بیشتر شود، اما ترامپ همچنان به انتخابات در ماه نوامبر (آبان ماه) تمرکز دارد. 

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا ویروس کرونا وزیر بهداشت آمریکا سازمان جهانی بهداشت بیماری کرونا سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۳۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز/ عین‌الهی: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است!

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در واکنش به مسمومیت الکلی جمعی از پزشکان در شیراز گفت: ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، به آن عمل هم بکنند. وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است.

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است. بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را  می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این‌‌که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.