Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@12:12:21 GMT

احداث بزرگراه ها باید پیوست اجتماعی داشته باشد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۵۵۶۷

احداث بزرگراه ها باید پیوست اجتماعی داشته باشد

خراسان شمالی- سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی گفت: یکی از دغدغه ها در اجرای بزرگراه، بویژه در مسیر بجنورد-جنگل گلستان، عبور روستاییان از عرض جاده است که این امر مخاطراتی را برای این عابران به دنبال دارد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی، محسن محمدی در نشست کمیسیون ایمنی حمل و نقل وسوانح رانندگی خراسان شمالی با بیان اینکه اجرای جاده ها و بزرگراه ها باید پیوست اجتماعی داشته باشد، گفت: در اجرای جاده ها، علاوه بر ایمنی ترددها، باید نیازهای مردم روستاهای مسیر هم مورد توجه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محوریت در ساخت جاده ها، تامین و ارتقای ایمنی ترددها است البته در این زمینه باید مخاطرات تردد عرضی از جاده که توسط روستاییان انجام می شود مورد توجه باشد.

محمدی با بیان اینکه روستاییان مسیر بزرگراه بجنورد- جنگل گلستان برای تامین معاش، ناگزیر از تردد عرضی هستند گفت: قرار است در این زمینه کمیته ای متشکل از راهداری و حمل و نقل جاده ای، راه و شهرسازی، فرمانداری ها و مدیریت دفتر فنی استانداری ایجاد و نسبت به بررسی و تصمیم گیری اقدام کنند.

وی افزود: این کمیته قرار است تا ۱۰ روز آتی راهکارهای رفع مشکلات محور آشخانه - جنگل گلستان را به لحاظ حقوقی و فنی با هدف تسهیل بهره برداری بهینه از بزرگراه مورد بررسی قرار دهد.

محمودرضا معموری، فرماندار شهرستان مانه و سملقان نیز در این جلسه با تاکید بر لحاظ شدن مسائل اجتماعی در اجرای پروژه های بزرگراه، تردد اهالی روستای چمن بید از بزرگراه را از دغدغه ها عنوان کرد و گفت: نباید نسبت به مطالبات مردم روستا بی تفاوت بود باید با اجرای طرح ها همانند زیر گذر مشکلات این اهالی را حل کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی هم در این نشست بالا بودن شمار حادثه های ترافیکی در محورهای روستایی را از دغدغه های این اداره کل برشمرد، گفت: سال گذشته خراسان شمالی به لحاظ تلفات سوانح رانندگی در جاده‌های برون شهری در جایگاه پنجم استان های کشور قرار داشت اما جایگاه این استان در شمار تلفات سوانح در محورهای روستایی در ردیف ۲۵ استان‌های کشور بود که وضعیت بحرانی این محورها به دلیل اینکه کارکرد این محورها عملا فراترازسرویس دهی به چندروستا بوده،همواره باچالش جدی همراه است.

جعفر شهامت افزود: شمار کاربران محورهای روستایی استان بالا است، یک محور روستایی در اصل به عنوان یک محور منطقه ای مورد استفاده اهالی چند روستا است از این رو تردد ها عملاً در حد یک محور اصلی در جریان است و تناسبی با زیرساخت ها ندارد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عرض جاده جاده بجنورد جنگل گلستان خراسان شمالی حمل و نقل جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۵۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت

به گزارش همشهری آنلاین، هادی حق بین در مورد سرانجام ساخت آزادراه شهید شوشتری و رایزنی با محیط زیست برای اجرای فاز دو این آزاد راه، گفت: برای ساخت فاز اول بخش زیادی از معارضین پروژه رفع شده است و به صورت جزئی کماکان معارض مانده؛ اما تأثیر چندانی بر روند اجرای پروژه نمی‌گذارند.

او با بیان اینکه تمام جبهه‌های کاری پروژه ساخت آزادراه شهید شوشتری فعال است، اظهار کرد: امسال فاز اول این آزادراه را به عنوان یک پروژه اثرگذار در جریان بهبود ترافیک تقدیم مردم خواهیم کرد؛ البته اتصال آزادراه به بزرگراه هجرت نیز باید انجام شود و این پروژه نیز آغاز شده است و امید است تا پایان سال این پروژه تکمیل شود.

حق بین در مورد سرانجام نامه شهرداری تهران به سازمان محیط زیست برای عبور تونلی از زیر جنگل‌های سرخه حصار نیز افزود: متأسفانه هنوز بازخوردی در این زمینه از سوی سازمان دریافت نکردیم؛ اما در بازدید نوروزی، خدمت رئیس جمهور این موضوع را عرض کردم که امید است ایشان نیز تأکیدی کنند تا مسئله فاز دوم آزادراه شوشتری حل شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد اثرگذاری که ساخت این آزادراه بر روی جریان ترافیکی تهران خواهد داشت، گفت: پروژه شهید شوشتری یک پروژه ملی است؛ چراکه تهران به دلیل اختلاف ارتفاعی ۹۰۰ متری که از شمالی‌ترین نقطه شهر تا جنوبی ترین نقطه شهر دارد و همچنین شرایط توپوگرافی خاصی که دارد؛ این امکان را نمی‌دهد که در شمالی‌ترین نقطه تهران که شاهد کوه‌ها و ناهمواری‌هایی هستیم، کمربندی شمالی را به راحتی اجرا کنیم و این درحالی است که ما در تهران کمربندی غربی و جنوبی داریم؛ اما فاقد کمربندی شرقی هستیم و کارکرد شوشتری به عنوان کمربندی شرق تهران است.

او تأکید کرد: بسیاری از خودروهای سنگین و سبک برای این که از جنوب تهران به استان های شمالی بروند از شرق تهران طی مسیر می کنند و چون مسیری کمربندی ندارند، از بزرگراه بسیج استفاده می‌کنند که سبب استهلاک معابر و همچنین ترافیک بسیار سنگین و ایجاد آلودگی می‌شود. بنابراین احداث این بزرگراه از ضروریات شهر تهران است.

حق بین ادامه داد: با احداث این پروژه حدود یک و نیم درصد از ترافیک کل شهر تهران کاهش می‌یابد و در منطقه شرق حدودا پنج درصد ترافیک را کاهش می‌دهد و یک روان سازی مناسبی برای بزرگراه بسیج و کل شبکه دربر خواهد داشت و موجب رضایتمندی شهروندان، کاهش آلودگی، کاهش مصرف سوخت و موضوعات دیگر می شود و به همین دلیل ضرورت دارد این پروژه به سرعت احداث شود.

کد خبر 847208 منبع: ایسنا برچسب‌ها ترافیک - شهری بزرگراه تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • احداث ۴۶۲ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در آذربایجان غربی
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • اجرای عملیات احداث وتکمیل کمربندی آران و بیدگل به طول ۴۶ کیلومتر
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود
  • ضرورت رفع نقص پل های عابر مکانیزه در تهران
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی