Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، هر کسب‌وکاری برای بقا در بازار رقابتی امروز، باید کانال ارتباطی پایداری با مشتریان خود فراهم کند. در حالی‌که اکثر سازمان‌های بزرگ مجهز به جدیدترین سیستم‌های تلفن سازمانی هستند، بسیاری از مشاغل کوچک دارای کانال ارتباطی مدرن و کارآمد نیستند. در نتیجه مدیریت تماس‌ها و حفظ ارتباط درون و برون‌سازمانی امری دشوار برای این مشاغل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرساخت‌های تلفن ثابت در سازمان‌های بزرگ به دلیل نیازمندی‌های گسترده منابع (نظیر تجهیزات و سرور)، گزینه مناسبی برای کسب‌وکارهای کوچک و استارتاپ‌ها نیست. به دلیل انعطاف‌پذیری و مقرون به‌صرفه بودن تلفن‌های ثابت ابری، روزبه‌روز کسب‌وکارها و استارتاپ‌های بیشتری در دنیا از این سیستم تلفن استفاده می‌کنند. در این مقاله قصد داریم به بررسی تأثیر تلفن ابری در جریان کار مشاغل و رشد کسب‌وکارها بپردازیم.

کسب‌وکارهای کوچک دائماً در حال تغییر هستند و به دلایل مختلف ممکن است تعداد کارمندان آن‌ها اضافه یا کم شود. همچنین ممکن است یک مکان دائمی نداشته باشند و پس از مدتی جابجا شوند. در نتیجه سیستم تلفن سنتی پاسخگوی نیازهای این سازمان‌ها نخواهد بود و به یک سیستم ابری مقیاس‌پذیر نیاز است تا بتوانند خدمات ارتباطی را با روشی کم هزینه، ساده و سریع مدیریت کنند.

تلفن ابری مانند سرویس نکسفون پرو به آسانی از هر دستگاه متصل به اینترنتی در دسترس است و کارمندان می‌توانند در هر مکانی با استفاده از تلفن همراه خود یا پنل تحت وب به تماس‌های سازمان پاسخ دهند. از آنجایی که این سیستم با فناوری Hosted PBX کار می‌کند، کلیه تجهیزات و پشتیبانی توسط شرکت ارائه‌دهنده خدمات فراهم می‌شود و سازمان‌ها نیازی به خرید تجهیزات گران‌قیمت و نگهداری از آن‌ها ندارند.

این روش برای کسب‌وکارها و به‌ویژه استارتاپ‌ها مقرون‌به‌صرفه‌ترین و بهترین راهکار ارتباط سازمانی است. سیستم تلفن ابری به طریق مختلفی می‌تواند به جریان کار سازمان‌ها و کسب‌وکارها سرعت بخشد و منجر به پیشرفت آن‌ها شود.

قابلیت ارتباطات یکپارچه

وقتی سیستم تلفن سازمانی مبتنی بر اینترنت باشد، یکپارچه‌سازی و هماهنگی بین راه‌حل‌های ارتباطی آسان‌تر خواهد شد. کسب‌وکارها به آسانی می‌توانند تمامی راه‌های ارتباطی مانند تماس تلفنی، کنفرانس صوتی، چت و پیام‌های متنی، فکس، اشتراک‌گذاری فایل و … را بر روی یک سرویس در اختیار داشته باشند. تلفن‌های ابری مانند نکسفون کلیه امکانات ارتباطی بالا را بدون هزینه اضافی در اختیار مشترک قرار می‌دهد.

کاهش هزینه‌های سازمانی

به دلیل ماهیت ابری این سرویس تلفن ثابت، به سخت‌افزارها و تجهیزات گرانقیمت نیازی نیست و با اتصال به اینترنت می‌توان از کلیه قابلیت‌های آن استفاده کرد. همچنین نصب، راه‌اندازی و نگهداری از آن برعهده ارائه‌دهنده خدمات است و شما نیازی به استخدام نیروی متخصص و صرف هزینه‌های بالا جهت به‌روزرسانی تجهیزات ندارید. همچنین هزینه‌های مکالمه این سرویس‌ها نیز بسیار پایین‌تر از روش‌های دیگر است. به طور کلی تلفن‌های ابری تا ۷۰٪ هزینه‌های ارتباطی سازمان‌ها را کاهش می‌دهد.

همچنین همانطور که گفتیم تلفن ابری دورکاری را نیز ممکن می‌سازد. در نتیجه به راحتی می‌توان با استخدام نیروی دورکار (فریلنسر) بدون صرف هزینه برای مکان و تجهیزات، در جهت رشد سازمان اقدام کرد.

دسترسی نامحدود جعرافیایی

تلفن‌های ابری به دلیل ماهیت خود امکان دسترسی از هر نقطه کشور را برای کاربران فراهم می‌آورند. به عبارت دیگر هر از کدام از کارکنان سازمان با تعریف داخلی روی اپلیکیشن موبایل تلفن ابری و یا پنل وب آن می‌تواند از هر نقطه کشور به تماس‌های سازمان پاسخ دهد. همچنین شعب مختلف سازمان در نقاط مختلف کشور می‌توانند با دریافت یک سرشماره و داخلی‌های مختلف به راحتی به هم متصل شوند. در تلفن ابری نکسفون ارتباط بین خطوط و داخلی‌های مختلف در هر نقطه کشور رایگان است.

بهبود مدیریت ارتباطات

از مهم‌ترین قابلیت‌های تلفن‌های ابری، امکان ضبط و دانلود مکالمات و تهیه گزارش است. از طریق پنل تحت وب تلفن‌های ابری، به آسانی می‌توان به تمامی گزارشات تماس‌های ورودی و خروجی دسترسی پیدا کرد، هفته و روز کاری را تعریف کرد و برای هر شخص محدودیت‌ها و امکانات مختلف را تعریف نمود. روش‌های ارتباطی سنتی دسترسی محدودی به این اطلاعات دارند و همچنین بسیاری از تماس‌ها که توسط نیروهای بیرون از شرکت گرفته می‌شود، قابل دسترس نیست. با قابلیت گزارش‌دهی سیستم تلفن ابری، مدیران می‌توانند بر عملکرد و بازدهی هر فرد در جهت پیشبرد اهداف سازمانی نظارت کنند و بهترین انتخاب را انجام دهند.

بهبود تجربه مشتریان با کسب‌وکار شما

به‌کارگیری یک سیستم ارتباطی حرفه‌ای مانند تلفن ابری و امکانات متعددی که برای کسب‌وکارها فراهم می‌کند، باعث می‌شود تا سازمان شما حرفه‌ای‌تر به نظر برسد. به عنوان مثال، وقتی مشتری با تلفن سازمانی شما تماس بگیرد و به جای اپراتور با تلفن گویا (IVR) روبرو شود، کسب‌وکار شما حرفه‌ای‌تر به نظر خواهد رسید.

سیستم تلفن ابری این امکان را فراهم می‌کند که بتوانید از طریق قابلیت‌هایی مانند مسیریابی تماس تلفنی، صف تماس، دسترسی نامحدود و امکان کار از خانه در جهت بهبود رضایت مشتریان قدم بردارید.

مقیاس‌پذیری و تنظیمات آسان

سرویس ابری بسیار مقیاس‌پذیر بوده و در شرایط مختلف امکان تغییر آن وجود دارد. کسب‌وکارها و به‌ویژه استارتاپ‌ها دائماً در حال تغییر هستند و با توجه به شرایط اقتصادی ممکن است بزرگ یا کوچک شوند. با رشد کسب‌وکارها، به آسانی می‌توان تعداد داخلی‌ها را تغییر داد و امکانات را متناسب با شرایط سازمان تنظیم کرد. همچنین این سیستم به راحتی با سیستم CRM یا نرم‌افزار مالی سازمان قابل‌تنظیم است که در بهبود روند کارها و پیشرفت سازمان تأثیرگذار خواهد بود.

شرکت رسپینا به عنوان ارائه‌دهنده اینترنت سازمان راهکار نکسفون پرو را برای استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای کوچک ارائه کرده است تا با استفاده از سیستم تلفن ابری، به جریان کار خود سرعت بخشند و با ارائه بهترین خدمات پشتیبانی، به پیشرفت کسب‌وکار خود کمک کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در مورد سرویس تلفن ثابت ابری، فرم مشاوره رایگان را تکمیل نمائید تا واحد فروش نکسفون با شما تماس بگیرند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4929639

منبع: مهر

کلیدواژه: استارت آپ تلفن کسب و کار اینترنتی صندوق سرمایه گذاری ویروس کرونا سرمایه گذاری بورس کسب و کارهای اینترنتی کولر گازی ایران کیش تلگرام گردشگری لوازم خانگی واحد صنعتی کسب و کار بانک ملت تبلیغات کسب وکارهای کوچک سیستم تلفن ابری استارتاپ ها کسب وکارها سازمان ها برای کسب تماس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۷۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی

ایتنا - نگرانی‌هایی در محافل اروپایی به دلیل توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی و میزان نفوذ آنها وجود دارد که ممکن است منجر به ظهور به اصطلاح "ربات‌های قاتل" شود.

روز دوشنبه، اتریش خواستار تلاش‌های جدیدی برای تنظیم قوانینی برای استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های تسلیحاتی شد، در حالی که میزبان کنفرانسی با عنوان «انسانیت در تقاطع: سیستم‌های تسلیحات خودمختار و چالش‌های مقررات» بود.

این کنفرانس با هدف احیای بحث‌های متوقف شده در مورد این موضوع، یعنی توسعه هوش مصنوعی و لزوم وجود کنترل‌هایی برای تنظیم آن برای مهار هر گونه پیامدهای نامطلوبی که ممکن است منجر شود، برگزار می‌شود.

با پیشرفت سریع فناوری هوش مصنوعی، سیستم‌های تسلیحاتی که می‌توانند بدون دخالت انسان کشته شوند، بیشتر نمایان می‌شوند و چالش‌های اخلاقی و قانونی را ایجاد می‌کنند که اکثر کشورها می‌گویند باید در اسرع وقت به آن رسیدگی کنند.

الکساندر شالنبرگ وزیر امور خارجه اتریش در جلسه‌ای با حضور سازمان‌های غیردولتی و بین‌المللی و همچنین نمایندگانی از 143 کشور گفت: «اکنون زمان توافق بر سر قوانین بین‌المللی است، استانداردهایی برای تضمین کنترل انسانی.»

وی در سخنرانی افتتاحیه خود در این کنفرانس افزود: «ما حداقل باید اطمینان حاصل کنیم که تصمیمات حیاتی در مورد اینکه چه کسی زندگی می‌کند و چه کسی می‌میرد در دست انسان‌ها باقی بماند، نه ماشین‌ها».

برای سالها بحث در سازمان ملل بدون دستیابی به نتایج ملموس گذشت. بسیاری از شرکت کنندگان در کنفرانس دو روزه در وین اعلام کردند که زمان برای اقدام به سرعت در حال اتمام است.

میرجانا اسپولیاریک، رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، در جریان میزگردی در کنفرانس گفت: «بسیار مهم است که ما به سرعت اقدام کنیم.

وی افزود: آنچه امروز در زمینه‌های مختلف خشونت شاهد آن هستیم، شکست‌های اخلاقی در برابر جامعه جهانی است.

هوش مصنوعی در حال حاضر در میدان‌های جنگ استفاده می‌شود. دیپلمات‌ها می گویند که پهپادهای اوکراینی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که حتی زمانی که ارتباط بین آنها و اپراتور با استفاده از تکنیک‌های پارازیت قطع شود، به مسیر خود به سمت هدف خود ادامه دهند.

ایالات متحده در این ماه اعلام کرد که در حال بررسی گزارش رسانه‌ای است مبنی بر اینکه ارتش اسرائیل از هوش مصنوعی برای کمک به شناسایی اهداف بمباران در غزه استفاده می کند.

جان تالین، یکی از محققان، می‌گوید: «ما قبلاً دیده‌ایم که هوش مصنوعی مرتکب اشتباهات کوچک و بزرگ می‌شود، از تشخیص ندادن بین توپ فوتبال و سر بدون موی داور گرفته تا مرگ عابران پیاده در جاده‌ها ناشی از اتومبیل‌های خودران».

توسعه‌دهنده نرم‌افزار و سرمایه‌گذار فناوری، در نامه‌ای رسمی گفت که قادر به شناسایی افرادی است که خارج از خطوط تعیین‌شده راه می‌روند.
وی افزود: باید در مورد اتکا به دقت این سامانه ها چه در بخش نظامی و چه غیرنظامی بسیار دقت کنیم.

دیگر خبرها

  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • سرور ابری و آشنایی با ویژگی های آن
  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • پیش‌بینی وزش باد و خیرش گردوخاک در قم