Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@04:37:43 GMT

نیازمند باز طراحی اقتصاد گردشگری در فضای پساکرونا هستیم

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۷۸۲۱

نیازمند باز طراحی اقتصاد گردشگری در فضای پساکرونا هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مجیدی صبح سه شنبه در جلسه ویدئو کنفرانسی با موضوع اقتصاد گردشگری در دوران کرونا و پسا کرونا، اظهار کرد: از ۱۰۰ سال گذشته که جهان با پدیده آنفولانزای اسپانیایی رو به رو شد، دیگر پدیده‌ای عالم‌گیر چون ویروس کرونا مشاهده نشده است.

رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به اینکه کرونا همه جنبه‌های زندگی انسان و از جمله حوزه اقتصادی را تحت تأثیر قرار داده است، بیان‌کرد: از آنجایی که گردشگری یک صنعت مردم پایه است تحت تأثیر مستقیم کرونا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۰۰ میلیون شغل حوزه گردشگری متأثر از شیوع کرونا شد

مجیدی ادامه‌داد: بسیاری از مشاغل با مدد گرفتن از فضای مجازی توانستند تا حدی آسیب‌های اقتصادی را کاهش دهند ولی در حوزه گردشگری طبق آمار رسمی جهانی حدود ۱۰۰ میلیون شغل متأثر از شیوع کرونا شده و از بازار گردشگری دور ماندند.

وی با بیان اینکه باید با کرونا یک همزیستی داشته باشیم، گفت: تلاش بر این است که در کنار تأمین سلامت مردم موضوعات اقتصادی نیز پیگیری شود چرا که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی بیرجند اظهار کرد: برای تبدیل کردن تهدید کرونا به یک فرصت در عرصه گردشگری باید به سه سوال با عناوین در صنعت گردشگری کجا بودیم؟، در شرایط کرونایی کجا هستیم؟ و در دوران پسا کرونا قرار است به کجا برسیم؟، پاسخ دهیم.

وی با تأکید بر اینکه صنعت گردشگری هم پیشران و هم پیشانی رونق اقتصادی است افزود: احیای صنعت گردشگری و کسب و کارهای وابسته برخی راه‌حل‌های ملی و برخی راه‌حل‌های بین‌المللی را می‌طلبد.

رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی بیرجند گفت: پیش بینی بر رشد صنعت گردشگری در سال ۲۰۲۰ بود ولی با توجه به شیوع کرونا انتظار رشد منفی یک تا سه درصدی طی سال جاری در حوزه گردشگری می‌رود.

شیوع کرونا فرصتی برای بازخوانی سیاست‌های ملی در حوزه گردشگری است

مجیدی با اشاره به اینکه مصداق اقتصاد مقاومتی صنعت گردشگری است، بیان کرد: شیوع کرونا فرصتی برای بازخوانی سیاست‌های ملی در حوزه گردشگری، حفظ میراث فرهنگی و مرمت آنان است.

وی ادامه داد: از آنجایی که آحاد جامعه بهره‌برداران مستقیم حوزه گردشگری هستند، بی شک تأمین سلامت مردم برای متولیان صنعت گردشگری یک اولویت مهم است.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند افزود: برخی از بخش‌های مرتبط با صنعت گردشگری چون صنایع دستی توانستند با فروش اینترنتی کسب و کار خود را رونق دهند.

راهکارهایی برای رونق دوباره گردشگری

مجیدی با اشاره به اینکه بازگشایی یک‌باره کسب و کارهای وابسته به گردشگری، آسیب‌زا خواهد بود، گفت باید کار را از پذیرش گردشگر در شهرهای با وضعیت سفید و کم خطر آغاز و با کسب تجربیات کم کم و به صورت تدریجی را گسترش دهیم.

وی یادآور شد: از طرف دیگر در برخی از بخش‌های گردشگری چون بوم گردی‌ها امکان فعالیت با حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی وجود دارد که در این زمینه باید هم‌اندیشی‌های لازم صورت گیرد.

کد خبر 4929433

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا مجیدی اتاق بازرگانی بیرجند بیرجند ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد گرگان شب قدر قزوین شیوع کرونا کمک به نیازمندان ایلام بیرجند مواسات زلزله ماه مبارك رمضان رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی بیرجند حوزه گردشگری صنعت گردشگری شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۷۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور