Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ساوه شمشکی سرمربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی در گفت و گو با  خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: در تمام رشته‌های اسکی تیم‌های ملی عقب‌گرد داشته اند. ملاک ارزیابی اسکی رقابت‌های معتبر دنیا از جمله قهرمانی جهان و رقابت‌های انتخابی المپیک است. اسکی بازان ترکیه در دوره‌های قبلی از ما ضعیف‌تر بودند، اما در المپیک زمستانی ۲۰۱۸ در اسکی صحرانوردی ۲ سهمیه کسب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در بخش آقایان به مشقت توانستیم یک سهمیه برای المپیک ۲۰۱۸ کسب کنیم.

او در ادامه عنوان کرد: فدراسیون اسکی دوست دارد نفراتی روی کار باشند که بله قربان گو باشند، اما امثال من که نظرات فنی خود را با صراحت بیان می‌کنند  جایگاهی در فدراسیون ندارند و از من خوششان نمی‌آید. من حاضرم هیچ فعالیتی در فدراسیون نداشته باشم، اما بله قربان نگویم.

مدرک مربیان تیم ملی اسکی صحرانوردی زیر دیپلم است

او درباره شرایط فنی کادرفنی تیم ملی اسکی صحرانوردی گفت: مدرک تحصیلی گلناز ساوجی، محمدتقی شمشکی و احمد کاویان مربیان تیم ملی اسکی صحرانوردی در بخش بانوان، جوانان و بزرگسالان زیر دیپلم است. مربی که علم تمرین ندارد چگونه می‌تواند به بازیکنی که ۳ دوره در المپیک حضور داشته مشاوره بدهد. وزارت ورزش باید روی انتخاب مربیان نظارت داشته باشد.

حسین ساوه شمشکی اظهار کرد: زمانی که مسئولان یک فدراسیون فنی نباشند این ضعف به تمام عوامل حاضر در این رشته سرایت می‌کند. وقتی افتخاری رئیس فدراسیون یک ورزشکار حرفه ای اسکی نبوده، پس باید یک مدیر فنی خوب باشد. زمانی که ریاست فدراسیون از مشاوره‌های ضعیف استفاده می‌کند، کادرفنی هم دچار ضعف می‌شود. عبدی افتخاری رئیس فدراسیون سررشته و تجربه فنی از اسکی ندارد و نمی‌تواند از نظر فنی به تیم ملی کمک کند. او باید از مشاوره‌های کمیته فنی استفاده کند که اعضای آن هم از نظر فنی بسیار ضعیف هستند.

سرمربی سابق تیم ملی اسکی بیان کرد: سرمربی تیم ملی بانوان اسکی صحرانوردی شب قبل از ارائه برنامه به تیم ملی با یکی از دوستان من تماس‌ گرفت و درخواست تنظیم برنامه برای تیم ملی کرد. برای من سوال است که چگونه یک شبه می‌توان برای تیم ملی یک کشور برنامه سالیانه نوشت. بیرامی نفر اول دختران است که از نظر زمانی نسبت به ورزشکار جوانان زیر ۱۸ سال ترکیه عقب‌تر است.  این عملکرد نشان می دهد که ورزشکاران بزرگسال کشورمان از جوانان رقبای ما ضعیف تر هستند. 

او گفت: در رده سنی جوانان کشورمان در المپیک ۲۰۲۰ تنها ۲ نماینده داشت. اسکی باز آقایان کشورمان  ۱۴ دقیقه با نفر اول اختلاف زمانی داشت، اما در المپیک قبلی بازیکنان ما ۶ دقیقه با نفر اول اختلاف داشتند.

جوانان ملی پوش با تجهیزات قرضی راهی المپیک شدند

ساوه شمشکی اظهار کرد: فرنوش شمشکی برادرزاده من به المپیک جوانان اعزام شد. فرنوش شمشکی از نظر فنی بسیار ضعیف بود و فدراسیون به او اعلام کرد که اگر با من تمرین کند اجازه حضور در المپیک جوانان را به او نمی‌دهد. شمشکی در رقابت‌های المپیک جوانان فقط توانست به خط پایان برسد و به نتیجه هیچ توجهی نشد.   طبق قانون فدراسیون‌ اسکی موظف است که لوازم و تجهیزات اسکی را در اختیار ورزشکار قرار بدهند. ورزشکار المپیک جوانان با لوازم قرضی راهی المپیک شد، در صورتی که فدراسیون وظیفه خریداری تجهیزات را بر عهده دارد.

او اظهار کرد: فدراسیون در رشته اسکی صحرانوردی به مدت ۲ سال است که نتوانسته برای سید ستار صید نفر اول این رشته  اردو برگزار کند. سید ستار صید ۳ دوره در المپیک حضور داشته است و سال ۲۰۱۸ بهترین نتیجه اسکی ایران را کسب کرد. از سال ۲۰۱۸ تاکنون نتوانستند حتی یک اردو قابل قبول برای او برگزار کنند. کادرفنی تیم ملی صحرانوردی از نظر فنی از سید ستار صید ضعیف‌تر است و حرفی برای گفتن ندارد.  

سرمربی سابق تیم ملی اسکی صحرانوردی عنوان کرد: در سال ۲۰۱۸ در مسابقات  ترکیه ۲ ورزشکار المپیکی این کشور از نظر زمانی از سید ستار صید عقب‌تر بودند، اما پارسال اسکی باز ما در مسافت ۱۵ کیلومتری ۳ دقیقه از آن‌ها عقب‌تر بود. باید برای این ورزشکار برنامه ریزی بسیار خوبی انجام بشود نه اینکه او را به حال خودش رها کنیم. ما ورزشکاران خودمان را با کشور‌های در سطح خودمان از جمله ترکیه و ارمنستان مقایسه می‌کنیم. این کشور‌ها سال به سال در حال پیشرفت هستند و نمی‌گذارند رقبا جایگاه آن‌ها را در اسکی بگیرند.

او در پایان بیان کرد: آقایان فقط به فکر سفر خود هستند و اصلا شرایط بازیکنان را در نظر نمی‌گیرند. فدراسیون در بخش  استعدادیابی اسکی صحرانوردی عملکرد مناسبی داشته است. ما غیر از سید ستار صید با ۳۳ سال در اسکی صحرانوردی ورزشکار دیگری نداریم.

بیشتر بخوانید: سُر سُره بازی روی خط سقوط/ با اسکی از انهدام فامیل بازی تا در آمد زایی پول سازی!

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون اسکی تیم ملی اسکی ایران حسین ساوه شمشکی تیم ملی اسکی صحرانوردی المپیک جوانان سید ستار صید نظر فنی نفر اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۵۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ژیمناستیک ایران موفق شد اتفاقی تاریخی رقم بزند و برای اولین بار سهمیه المپیک را کسب کند. مهدی الفتی که پیش از این در بازی های آسیایی هانگژو موفق شده بود به مدال نقره دست پیدا کند این بار سهمیه المپیک پاریس را به دست آورد؛ آن هم در شرایطی که اگر اینچه درگاهی ریاست فدراسیون ژیمناستیک را بر عهده نداشت او به مسابقات کسب سهمیه اعزام نمی‌شد. این اعزام در شرایطی انجام شد که ژیمناستیک ایران به دلیل برخی اتفاقات دچار تلاطم شده بود و حضور افراد غریبه با ژیمناستیک در این فدراسیون، لطمات زیادی به این رشته پایه و مادر وارد کرده بود.

فراموش نکردیم روزگاری بود که حتی در مسابقات کسب سهمیه هم شرکت نمی‌کردیم چرا که مسئولان وقت فدراسیون ژیمناستیک اعتقاد داشتند ژیمناست‌های ایرانی استعدادی در این رشته ندارند و هزینه کردن برای کسب سهمیه المپیک، یک سیاست اشتباه است.

اینچه درگاهی از سال 1396 که ریاست فدراسیون ژیمناستیک را بر عهده گرفته تا به امروز موفقیت های زیادی برای این رشته رقم زده است. او با وجود سنگ اندازی های زیادی که مخالفانش انجام دادند ثابت کرد که می‌توان در ژیمناستیک هم صاحب مدال شد. فراموش نشود ژیمناستیک رشته ای است که بر خلاف رشته های دیگر که برای کشورمان مدال آور بوده‌اند در همه کشورهای دنیا دارای جایگاه ویژه ای است و در چنین شرایطی شانس کسب موفقیت بسیار کم است.

امروزه حتی مخالفان اینچه درگاهی هم اعتقاد دارند که او توانسته ژیمناستیک ایران را به اعتلا برساند. نکته‌ای که باید مسئولان ورزش کشور در نظر بگیرند سمپاشی کسانی است که از نتیجه انتخابات فدراسیون ژیمناستیک در 24 اردیبهشت واهمه دارند. آنها با ارائه اطلاعات اشتباه، تلاش می‌کنند روی تصمیمات وزارت ورزش تاثیرگذار باشند. به عنوان مثال آنها ابتدا اعلام کردند که الفتی جایگاه هشتاد و چهارم در رنکینگ فدراسیون جهانی دارد و اصلا از ابتدا هم شانسی برای کسب سهمیه المپیک نداشته است. در ادامه که این دروغ آنها با کسب سهمیه االمپیک نقش بر آب شد گفتند که الفتی از طریق ویلدکارت موفق به کسب سهمیه شده است. این دروغ پراکنی آنها فقط به یک دلیل خاص است. اینکه با حضور اینچه درگاهی در فدراسیون ژیمناستیک، آنها نمی‌توانند از او سهم‌خواهی کنند.

باید امیدوار بود انتخابات فدراسیون ژیمناستیک با حضور هر 3 کاندیدا برگزار شود؛ در غیر این صورت اتفاقات تلخی نه تنها برای ژیمناستیک که برای ورزش کشور رخ خواهد داد.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899175

دیگر خبرها

  • شجاعی: علت پشت کردن بازیکنان به تیم ملی والیبال باید روشن شود/ کسب سهمیه المپیک شرط دارد
  • خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی | کار سرمربی ایران سخت شد!
  • جمالپور: حق کشتی فرنگی خوزستان داشتن ۲ مربی در المپیک است
  • برگزاری نشست کمیسیون‌ ورزشکاران و مربیان فدراسیون دوومیدانی
  • نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران
  • پائز: قلب بازیکنان را می‌خواهم
  • پائز: المپیکی شدن ایران اصلا یک رویا نیست
  • با این سرمربی خیلی به حضور در المپیک خوش‌بینم
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • تقوی: خوشحالی و رضایت مردم از والیبال از همه چیز مهم‌تر است