Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانون‌های خیریه دانشجویان دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبائی و علم و صنعت با همکاری یکدیگر، کمک‌های نقدی دانشگاهیان را برای تهیه ارزاق و توزیع بین نیازمندان جمع‌آوری کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، کانون‌های خیریه دانشجویان دانشگاه‌های تهران، شهید بهشتی، علامه طباطبایی و علم و صنعت برای اولین بار با اجرای طرح عصر همدلی با همکاری یکدیگر، کمک‌های نقدی دانشگاهیان را برای تهیه ارزاق و توزیع در میان نیازمندان جمع‌آوری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قالب این طرح، ۴۵ میلیون تومان با کمک دانشگاهیان جمع‌آوری شده است که از آن محل تعدادی بسته ارزاق تهیه و به خانواده‌های بی‌بضاعت شناسایی شده اهدا می‌شود. همچنین بخشی از مبلغ جمع‌آوری شده نیز به صورت نقدی به حساب دانشجویان بی‌بضاعت واریز خواهد شد.
این طرح، بزرگ‌ترین طرح دانشجویی در ماه مبارک رمضان است که در شرایط به وجود آمده به علت شیوع ویروس کرونا برگزار شده است. در کنار این طرح، قرار است دانشگاه تهران به صورت مستقل ۵۰۰ پُرس غذا تهیه کند تا در بخشی از شهر تهران در میان نیازمندان توزیع شود.
گفتنی است، محمود نیلی احمد‌آبادی، رئیس دانشگاه تهران، سید احمدرضا خضری، مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی، مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی، سعید حبیبا، معاون دانشجویی، و محمدعلی زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، ۲۹ اردیبهشت ماه از این طرح بازدید کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خیریه دانشجویی دانشگاه تهران ماه رمضان نیازمندان دانشگاه تهران جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۷۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، داود گودرزی ایرنا افزود: ۱۲ تیم خودرویی در تهران و به ویژه حاشیه شهر در بحث جمع آوری حیوانات موزی و سگ های بدون صاحب مسئولیت دارند و فعال هستند.

وی ادامه داد: این تیم ها از طریق تماس و شکایات مردمی با سامانه ۱۳۷ و البته گشت های خودشان اقدام به جمع آوری سگ های بدون صاحب می کنند.

به گفته گودرزی، روزانه ۴۰ تا ۵۰ سگ بدون صاحب در تهران جمع آوری و همه آنها به نقاهتگاه کهریزک(آرادکوه) منتقل می شوند.

 

گودرزی درمورد نحوه نگهداری و پذیرش این سگ‌ها نیز گفت: سگ ها در این نقاهتگاه ابتدا توسط دامپزشک معاینه می شوند و پس از شناسایی سگ های بیمار، نسبت به معالجه اقدام می شود.

وی یادآور شد: سگ های سالم هم به تفکیک نر و ماده در قفس های مخصوص خود در این مرکز نگهداری می شوند.

رهاسازی سگ های بدون صاحب تخلف است

گودرزی ادامه داد: در گذشته اقدام به پلاک کوبی و عقیم سازی سگ های بدون صاحب می شد و در نهایت رها سازی صورت می گرفت اما طبق قانون و دستورالعمل ابلاغی محیط زیست رهاسازی سگ های بدون صاحب تخلف است از این رو ما فقط به هنگام واگذاری این سگ ها به اشخاص واقعی اقدام به عقیم سازی و پلاک کوبی می کنیم.

مدیرکنترل حیوانات مضر شهری یادآور شد: همچنین به هنگام واگذاری از صلاحیت فرد داوطلب برای نگهداری مطمئن می شویم و پس از تزریق واکسن هاری و صدور شناسنامه بهداشتی این واگذاری به اشخاص حقیقی به طور مثال برای نگهبانی سگ در گاراژ، باغ یا کارخانه ها انجام می شود.

وی این را هم گفت که شهرداری فقط نقاهتگاه کهریزک را برای نگهداری سگ های بدون صاحب دارد و بقیه اماکن نگهداری دست حامیان حیوانات است.

 

به گفته گودرزی، بیشتر هزینه نگهداری سگ های بدون صاحب توسط خیران و حامیان حیوانات تامین می شود.

وی ادامه داد: هم اکنون نقاهتگاه آرادکوه ۲ هزار ظرفیت دارد که توسعه آن را شروع کرده ایم و ۲ هکتار زمین برای این امر اختصاص یافته که سال بعد این ظرفیت تا هشت هزار قلاده می رسد.

گودرزی افزود: تعداد سگ های بدون صاحب ۱۰ هزار قلاده تخمین زده می شود درحالی که ما سال آینده فقط تا هشت هزار قلاده ظرفیت پذیرش و نگهداری خواهیم داشت.

او ساماندهی سگ های بدون صاحب را در گرو همکاری مردم دانست و توصیه کرد: شهروندان از غذارسانی بی رویه به این حیوانات خودداری کنند و باید آگاهی آنها را در این زمینه بالا برد.

گودرزی همچنین هشدار داد: شهروندان نباید به صفحه های مجازی متعدد که با ادعای حمایت از حیوانات فعالیت دارند، اعتماد کنند تا ما بتوانیم ساماندهی را به نتیجه برسانیم.

وی تاکید کرد: خیلی از غذارسانی های نابجا و از سردلسوزی به سگ های بدون صاحب و البته منفعت و درآمد صاحبان برخی از این صفحه های مجازی باعث شده نتوانیم در کوتاه مدت به هدف گذاری خود که ساماندهی یکساله سگ های تهران است، برسیم.

دیگر خبرها

  • بزرگترین سرکوب/گزارش«CNN»ازآمار بازداشت دانشجویان درکمتر از۱۵روز!
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • بزرگترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران در مارلیک افتتاح شد
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران
  • حمایت ها از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی ادامه دارد
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران