Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه سیاست؛ اواخر مرداد سال گذشته بود که خبر بازداشت دو نماینده مجلس به اتهام اخلال در بازار خودرو در فضای رسانه‌ای منتشر شد؛ «فریدون احمدی» و «محمد عزیزی» نمایندگانی بودند که خبر بازداشت آنان رسانه‌ای شد اما پس از چند روز به قید وثیقه آزاد شدند. (اینجا بخوانید)

تا اینکه فریدون احمدی روز گذشته در نطق میان دستور خود در مجلس شورای اسلامی مطالب بی‌اساسی را علیه قوه قضائیه مطرح کرد که اظهارات وی کاملاً نشان دهنده آن بود که جرم وی و محمد عزیزی در اخلال بازار خودرو قطعی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمان زیادی از این موضوع نگذشت تا اینکه غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری امروز خود اعلام کرد که محمد عزیزی و فریدون احمدی به جرم معاونت در اخلال در نظام توزیعی به ۶۱ ماه حبس تعزیری محکوم شدند.

فارغ از این ماجرا باید به یک مسئله عجیب توجه کرد که محمد عزیزی مدت اندکی پس از اینکه خبر اتهام وی به اخلال‌گری در بازار خودرو مطرح شد، به عنوان عضو هیئت تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران انتخاب شد که دو شرکت بزرگ‌خودرو سازی کشور یعنی ایران خودرو و سایپا زیر مجموعه سازمان گسترش هستند. این انتخاب به معنای آن است که کسی که متهم به اخلال در بازار خودروست، به عنوان عضو تحقیق‌کننده از سازمان بالادستی شرکت‌های خودروسازی انتخاب می‌شود!

در این میان این بحث به میان می‌آید که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دوره دهم حتی در تعیین اعضای هیئت‌های تحقیق و تفحص هم کوچک‌ترین توجهی به سوابق و عملکرد آن افراد نداشتند و یا با علم و توجه به آن سعی داشتند تا چنین اشخاصی در هیئت‌های تحقیق و تفحص حضور داشته باشند که همین امر نشان می‌دهد هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان و ساختار مجلس شورای اسلامی در بُعد نظارت و شفافیت کاملاً ناکارآمد است.

به هر صورت مجلس دهم روزهای پایانی خود را می‌گذراند و چشم امید مردم به تشکیل مجلس جدید است چرا که منتخبان این دوره برنامه‌های زیادی برای تحول ساختاری مجلس دارند و بر این باورند که مجلس باید تحول را از خودش آغاز کند تا بتواند در بخش‌های دیگر کشور تغییرات مثبتی را به وجود آورد.

منتخبان مجلس یازدهم در برنامه اصلاح ساختاری مجلس باید به کارآمد کردن هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان و همچنین نحوه تعیین اعضای هیئت‌های تحقیق و تفحص هم توجه جدی داشته باشند و بتوانند بر اساس وعده‌هایی که داده اند نظارت را به صورت برخط در مجلس شورای اسلامی در دوره یازدهم به اجرا برسانند.

کد خبر 4929667

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامحسین اسماعیلی قوه قضائیه مجلس یازدهم فریدون احمدی محمد عزیزی مجلس شورای اسلامی مجلس شورای اسلامی حجت الاسلام حسن روحانی مجلس یازدهم شورای نگهبان ایالات متحده آمریکا خبرگزاری مهر ویروس کرونا ایران جمهوری اسلامی ایران نیروی دریایی ارتش علی لاریجانی مجلس برجام رژیم صهیونیستی مجلس شورای اسلامی تحقیق و تفحص بازار خودرو محمد عزیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب

.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به استناد بند (۳) و تبصره (۳) ماده (۱۰) قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی مصوب ۱۳۹۴ مجلس شورای اسلامی و بر اساس مصوبه جلسه ۱۴۰۳/۱/۲۸ کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب مبنی بر انتخاب هیئت نظارت بر انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی برای حضور در کمیسیون و تعیین تاریخ برگزاری انتخابات، بدین وسیله از دبیران کل احزاب ملی و استانی جهت شرکت در انتخابات دعوت می‌شود.

برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به قانون، دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی به شرح زیر است:

دبیران کل داوطلب می‌توانند به مدت پنج روز از روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۹ تا روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۳ با مراجعه به سکوی وزارت کشور یا مراجعه حضوری به اداره کل سیاسی وزارت کشوربرای نام نویسی اقدام کنند.

بررسی و اعلام نظرهیئت نظارت در خصوص داوطلبان از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۲ تا روز چهار شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۶ انجام و اسامی نامزد‌ها در سکوی اطلاع رسانی وزارت کشور منتشر خواهد شد.

معترضان نسبت به تصمیمات هیئت نظارت ۲ روز فرصت دارند تا از روز شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ تا روز یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۰ اعتراض خود را ثبت کنند.

کمیسیون احزاب ظرف مدت ۴۸ ساعت از روز دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳۱ تا روز سه شنبه ۱۴۰۳/۳/۱ به اعتراضات رسیدگی و نتیجه نهایی را به هیئت نظارت اعلام می‌کند.

انتخابات روز پنج شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۰ (انتخابات احزاب ملی راس ساعت ۰۹:۰۰ صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت ۱۴:۰۰ بعدازظهر) در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

هیئت نظارت از تاریخ برگزاری انتخابات به مدت سه روز در خصوص شکایات واصله رسیدگی و اعلام نظر می‌کند.

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • وکیل: مقابل بی‌نظمی و اخلال در فوتبال می‌ایستیم
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • رسیدگی قضائی به اخلال ۶۰۰۰ میلیارد ریالی در نظام اقتصادی
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود