Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رئیس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس از اشغال فرکانس‌های باند ۷۰۰ و ۸۰۰ توسط سازمان صدا و سیما که موجب کاهش پهنای باند، این سرمایه ملی شده، انتقاد کرد.

رمضانعلی سبحانی فر با اشاره به مناقشه ایجاد شده بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان صدا و سیما بر سر آزادسازی فرکانس باند  ۷۰۰ و ۸۰۰  از سوی صدا و سیما که منجر به افزایش سرعت و کیفیت اینترنت تلفن همراه مردم می‌شود، اظهار کرد: مجلس هر ساله در آستانه قانون بودجه به این مهم می‌پردازد ولی متأسفانه حکم مجلس برای آزادسازی این فرکانس‌ها از جانب صدا و سیما در صحن مجلس رأی نیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین و خوشاب در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: در حال حاضر ضرورت دارد وزارت ارتباطات و سازمان صدا و سیما در خصوص این فرکانس‌ها به توافقی به نفع مردم برسند تا بتوانیم از گسترش پهنای آن استفاده کنیم.

سبحانی‌فر یادآور شد: توزیع و اختیار فرکانس‎ها طبق قانون از وظایف وزارت ارتباطات است لذا اگر در گذشته به هر دلیلی فرکانسی در اختیار صدا و سیما قرار گرفته، امروز در شرایط تعطیلی‌های ناشی از کرونا که نیاز به پهنای باند بیشتری در کشور وجود دارد، این فرکانس‌ها باید به وزارت ارتباطات بازگردد.

وی با بیان اینکه این فرکانس‌‎ها زمانی مورد استفاده صدا و سیما قرار می‌گرفت که این سازمان از سیستم آنالوگ استفاده می‌کرد، اضافه کرد: اما امروز سیستم مورد استفاده در صدا و سیما دیجیتال است؛ بنابراین در شرایطی که نیاز به فرکانس باند  ۷۰۰ و ۸۰۰ ندارد، باید برای توسعه پهنای باند کشور که یک مسئله ملی است، آن‌ها را در اختیار وزارت ارتباطات قرار دهد.

رئیس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: ضرورت دارد هرچه سریع‌تر در این خصوص نشستی برای توافق بین طرفین برگزار و صدا و سیما علت عدم واگذاری این فرکانس‌های بلا استفاده را تشریح کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا صدا و سیما مجلس شورای اسلامی فرکانس های اینترنت سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی وزارت ارتباطات فرکانس ها صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۵۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین درخواست وزارت ارتباطات برای رفع فیلترگوگل‌پلی/ رونمایی ماهواره‌های جدید تا یکی دو ماه دیگر

قدس آنلاین: عیسی‌زارع پور امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: برای سومین بار درخواست رفع محدودیت و فیلتر سرویس "گوگل پلی" را در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مطرح کردیم و امیدواریم دوستان همراهی کنند و بررسی کنند تا از گوگل پلی رفع فیلتر شود.

وزیر ارتباطات آذرماه سال گذشته در گفتگو با قدس آنلاین قول داده بود که برای سوم با وجود عدم موافقت کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با رفع فیلتر این سرویس درخواست برداشته شدن محدودیت دسترسی به آنرا ارائه دهد.

او امروز گفت که این درخواست را پیش از عید ارائه داده و منتظر نظر اعضای این کارگروه است. مرجعی که پیشتر گفته بود دولت در ان دست بالا را ندارد و از  ۱۳ نفر در این کارگروه عضو هستند، شش نفر آنها وزرای دولت هستند، و بقیه یک نفر نماینده مجلس به همراه رئیس سازمان صدا و سیما، فرمانده کل انتظامی کشور و دادستان کل و دو عضو دیگرند، و تأکید کرده بود  بهتر است از بقیه اعضای این کارگروه هم سوال کنید که چرانظرشان مخالف است.

وی همچنین گفت: امسال برنامه‌ریزی‌هایی فراوانی درخصوص ماهواره‌ها انجام داده‌ایم که هم در ساخت ماهواره و هم در پرتاب، رویدادهای فضایی متعددتری را نسبت به سال گذشته داشته باشیم که ظرف یکی دو ماه آینده اولین رویدادها هم در مورد رونمایی از ماهواره‌های جدید و هم پرتاب آنها اتفاق خواهد افتاد.

وی همچنین با اشاره به اینکه تا کنون بیش از ۷ میلیون خانوار و بیش از یک‌سوم کشور تحت پوشش قرار گرفته است و هدفگذاری ما این است که امسال حداقل به ۱۴ میلیون خانوار تحت پوشش برسیم.

زارع‌پور افزود: هدفگذاری دیگری که کرده‌ایم این است که حداقل دو میلیون از این خانوارها، مشترک و متصل شوند در حال حاضر حدود نیم میلیون خانوار متصل هستند و حدود ۴۰۰ نفر فقط فیبر می‌گیرند برخی هم روی فیبر وی دی اس ال گرفته‌اند اما مشترکین فیبر امسال حداقل ۴-۵ برابر خواهد شد.

زارع پور بیان کرد: هدفگذاری که کرده‌ایم کار بسیار سختی است فرض کنید در طی ۱۰ سال ۴۰۰ – ۵۰۰ هزار نفر و ما می‌خواهیم طی یکسال این را ۵ برابر کنیم که انشاالله این اتفاق با همکاری خوب شهرداری‌ها، مسئولین محلی در شهرها و مردم رقم خواهد خورد.

انتهای پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • راه‌اندازی شبکه ملی روستا در صدا و سیما
  • خبرخوش رئیس صدا و سیما درباره حق‌پخش فوتبال
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • سومین درخواست وزارت ارتباطات برای رفع فیلترگوگل‌پلی/ رونمایی ماهواره‌های جدید تا یکی دو ماه دیگر
  • طرح «ایران دیجیتال» در کردستان اجرا می‌شود
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود