Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی شریف اعلم، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: با توجه به اینکه استان گیلان کانون دوم شیوع ویروس کرونا بعد از قم بود بر خود تکلیف دانستیم تا در جریان مبارزه با بیماری کووید ۱۹ و کاهش استرس و ترس در استان گیلان و شهر رشت وارد عمل شویم بر همین اساس ظرف یک روز، پروانه تولید مواد ضدعفونی کننده را اخذ کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طی یک هفته فرمول تولید ژل ضدعفونی کننده، تهیه و یکی از خطوط نیمه جامدات تولید دارو برای تولید این ژل را راه‌اندازی کردیم.

شریف اعلم با بیان اینکه از همان ابتدا روزانه ۴۰ تا ۵۰ هزار تیوپ ۶۰ گرمی تولید کردیم، بیان کرد: تولید ضرب‌الاجلی ژل ضدعفونی کننده دست در کاهش التهاب استان و همچنین کاهش شیوع بیماری موثر بود. با توجه به اینکه سرعت عمل برای رساندن ژل ضدعفونی کننده به دست مردم در اولویت قرار داشت محصولات اولیه در تیوپ‌های سفید و بدون اسم عرضه شد و کمی بعد در محموله‌های بعدی مشخصات ژل روی آن چاپ شد. 

مدیرعامل شرکت گفت: با وجود تولید محلول ضدعفونی کننده، تولید متمرکز ژل ضدعفونی‌کننده دست را در دستور کار قرار دادیم. در حال حاضر بازار اشباع شده و نیاز مردم تامین شده است.

به گفته وی، این خط با توجه به اینکه از پایه الکل محصول تولید می‌شود برای تولید محصول دیگر نیاز به پاکسازی بعدی ندارد. 

وی گفت: با توجه به اینکه برای تولید ژل ضدعفونی‌کننده پیش بینی بودجه نکرده بودیم  از تسهیلات کرونایی صندوق نوآوری و شکوفایی بهره بردیم.

کد خبر 4927669 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی ویروس کرونا تولید شرکت دانش بنیان ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی تولید فناوری فضایی فناوری نانو اینترنت نوآوری گوشی هوشمند هوش مصنوعی محمد جواد آذری جهرمی زلزله کووید 19 ژل ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۴۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، مناسب‌ترین بستر برای بالا بردن شناخت کشورهای شرق آفریقا به‌ویژه تانزانیا از محصولات و دانش بومی ایرانی حضور در این نمایشگاه ست.

قرار داشتن تانزانیا در حاشیه اقیانوس هند و دسترسی آسان و نزدیکی آن به مهمترین مناطق اقتصادی غرب آسیا و به خصوص خلیج فارس از جمله مزیت‌های نسبی تجارت با تانزانیا برای تجار ایرانی محسوب می‌شود.

اقلام عمده صادراتی ایران به تانزانیا شامل قیر نفت و سایر موم پارافین ها، سیمان سفید پرتلند، ظروف چدنی، خمیرهای غذایی پخته نشده، مخلوطهای قیری براساس آسفالت طبیعی، مخزن، سیمان کلینکر و وازلین گرید دارویی است.

هیأت تجاری تانزانیا با حضور در خانه نوآوری و فناوری ایران از توانمندی صادراتی شرکتهای ایرانی شگفت زده شدند.

امیرحسین میرآبادی، رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آفریقا را از اهداف اصلی برای توسعه همکاری دانست.

وزیر تجارت تانزانیا در این بازدید ضمن اعلام آمادگی خود جهت انتقال تکنولوژی میان ایران و تانزانیا افزود: ما از تجربیات شرکت‌های ایرانی استفاده خواهیم کرد و به‌دنبال رابطه تجاری بهتری میان ایران و تانزانیا هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ما نمی توانیم به‌تنهایی تولیدات خود را بالا ببریم در این راستا توسعه الزامی است و به همین دلیل دنبال همکاری‌های هرچه بیشتر با ایران هستیم و پیشنهاد برگزاری رویداد نمایشگاهی تخصصی در کشور تانزانیا با حضور شرکت های توانمند دانش بنیان ایرانی را برای عرضه به تجار تانزانیا و مقامات و بازرگانان کشورهای آفریقای شرقی را در سال جاری را دادند.

کد خبر 6092130

دیگر خبرها

  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه